Empties #6 - Τα καλά, τα μέτρια και τα φύγε μακριά!

by - Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017




Γεια σας κορίτσια μου,
Σήμερα θα κάνουμε μια βουτιά στο καλάθι των σκουπιδιών μου για να δούμε άδειες συσκευασίες προϊόντων και να σας πω την άποψη μου για’ αυτά.


❁❁❁

Θα αρχίσουμε με προϊόντα σώματος, προσώπου και μαλλιών.




Για τα αφρόλουτρα της Dove και για τα αποσμητικά της Sanex δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω πάρα πολλά, αφού θα τα έχετε δει σχεδόν σε όλα τα empties μου.
Το αντηλιακό της La Roche Posay, Anthelios AC spf30 που έχει διπλή δράση ενάντια στη λιπαρότητα και στην ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος. Μου φάνηκε αρκετά καλό ως προς τα δύο παραπάνω, αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως άφηνε μικρά άσπρα κομματάκια στην εφαρμογή του.
Ένα αντικουνουπικό στικ της Moustiblok, εντύπωση? το φορούσα δεν το φορούσα τα κουνούπια με τσιμπούσαν!
Το After Sun της Hawaiian Tropic μου είχε αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις την πρώτη φορά που το πήρα, και αυτό είναι το δεύτερο που τελειώνω. Ενυδατικό, δροσερό με υπέροχο άρωμα.




Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν στα σκουπίδια μου τα μαντιλάκια Pom Pon. Τους δίσκου ντεμακιγιάζ του Lidl, αν και σας τους δείχνω πρώτη φορά τους αγοράζω συνέχεια. Τους χρησιμοποιώ κυρίως με το πολύ γνωστό νεράκι της Bioderma που είναι και αυτό ένα ποιόν που αγοράζω και τελειώνω ξανά και ξανά.
Επόμενα προϊόντα που τελείωσα είναι δύο οδοντόκρεμες της Colgate, η Max White και η Triple Action. Δεν έκαναν κάτι περισσότερο από άλλες οδοντόκρεμες που έχω κατά καιρό δοκιμάσει. Η κόκκινη μου άρεσε λίγο περισσότερο.

...

Και ας περάσουμε στα καλλυντικά.
Το σιλικονούχο primer από L’oreal (δεν υπάρχει στην Ελλάδα) Σχετικά καλό σαν βάση για πριν από το foundation, αλλά χωρίς δεν κάτι στο οποίο θα μπω στον κόπο να ξαναπαραγγείλω.
Το φανταστικό, υπέροχο, λατρεμένο μηχανικό μολύβι φρυδιών απο την Anastasia Beverly Hills, που θα το αγοράζω συνέχεια μέχρι να βρω ένα εξίσου καλό αλλά πιο οικονομικό.
Τελείωσα τρεις μάσκαρες, την Maybelline Lash Sensational που την έχω ήδη σε back up, γιατί μου δίνει πολύ ωραίο εφέ στης βλεφαρίδες αλλά και γιατί είναι η μόνη από όσες έχω δοκιμάσει που κάνει της ολόισιες βλεφαρίδες να έχουν καμπύλη. Η Sexy Black από Golden Rose (review) μου έδινε και αυτή με την σειρά της πολύ ωραίο αποτέλεσμα αλλά το βουρτσάκι της με παίδευε πάρα πολύ. H The Stylist από την Seventeen, μου έδινε περισσότερο όγκο από τις προηγούμενες και κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω. 
Ένα πινέλο που το έχω εδώ και πολλά χρόνια και τα γράμματα του έχουν σβηστεί οπότε και δεν γνωρίζω ποιο είναι. Ήταν κάποτε πολύ φουντωτό αλλά πλέον ήρθε η ώρα του!







Τέλος θα πάμε στα ¨Φύγε μακριά¨ προιόντα.


Το Shea Butter απο τα The Body Shop είναι από τα αγαπημένα μου, ωστόσο το ίδιο scrub δεν με ενθουσίασε καθόλου. Οι κόκκοι του αν και φαίνονται μέτριοι, όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα λιώνουν κυριολεκτικά και δεν αισθάνομαι καθόλου ότι απολεπίζει το σώμα μου. Για κάποιους ίσως αυτό να τους αρέσει αλλά για μένα που θέλω να τους νιώθω στο δέρμα μου ήταν αποτυχία.
Η κρεμώδης σκιά της Essence, ξεράθηκε μέσα σε μία εβδομάδα χωρίς να προλάβω καλά καλά να την χρησιμοποιήσω. 
Στον σκουπιδοτενεκέ πάει και ένα πινέλο απομίμηση της Mac, που αν και ήταν πολύ μαλακό έβγαζε χρώμα. Όχι μόνο την ώρα που το έπλενα αλλά και μετά που ήταν στεγνό. Φαντάσου δηλαδή να έχεις μισοτελειώσει το μακιγιάζ σου και να θέλεις να βάλεις ρουζ και από κοραλλί το μάγουλο σου να γίνει μαύρο! φρίκη?
Τελευταίο είναι ένα highlihter … ας το πούμε! Είναι από Layla Cosmetics και περιέχει τόσα χοντρά, και τόσα πολλά glitter που αν το φορέσεις θα σε χαιρετάνε οι αστροναύτες από το διάστημα ... χώρια που δεν κάθονται στο πρόσωπο σου με τίποτα. Το φόρεσα κάνα δυο-τρεις φορές στα καρναβάλια και είχαν γεμίσει με glitter, το αμάξι μου, τα παιδιά μου, οι φίλες μου, τα παιδιά τους και το γκαρσόνι? Ντόιγκ!!!



Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Πως σας φάνηκαν?


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 


You May Also Like

10 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Έχω δοκιμάσει και τις δύο οδοντόκρεμες της Colgate. Η κόκκινη έδινε κάποια λεύκανση, είχε μικρή διαφορά, αλλά υπήρχε ελάχιστη!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν την στιγμή δοκιμάζω μία άλλη που βλέπω να κάνει περισσότερη δουλειά, θα την δείς στο επόμενο empties. Φιλιάααα

      Διαγραφή
  2. Όντως και εγώ τα απολεπιστικά σώματος θέλω να είναι έντονα αλλά η μυρωδιά shea είναι από τις πιο αγαπημένες μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το άρθρο σου!!Έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτά που ανέφερες και θα συμφωνήσω με όλα οσα ανέφερες από αυτά. Το αφρόλουτρο της Dove για κάποιο λόγο δεν ταιριάζει στο δέρμα μου και μου προκαλεί φαγούρα. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει και θα ήθελα είναι η μάσκαρα The Stylist.Μου αρέσει ο όκγκος πιο πολύ στις βλεφαρίδες πιστεύεις ότι αξίζει να τη δοκιμάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έφερε φαγούρα? δεν το έχω ξανακούσει! η Stylist είναι μία απο τις μάσκαρες που μου άρεσαν αρκετά και είναι και οικονομική, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 10€, αξίζει να την δοκιμάσεις! Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  4. τα dove είναι και μένα από τα αγαπημένα μου, όπως και τα αποσμητικά dove,για την ακρίβεια το 100colors. Από μάσκαρα, πήρα τελευταία της radiant τη magna και ειναι καταπληκτική, αποτέλεσμα σαν ψεύτικες βλεφαρίδες! Καλές επόμενες αγορές! :) Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την είχα δοκιμάσει κορίτσι και ήταν πολύ ωραίο το εφέ που έδεινε, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως καθόταν βαριά και μετά απο λίγο οι βλεφαρίδες μου έπεφταν προς τα κάτω. Πολλά γλυκά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάλι με τα Dove δεν έχω καλές εμπειρίες αλλά τελικά όλα αυτά είναι και θέμα γούστου και πως συμπεριφέρεται πάνω σου το κάθε καλλυντικό. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα Νατάσα μου νομίζω δεν έχω άποψη μιας και έχω εκφράσει πολλάκις ότι είμαι σκράπας στον τομέα των καλλυντικών. Φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια δεν σου άρεσαν? η κανονική σειρά ή και τα purely pampering?
      Don't worry, εσύ μας δίνεις τα φώτα σου σε άλλα θέματα!!! ;-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels