The Maybelline Instant Age Rewind Concealer - review

by - Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017




Πόσο καιρό βλέπουμε το Instant Age Rewind Concealer σε ξένα blogs και σε youtubers του εξωτερικού να χρησιμοποιούν αυτό το προιόν? και φυσικά όλες να ορκίζονται πως είναι το αγαπημένο τους Concealer
Μα τι στο καλό κάνει και είναι τόσο διάσημο?


Don’ t worry! Έφτασε Ελλάδα!
Και εγώ είμαι εδώ να το αναλύσω για σένα!


Το Instant Age Rewind Concealer κανονικά διατίθεται σε έξι(6) αποχρώσεις όμως στην Ελλάδα αυτή την στιγμή θα το βρεις διαθέσιμο μόνο σε δύο αποχρώσεις -20 & 22- . Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα φέρουν και τις υπόλοιπες!




Συσκευασία και εφαρμογή
Το Instant Age Rewind Concealer έρχεται σε πλαστική κυλινδρική συσκευασία με διαφανές καπάκι. Μέσα του περιέχει ένα σφουγγαράκι, που αν το γυρίσεις προς την φορά που δείχνουν τα βελάκια που αναγράφονται στην συσκευασία, το σφουγγαράκι εμπλουτίζεται με το προιόν. 
Την πρώτη φορά θα πρέπει να το στρίψετε αρκετές φορές για να αρχίσει να βγαίνει το προιόν, θα ακούσετε μερικά κλικ αλλά προσοχή μην το παρακάνετε γιατί θα αρχίσει να βγαίνει και δεν θα σταματάει! Σιγά σιγά, λοιπόν και με το μαλακό!
Ωστόσο για λόγους υγιεινής τα σφουγγαράκια θα πρέπει να πλένονται, και παρόλο που το σφουγγαράκι του είναι πάρα πολύ μαλακό και προστατεύτε από το καπάκι δεν είναι αποσπώμενο, επομένως δεν μπορεί να πλυθεί και έτσι υπάρχει πάντα ο φόβος των μικροβίων. Η καλύτερη λύση είναι να το βγάλετε τελείως και να τοποθετήσετε το concealer με τα δάκτυλα σας και στην συνέχεια να το απλώσετε με ένα πινέλο ή με beauty blender ή κάποιο παρόμοιο σφουγγαράκι.
Αν επιλέξετε να το κρατήσετε, κάθε φορά που είναι να το χρησιμοποιήσετε θα ήταν καλό να το σκουπίζετε με μια χαρτοπετσέτα πριν.







Σύσταση και κάλυψη
Το Instant Age Rewind Concealer είναι πολύ κρεμώδες και πολύ ελαφρύ σε σημείο που δεν το αισθάνεσαι πάνω στο δέρμα σου. Η κάλυψη του είναι ελαφριά προς μέτρια, ενώ παράλληλα απλώνεται υπέροχα πάνω στο δέρμα τόσο με πινέλο όσο και με σφουγγαράκι. Η βασικότερη εντύπωση που μου έκανε είναι, πως από όλα τα Concealer που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, αυτό δείχνει να κάθετε λιγότερο στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια.
Το μεγαλύτερο θετικό με αυτό το concealer είναι ότι περιέχει δυο ενεργά συστατικά -Goji Berry & Haloxyl- που το κάνουν να μοιάζει σαν θεραπεία. Το εκχύλισμα Goji Berry είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό συστατικό. Το Haloxyl απορροφά και αποβάλλει τις χρωστικές ουσίες του αίματος στο δέρμα που είναι υπεύθυνες για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Οπότε αυτό το concealer δεν θα καλύπτει μόνο τους μαύρους κύκλους, αλλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα σε βάθος χρόνου.
Ωστόσο, το χρησιμοποιώ λίγο-πολύ δύο εβδομάδες τώρα οπότε δεν μπορώ να σας πω στο κατά πόσο καλό είναι σαν θεραπεία.

Στους μαύρους κύκλους τώρα! 
Αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα και οι κύκλοι σου δεν είναι τόσο έντονοι, τότε σίγουρα θα σου αρέσει πολύ. 
Από τη άλλη πάλι, αν έχεις έντονο θέμα με αυτούς μην περιμένεις ότι αυτό το προιόν είναι μαγικό και θα τους εξαφανίσει με ένα κλικ! Βάλε πρώτα έναν corector και μετά προχώρησε με αυτό το concealer.
Αν η περιοχή κάτω από τα μάτια σου είναι λιπαρή μην παραλήψεις τα το σετάρεις με μία πούδρα, κατά προτίμηση σε μορφή σκόνης (Loose).





Έχετε δοκιμάσει το Instant Age Rewind Concealer? 
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας?


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα,
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

12 σχόλια

  1. το έχω δει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..πρακτική συσκευασία πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι! Ειμαι όμως λίγο σκεπτική με το σφουγγαράκι. Σε περίπτωση που χάσω ή μου σπάσει το καπάκι, θα το βγάλω. Φιλιάκιαααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review και φουλ κατατοπιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον review :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναλυτικότατη όπως πάντα.Επιτέλους ,αγανακτήσαμε μέχρι να το φέρουν και εδώ ..Τα φιλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! έτσι ακριβώς!! πολλά φιλιά γλυκεια μου!!!

      Διαγραφή
  5. οι φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ομορφες και γενικοτερα η δουλεια σου!!! θα συμφωνησω με το review σου!!
    kisses xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η δουλειά μου!! ♥︎♥︎

      Διαγραφή
  6. καλησπέρα! γιατί δεν μας κάνεις ένα μικρό tutorial σαν αυτό για να μας δείξεις πως μπαίνει το concealer? Εμένα πάντα με μπερδεύει ποιος ειναι ο σωστός τρόπος να το φοράω http://www.glamour.com/story/how-to-apply-undereye-concealer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος, απλά το τι φαίνεται καλύτερα πάνω σου! Όμως συνηθίζετε να μπαίνει πρώτα ο κορέκτορας για να σβήσει τους μαύρους κύκλους (αν υπάρχουν) μετά το foundation για να καλύψει τον κορέκτορα και να μην πορτοκαλίζει και μετά να μπαίνει το concealer για να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια.
      Θα φροντίσω να κάνω το tutorial που μου ζήτησες! xxx

      Διαγραφή

Instagram

Labels