Summer Beauty Essentials 2014

by - Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014




Είναι κάποια προϊόντα που το καλοκαίρι είναι απαραίτητα για το μακιγιάζ μου. Πάμε να δούμε ποια είναι για φέτος και να σας πω λίγα  πράγματα για αυτά!

Όπως ξέρετε έχω λιπαρή επιδερμίδα και για αυτόν τον λόγο τα προϊόντα που αγαπώ και χρησιμοποιώ το καλοκαίρι θα πρέπει να αντέχουν στο λιπαρό μου δέρμα, την ζέστη , τον ιδρώτα κτλ. Πρώτο και καλύτερο είναι η αντηλιακή κρέμα της Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF30, είναι η δεύτερη φορά που την αγοράζω και είναι πραγματικά υπέροχη! Σίγουρα θα έχετε ακούσει-διαβάσει τις καλύτερες κριτικές για αυτήν την κρέμα οπότε και δεν θα το αναλύσω περισσότερο θα σας μόνο πως όταν ρώτησα την δερματολόγο μου, μου είπε πως έκανα την καλύτερη επιλογή και αν δεν την είχα πάρει από μόνη μου θα μου την συνιστούσε!!!! Πάντα πριν το μακιγιάζ και μετά την αντηλιακή μου βάζω την Benefit The Porefessional Primer, κρατάει το μακιγιάζ μου περισσότερο αλλά θα το βάλω ακόμα και αν δεν μακιγιαριστώ. Δείτε αναλυτικό review εδώ
Το MAC Pro Longwear Concealer και το MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot είναι δύο προϊόντα holy grail για μένα (αλά Αμερικανιστή!) το ένα γιατί καλύπτει τους μαύρους κύκλους μου και το άλλο γιατί εξαφανίζει τις λεπτές φλεβίτσες στο καπάκι του ματιού μου δίνοντας ένα πιο ομοιόμορφο τόνο, σίγουρα όμως το καλύτερο για μένα είναι ότι και τα δύο μένουν σταθερά για πολλές ώρες!!!


Μιας και μιλάμε για σταθερά προϊόντα δεν θα μπορούσα να παραλείψω το The Balm Instain Blush- Lace, πραγματικά αυτό το ρουζ μόλις το βάλεις δεν θα πάει πουθενά!!! Έχει πολύ ωραία υφή και είναι ματ, θέλει όμως λίγο προσοχή στην εφαρμογή του γιατί σταθεροποιείται πολύ γρήγορα και αν δεν προσέξεις θα καταλήξεις σαν κλόουν! Την αγαπημένη πολλών γυναικών-κοριτσιών theBalm Mary Lou Manizer, γιατί όλοι θέλουμε λίγη λάμψη πάνω μας! Το Erre Due Suncare Foundation 15SFP είναι το μόνο που χρησιμοποιώ τώρα που έχω πάρει λίγο χρωματάκι και είναι ιδανικό για τις ανάγκες του δέρματος μου. Δείτε αναλυτικό review εδώ.


Αν θα πρέπει να λείψω για αρκετές ώρες τότε θα βάλω την  Maybelline The Rocket Mascara (waterproof) που σαν αδιάβροχη που είναι θα κρατήσει τις βλεφαρίδες μου ¨ψηλά¨ μέχρι το βράδυ!
Ένα αγαπημένο must κραγιόν του καλοκαιριού είναι της Maybelline Color Sensational Vivids Fuchsia Flush, είναι το κραγιόν που φοράω περισσότερο την περίοδο του καλοκαιριού. Έχει έντονο χρώμα, τέλεια απόδοση και πολύ καλή διάρκεια!
Τέλος ένα καινούργιο απόκτημα, το βερνίκι νυχιών της Erre Due Exclusive Nail Laquer - Pink Gin – 247, νομίζω το χρώμα του τα λέει όλα!




Αυτά είναι τα δικά μου Summer Beauty Essentials.
 Ποια είναι τα δικά σας; Έχουμε κάποια κοινά;


............................................................................


You May Also Like

30 σχόλια

  1. Πολυ καλα προϊόντα οοοολααα τους!! Ελπιζω να δοκιμασω καποια απο αυτα στο μελλον!! Φιλακια!!
    http://cremebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Μαρία μου είναι προϊόντα που αξίζουν να έχεις στην συλλογή σου!!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Ακούγονται όλα υπέροχα!!! Ιδιαίτερα το αντηλιακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα μου πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις, ότι και να λέμε είναι λίγο!!!

      Διαγραφή
  3. Το Pro Longwear concealer το έχω αγαπήσει από την μέρα που το πήρα στα χέρια μου! Όλα πολύ όμορφα! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωωω ναι! δεν μπορώ χωρίς αυτό!!!!! Φιλάκιαααα!!!!

      Διαγραφή
  4. το painterly μ'αρεσει κι εμένα πολύ για το αποτέλεσμα του, αλλά είναι φορές που μαζεύει στο βλέφαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα το καλοκαίρι που είμαι ακόμη πιο λιπαρή το σετάρω πάντα με την πούδρα μου αν θέλω να κάνω πολύ ελαφρύ μακιγιάζ αλλιώς θα μαζέψει και σε εμένα!

      Διαγραφή
  5. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Την αντηλιακή ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει. Όποτε ψωνίζω από Online φαρμακεία δεν την βρίσκω ή την ξεχνάω και δεν την αναζητώ. Ελπίζω σύντομα να την αγοράσω!!Φιλιά κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συ άρεσαν! καλά πως και δεν την έχεις? Φιλάκια πολλά girl!!!!

      Διαγραφή
  6. Τι ομορφα πραγματακια!!!καλο καλοκαιριιιιι!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα essentials!! Έχουμε κοινό το αντηλιακό της Frezyderm το οποίο είναι υπέροχο... Θέλω πολύ να αποκτήσω τα καλλυντικά της οικογένειας The Balm!!! Ολες λέτε τα καλύτερα!!! Καλό καλοκαιράκι να έχουμε!!!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, είναι πολύ καλή εταιρία! Καλό καλοκαίρι κούκλα μου!!! :-)

      Διαγραφή
  8. οοοουυυυυ πολύ ωραία πραγματάκια!!!!!! θέλω πολλά από αυτά που έδειξες, ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εύχομαι Χαρά μου να τα δοκιμάσεις και να μας πεις την γνώμη σου!!!

      Διαγραφή
  9. Τωρα εγω που δεν ξερω κανενα απο αυτα τι να πω ε ? :p
    Κοριτσαρα μου.θελω να μου συστισεις μια καλη μασκαρα που να μην καιει τα ματια και να ειναι για να μακραινει τις βλεφαριδες αν ξερεις
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! έχω να σου προτείνω την μάσκαρα της L’Oreal - Telescopic Carbon Black, δίνει απίστευτο μήκος και είναι πολύ μαύρη!!!!! φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  10. To anthliako apo ta kalutera, ta Instains einai ekplhktika kai to idio kai ta Vivids!To Porefessional mou aresei polu k h Rocket oso paei perissotero.Bronzer an ki exw kapoia,de mporw na pw oti me trelainoun san kathgoria proiontwn gt de poluxrhsimopoiw..Ki auta pou exw einai arketa anoixtoxrwma,dioti eimase kai oligon galatakia...lol
    Polu wraia proionta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! από ότι κατάλαβα έχουμε την ίδια συλλογή!!! ;-)
      Από Bronzer χρησιμοποιώ το Hoola που είναι κάτι σαν universal shade! Η μαμά μου που είναι και εκείνη ¨γαλατάκι¨ έχει ένα τις Rimmel - Natural Bronzer και κάθεται υπέροχα πάνω της!

      Διαγραφή
  11. Αυτό το τέλειο φούξια βερνίκι της erre due πρέπει να γίνει δικό μου άμεσα!! Painterly και mary lou manizer είναι και για μένα holy grail προϊόντα ανεξαρτήτου εποχής! Το αντηλιακό της frezyderm προσπαθείτε όλες να με κάνετε να το αγοράσω με τα καλά σας λόγια αλλά έχω άλλα τρια αντηλιακά στην άκρη που πρέπει να χρησιμοποιήσω πρώτα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!!! χιχι!! όταν τελειώσεις τα αντηλιακά που έχεις πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις!!!

      Διαγραφή
  12. Η frezyderm είναι Must ! χεχε αλλατωρα μπηκε στη λιστα μου και το Benefit. Υπεροχο ποστ κουκλιτσα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks baby!!! όταν σου δοθεί η ευκαιρία πρέπει να το δοκιμάσεις!!!

      Διαγραφή
  13. Great products!!!
    Have a wonderful weekend!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμορφες επιλογές!
    Το Mary Lou είναι τρελά αγαπημένο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels