Missha Signature Real Complete BB Cream

by - Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014





Αυτό το post με κούρασε πάρα πολύ μπορώ να πω, γιατί καθώς είχα ολοκληρώσει και ετοιμαζόμουν να πατήσω save….τι? κόλλησε το word και χάθηκε! Οπότε το ξαναέγραψα από την αρχή! Anyway…..
Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό να βρω μία καλή BB cream για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα μου, και έχοντας δοκιμάσει πολλές στο παρελθών είπα να δώσω και σε αυτήν μια ευκαιρία. Την έχω σχεδόν 2 μήνες οπότε και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για αυτήν.
Η  Missha είναι μία Κορεάτικη εταιρία καλλυντικών από τις πιο γνωστές παγκοσμίως, και αυτή η ΒΒ  υπόσχεται ότι θα μαλακώνει την εμφάνιση των ατελειών ενώ θα εξακολουθεί να δίνει μια φυσική χροιά στο πρόσωπο. Ενώ παρέχει απαλή κάλυψη, αντιμετωπίζει της κηλίδες και περιέχει αντιοξειδωτικά για την πρόληψη των ρυτίδων ώστε να βελτιώσει το δέρμα σας σε βάθος χρόνου.
Υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens, ορυκτέλαια, το οινόπνευμα, GMOs, Triclosan, και Βενζοφαινόνη. Είναι ιδανική για ευαίσθητη ή ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με Gingko Biloba, ένα βότανο που περιέχει 50 φυσικά εκχυλίσματα, και συγκροτείτε από ένα εξειδικευμένο συγκρότημα πεπτιδίων, που παρέχει άφθονη υγρασία στο δέρμα.





Εντυπώσεις
Κάλυψη : είναι αρκετά καλή για μία ΒΒ κρέμα ενώ μπορεί να γίνει οικοδομήσιμη (buildable) και μπορεί να σας δώσει το μέγιστο ποσό της κάλυψης και να εξακολουθεί να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα χρειαστεί μία έξτρα βοήθεια από ένα concealer για την κάλυψη κάποιων ατελειών όπως σπυράκια-μαύροι κύκλοι.
Σύσταση : ελαφριά, χωρίς να είναι πολύ ρευστή (υδαρής) και χωρίς ιδιαίτερο άρωμα.
Τελείωμα : ημι-ματ.
Oil control : με πούδρα περίπου 3-4 ώρες.
Γενικά : για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με απογοήτευσε το χρώμα της καθώς είναι ροζ-γκρι, παρόλα αυτά απλώνεται εύκολα, ……..Αλλά αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε είναι το πώς φαίνετε το πρόσωπο μου όταν την αφαιρώ, είναι τόοοοσο μαλακό, τόοοοσο ενυδατωμένο και φωτεινό!!! ναι, ναι φωτεινό, σε σημείο που οι περισσότεροι με ρωτούν τι έκανα και δείχνω έτσι? 
Αν θα την ξαναγόραζα ; σίγουρα ναι, αλλά στην πιο ανοιχτή απόχρωση!




Η διαφορά με την δική μου ΒΒ από αυτήν στις φωτογραφίες είναι ότι αυτή που έχω είναι 30ml και έρχεται με μικρό στόμιο (squeeze) ενώ η full size είναι 45ml και έχει αντλία.
Είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις #13, #21, #23 (βλ. πάνω φωτο).
Την πήρα από το ebay περίπου 7.00€ στην απόχρωση #21.



Πώς σας φαίνεται ; Σας αρέσουν οι BB creams ;

......................................................................................


You May Also Like

18 σχόλια

  1. Είχα 20 δειγματάκια απο την 21, η οποία απόχρωση μου φαινόταν κάαααπως γκρι-ροζ και πήρα μετά σε full size την 13 που όμως είναι άσπρη -ξέξασπρη. Ενώ ενώνεται πιο σωστά απ΄ ότι η 21 με το λαιμό μου (κατασπρος), πάνω στις κοκκινίλες και τις διχρωμίες του προσώπου δείχνει ψεύτικη και τέρμα γκρι... ενώ η 21 απλωμένη είναι όνειρο κι ας χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο λαιμό. Μου αρέσει το πόσο ZOYMEΡΟΟΟΟ και ΛΕΙΙΟΟΟΟ δείχνει το δέρμα όταν τη φοράω και με σωστό primer στέκεται αξιοπρεπώς ακόμη και 5-6 ώρες. Ξαναπήρα 20 δειγματακια απ την 21, επειδή συμφέρει περισσότερο ...περίπου 3-4 ευρώ τα 20μλ.... τα βρίσκω και βολικά για ταξίδια.
    Θα σου έλεγα να μη πάρεις την 13 όσο ανοιχτόχρωμη κι αν είναι - από εκεί ξεκίνησε το σχόλιο-σεντόνι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και μου αρέσει πάρα πάρα πολύ σκεφτόμουν ότι όταν τελειώσει να έπαιρνα την 13 αλλά αφού λες ότι είναι ξέξασπρη θα την αποφύγω! Όντως τα δειγματάκια βολεύουν για ταξίδια...Don't worry για το "σχόλιο-σεντόνι" βοήθησε πάρα πολύ, μου αρέσει να βλέπω και την δική σας γνώμη!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  2. δεν χρησιμοποιω καμια κρεμα για το προσωπο μου εγω. Ναι ξερω ξερω πρεπει ..Αλλα τελικα ειναι οντως αποτελεσματικες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως ναι, αν για παράδειγμα χρησιμοποιούσες ένα μέτριας κάλυψης foundation σίγουρα θα χρειαζόσουν πριν μια κρέμα ενυδατική+ μια κρέμα αντιγυραντική (25 και πάνω)+ μια κρέμα με SPF, οπότε από το να βάζεις τόσες στρώσεις από διάφορες κρέμες με μια ΒΒ ξεμπέρδεψες! όσο για το αποτέλεσμα με την συγκεκριμένη το βλέπω στα σχόλια που κάνουν!!!!!

      Διαγραφή
  3. λατρεύω τις bb creams!! από τότε που εμφανίστηκαν τις προτιμώ από κάθε άλλου είδους foundation.. κάποιες φορές βάζω και διάφανη πουδρίτσα από πάνω για μεγαλύτερη σταθερότητα.. με το ροζ χρώμα που μου είπες ότι αφήνει η συγκεκριμένη, μάλλον πως δεν θα την επέλεγα... είναι κάπως ροδαλό το δικό μου, σκέψου να βάλω και ροζ από πάνω!!! :) ευχαριστούμε πολύ για το review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόλο το ροζουλί χρωματάκι της είναι φοβερή!!! πάντα βάζω πούδρα από πάνω καθώς είναι για μικτά δέρματα και το δικό μου είναι λιπαρό και έτσι συγχρόνως διορθώνω και την απόχρωση της! Φιλιάααα...

      Διαγραφή
    2. άρα λες δε δείχνει τόσο ροζ,ε? χμμ, μπορεί και να τη δοκιμάσω μόλις μου τελειώσει της garnier.. :)

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι αξίζει να την δοκιμάσεις, τουλάχιστον σε δείγμα εκ πρώτης φάσεως! και έτσι αν δεν σου κάτσει να μην έχεις πετάει τα λεφτά σου.

      Διαγραφή
  4. Τις χρησιμοποιώ πολύ, γιατί δύσκολα βρίσκω foundation που να μην το αισθάνομαι βαρύ. Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω, αλλά θα την δοκίμαζα σίγουρα.

    xxx,
    Froso,
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή και αξίζει να την δοκιμάσεις! στο ebay μπορείς να βρεις και δειγματάκια.

      Διαγραφή
  5. Έχω ακούσει πολλά καλά σχόλια για τα Κορεάτικα προϊόντα μακιγιάζ γενικώς αλλά με τις bb creams δεν τα πάω καλά. Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω έστω ένα δείγμα μήπως αλλάξω γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι κυρίως στο ότι οι Κορεάτικες(Ασιατικές) ΒΒ έχουν καλύτερη κάλυψη σε σχέση με της δυτικές. Αν την δοκιμάσεις θα περιμένω εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  6. λοιπόν την είχα δει και εγώ και δεν την πηρα λόγω χρώματος γιατι μου φαίνεται δύσκολο να διαλέξω...εγω έτσι οπως την βλέπω θα έπερνα την 21 , αλλά δεν ξέρω εγω είμαι άσπρη! να πάρω την 13??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου συνιστούσα εφόσον μπορείς να την βρεις και σε δείγμα να δοκιμάσεις και τις δυο.
      Ζήτα από τον πωλητή αν μπορεί να σου στείλει μισά και μισά! Φιλιάααα

      Διαγραφή
  7. Γεια σου και ευχαριστώ πολύ για το follow στο blog!!
    Την συγκεκριμένη ΒΒ την έχω δοκιμάσει κι εγώ από δείγματα,αλλά δεν έτυχε να την αγοράσω γιατί πάντα έχω στο μάτι καμιά 20αρια άλλες. :P
    Η Missha είναι όντως φοβερή εταιρία... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά νομίζω οι Κορεάτες/Ασιάτες έχουν τις καλύτερες ΒΒ σε σχέση με εμάς τους Δυτικούς!!!
      Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  8. Αναλυτικότατο post!
    Η συσκευασία φαίνεται πανέμορφη. Μου φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thankss!!! Όταν την δοκιμάσεις πες μου τις εντυπώσεις σου!! :-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels