Makeup Revolution Re-Loaded Eyeshadow Palettes + Liquid Highlighter REVIEW

by - Δευτέρα, Απριλίου 09, 2018





Γεια σας κορίτσια μου!
Επανέρχομαι μετά απο ένα μεγάλο διάστημα αποχής μου απο το blog με ένα φρέσκοτατο review για τρεις νέες παλέτες σκιών.
◆◆◆
Πριν λίγο καιρό λοιπόν έφτασαν στα χέρια μου οι παλέτες από Makeup Revolution, παλέτες που είχαν κατακλύσει το Instagram και το Twitter! Πείστηκα τελικά και αποφάσισα να τις δοκιμάσω… και αφού τις πέρασα από πολλές δοκιμασίες, κατέληξα με τις παρακάτω εντυπώσεις!




◆ Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. ◆

Η Makeup Revolution μία εταιρεία καλλυντικών που εδρεύει στην Βρετανία διαθέτοντας μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ σε πολύ οικονομικές τιμές. 

H Re-loaded συλλογή της διαθέτει 4 παλέτες, στην κατοχή μου όμως έχω μόνο τις τρεις και για αυτές θα σας μιλήσω.





◆ Εξωτερικά κ Εσωτερικά
Οι Re-loaded  παλέτες περιέχουν 15 χρώματα σκιών με διάφορες υφές όπως ματ, shimmer και σατινέ.
Οι παλέτες είναι όμορφα σχεδιασμένες και ελάχιστα μένεις στην εμφάνιση και στην πλαστική τους συσκευασία, που είναι όμως ελαφρά δύσκολή στο να ανοίξει, γι'αυτό απλά να προσέχετε μην σπάσετε κανένα νύχι. Το σίγουρο είναι πως θα φοβόμουν να τις πάρω μαζί μου σε κάποιο ταξίδι, ιδιαίτερα αν θα έπρεπε να ταξιδέψω με αεροπλάνο. 
Το μέγεθος λοιπόν της κάθε παλέτας είναι αρκετά ικανοποιητικό, και τα μεγάλα τετράγωνα pans που διαθέτει κάνουν την χρήση της παιχνιδάκι, μπορείς να βουτήξεις άνετα οποιοδήποτε μέγεθος πινέλου και αν χρησιμοποιείς. 
Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της κάθε παλέτας είναι ο σχεδιασμός της. Περιέχοντας ζεστά και ψυχρά χρώματα σε βοηθούν να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ χωρίς να χρειαστείς κάποιο έξτρα μεταβατικό χρώμα. Ότι χρειάζεσαι το περιέχει!



◆ Ποιοτικά τι γίνεται?
Αν εξαιρέσεις όπως σου ανέφερα και πιο πάνω την εξωτερική συσκευασία οι παλέτες είναι πραγματικά εκπληκτικές!
Τα ματ χρώματα των σκιών είναι αρκετά έντονα, αν βάλεις και κάποιο primer ματιών τότε έχουν περισσότερη ένταση. Η σύστασή τους είναι πολύ απαλή, σχεδόν βουτυρένια. Μπορείς να δεις λίγη σκιά να αιωρείται όταν θα πας να παρεις κάποιο χρώμα με το πινέλο σου, χωρίς όμως να σκορπίζονται παντού δεξιά και αριστερά λερώνοντας τις υπόλοιπες.
Το κυριότερο είναι πως δεν κάνουν μπαλώματα όταν τις τοποθετείς, ενώ αναμειγνύονται εξαιρετικά καλά τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλες σκιές.
Μερικές shimmer αποχρώσεις που περιέχουν θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες. Θα δυσκολευτείς να τις πάρεις με το πινέλο για να τις εφαρμόσεις στο μάτι, οπότε είναι προτιμότερο να τις τοποθετήσεις με το δάκτυλο ή να ψεκάσεις με ένα face mist ή με το Fix+ το πινέλο σου και τότε κάτι θα καταφέρεις.

Πρόσεξε με τώρα γιατι έρχετε και το καλύτερο! 
Η κάθε παλέτα έχει μόνο 5€ !!! Φανταστικό ε?










◆ Βρε τι μου θυμίζει?
Σίγουρα τόση ώρα θα έχεις καταλάβει πως κάθε παλέτα μοιάζει πάρα πολύ με άλλες πιο επώνυμες και πιο ακριβές παλέτες. 
Ναι, η Makeup Revolution το κάνει αυτό σε αρκετά προϊόντα της!
Έτσι:
η Newtrals 2 μοιάζει με την Naked Heat από Urban Decay,
η Iconic Vitality μοιάζει με την Modern Renaissance από Anastasia Beverly Hills,
η Iconic Division μοιάζει με την Subculture πάλι από Anastasia Beverly Hills.

Συγκριτικά
Στην κατοχή μου έχω μόνο την Modern Renaissance που μπορώ να συγκρίνω. 
Αν θέλετε μπορώ να κάνω ένα ξεχωριστό review.

◆◆◆

Ας περάσουμε στο Liquid Highlighter.
Η σειρά αυτή βγαίνει σε 12 διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις.
Διάλεξα για να δοκιμάσω μόνο ένα, το Liquid Champagne.
Η συσκευασία του είναι σε γυάλινο μπουκαλάκι με dropper και περιέχει 18ml, αρκετά μεγάλη θα έλεγα γιατί η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι ελάχιστη. Η χρωματική του ένταση είναι αρκετά ισχυρή δίνοντας μια υπέροχη λάμψη. Αν όμως δεν σου αρέσουν τα έντονα Highlighters ίσως να σου φανεί λίγο υπερβολικό. Μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιησεις στο κόκαλο κάτω από τα μάτια αλλά και στο σώμα, αλλά μπορείς και να το αναμίξεις με το foundation για να δώσεις ένα πιο λαμπερό τελείωμα.


Makeup Revolution Liquid Champagne Highlighter

Εφαρμογή
Μπορείς να το απλώσεις στο δέρμα με πινέλο αλλά και με σφουγγαράκι. Για εμένα είναι πιο βολικό να βάλω μία μικρή ποσότητα στο πίσω μέρος του χεριού μου και να το τοποθετήσω με το δάκτυλο, και στην συνέχεια να το απλώσω με το σφουγγαράκι ταμποναριστά.
Η διάρκεια του είναι πάρα πολύ καλή, καθώς άντεξε στο προσωπό μου σχεδόν όλη την ημέρα.
Η τιμή τους είναι 8€.


Η Makeup Revolution έχει ξεπεράσει πραγματικά τους εαυτό της με αυτές τις παλέτες! Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη! Πραγματικά είναι από τις καλύτερες προσιτές παλέτες που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα στην κατηγορία drugstore και αν θα υπάρξουν και άλλες παλέτες σε αυτήν την σειρά, σίγουρα θα τις δοκιμάσω!!! 

Της Re-loaded παλέτες όπως και άλλα προϊόντα της Makeup Revolution μπορείτε να τα βρείτε στο site της Revolution Beauty αλλά και σε πολλά καταστήματα εδώ στην Ελλάδα.

◆◆◆

Έχετε δοκιμάσει κάποια Re-loaded παλέτα? ή κάποιο άλλο προιόν από την 
Makeup Revolution? 
Ποιό είναι αυτό? και πως σας φάνηκε?



❀❀❀


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post 
πολλά φιλιά!!! 







*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα,
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.


You May Also Like

7 σχόλια

  1. Θα ήθελα πολύ μια σύγκριση με αυτήν της ABH!!! Επίσης τα highlighter αυτά είναι λατρείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως! και απο λίγο που της σύγκρινα έχουν φοβερες ομοιότητες!!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα αγοράσω κάποια μελλοντικά!Υπέροχο το άρθρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ισως να είναι απο τις λίγες φορές που δεν κολλάει το "οτι πληρώνεις παίρνεις" γιατί για τα λεφτά τους είναι υπερβολικά καλές! xxx

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα! Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον blog έχεις δημιουργήσει! Αν θες τσέκαρε και το δικό μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ! θα πάω να το δω :-)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το άρθρο σου, μπράβο! Οι παλέτες είναι φανταστικές, τα έχεις όλα σε μια συσκευασία και βγαίνεις ασπροπρόσωπη! Αγόρασα τώρα με τις εκπτώσεις εδώ https://www.atticabeauty.gr/brands/smashbox/proioda-omorfias/makigiaz/paletes-set-makigiaz/ τις παλέτες της Smashbox, που έχει σχεδόν όλα τα χρώματα και μπορώ να "παίξω"! θα ήθελα κάποια στιγμή να μας κάνεις και ένα review για τις Smashbox πάντως γτ νομίζω πως έχει ανέβει αρκέτα σαν brand τώρα τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels