Konad nail art - Σχέδια στο άψε σβήσε!!!

by - Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014





Πριν από 4 χρόνια σερφάροντας στο flickr είδα ότι σε πολλές εικόνες αναφέρονταν συχνά το όνομα Konad , μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο στο google ανακάλυψα ότι όνομα αναφέρονταν για μια Κορεάτικη εταιρία για νύχια με τα διάσημα τότε δισκάκια.

Τι είναι :
Πρόκειται για μεταλλικά δισκάκια  διαμέτρου 5.5cm όπου πάνω τους είναι χαραγμένα με λέιζερ διάφορα σχέδια για τα νύχια τα οποία χωρίς κόπο αλλά και χρόνο μετατρέπουν τα νύχια σας σε αριστουργήματα!!!

Το έψαξα και λίγο στο youtube για να δω κατά το πόσο εύκολο είναι να κάνεις όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια που είχα δει στο flickr και αυτό ήταν …… πείστηκα ! και έκανα την παραγγελία μου (από το επίσημο σίτε στην Κορέα).
Πήρα για αρχή τα βασικά, την ξύστρα με την σφραγίδα (σετ) 2 μανό και 3 δισκάκια (μετά από εδώ πήρα άλλα δύο.)
Konad plates :
M80 – M74 – M26 – M54 – M57




Αφού έφτασαν στα χέρια μου λοιπόν, ενθουσιασμένη όπως ήμουν ξεκίνησα τα πειράματα και το αποτέλεσμα μεγάλωσε τον ενθουσιασμό μου ακόμα περισσότερο!

Για να μην σας κουράσω με τον τρόπο εφαρμογής θα σας βάλω το βίντεο της εταιρίας από κάτω που είναι ακριβός αυτά που έκανα.







Το καταπληκτικό με αυτά είναι ότι εκτός από τα άπειρα σχέδια που μπορείς να κάνεις, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά και ξανά….
Τα έχω δοκιμάσει και με τα δικά τους μανό αλλά και μανό από 1€ έως 14€ και δουλεύουν το ίδιο καλά με όλα , καλύτερα όμως με opaque μανό.
Η τιμή για τα δισκάκια ήταν τότε στα 4$ το ένα, αλλά δεν θυμάμαι τις τιμές για τα μανό και το σετ! Sorry!

Πέρυσι το καλοκαίρι όμως  βρήκα τα ίδια σε τοπικό μαγαζί με καλλυντικά περίπου στα 5.50€ αλλά και από το konadnail.gr.
Στην αγορά υπάρχουν και άλλα τέτοιου τύπου δισκάκια όμως δεν είχαν το ίδιο καλό αποτέλεσμα μιας και το βάθος των σχεδίων δεν ήταν τόσο καλό και έτσι δεν έβγαινε το αποτύπωμα τόσο έντονο, επίσης ξέρω ότι κάτι ανάλογο έχει και η essence αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.


TIPS & EXTRA :
Τα γνήσια Konad έχουν α) ένα ολόγραμμα της εταιρίας στην συσκευασία, β) είναι κυκλικά και πίσω τους αναγράφουν το σίτε της.
1. Αφήστε να στεγνώσει το μανό σας πολύ καλά και μετά εφαρμόστε τα σχέδια στα νύχια σας.
2. Μην περνάτε πολλές φορές το βουρτσάκι από το top coat πάνω από τα σχέδια γιατί θα μουντζουρωθούν.






Αν λοιπόν σας αρέσουν τα σχέδια στα νύχια σας αλλά δυσκολεύεστε να τα πετύχετε τότε τα συγκεκριμένα θα σας λύσουν τα χέρια, οπότε αν τα δείτε αρπάξτε τα!!!






Πώς σας φαίνονται ; Έχετε δοκιμάσει τα Konad ή κάτι παρόμοιο ;


.................................................................................


You May Also Like

10 σχόλια

  1. καταπληκτικά είναι!!! δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αν και τα έχω δει να κυκλοφορούν! φαίνεται εύκολη εφαρμογή!!! μου άρεσε πολύ το τύπου γαλλικό με τα πουά τελειώματα και τα τιγρέ που έφτιαξες!!! θα το ψάξω!!! :) ευχαριστούμε! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks κοπέλα μου! θα δεις η εφαρμογή τους είναι παιχνιδάκι!!! φιλάκιαααα...

      Διαγραφή
  2. Έχω και εγώ αλλά δεν μου βγαίνει με τα μανό που έχω και επειδή ρώτησα κοπέλα που κάνει νύχια μου έχει πει ότι χρειάζονται ειδικά μανό σαν αυτά που παρήγγειλες λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά με τα μανό της εταιρίας βγαίνει πιο έντονο το σχέδιο, αλλά το έχω δοκιμάσει και με άλλες εταιρίες και ήταν/είναι εξίσου καλό το αποτέλεσμα, σίγουρα όμως θέλει opaque μανό.

      Διαγραφή
  3. Είναι πραγματικά υπέροχα και σου λύνουν τα χέρια!!! Συμφέρουν γιατί τα χρησιμοποιείς ξανά και ξανά και έχουν και τεράστια ποικιλία!! Έχω κι εγώ παρόμοια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το post Νατάσα μου,εγώ έχω ενθουσιαστεί όπως θα κατάλαβες και από το post μου!!!xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το κατάλαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκιααααα....

      Διαγραφή
  5. Δεν μου βγαινουν τα σχεδια πανω στην σφραγιδα! Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels