Estee Lauder - Matte Perfecting Primer (review)

by - Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015




Γεια σας κορίτσια μου!
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό με ανανεωμένη διάθεση και με ανανεωμένο blog!
Ήταν μια αλλαγή που ήθελα από πολύ καιρό, αλλά μιας και δεν το έχω καθόλου με αυτού του είδους τα προγράμματα, άργησα πολύ. Αλλά τα κατάφερα! 
Για πείτε μου, πώς σας φαίνεται?

◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►

Πολλές κοπέλες δεν βάζουν ποτέ το foundation τους πριν τοποθετήσουν πρώτα κάποιο primer.
Πολλές όμως μπορούν άνετα και χωρίς αυτό!
Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο primer, αυτό της  Estee Lauder, το Matte Perfecting Primer.

❖❖❖

Ανακαλύψτε τη δύναμη ενός primer με στοχευμένο τύπο. Ελέγχει την λιπαρότητα και μειώνει τη γυαλάδα έτσι το μακιγιάζ να έχει ένα απαλό, ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Με οπτικούς παράγοντες Soft-vision, ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των πόρων και των ατελειών για να δημιουργήσει ένα τέλειο καμβά. Με Πράσινο Τσάι και βιταμίνη Ε, ηρεμεί και τελειοποιεί το δέρμα.
- Estee Lauder -




Αναλυτικά :
Η συσκευασία του είναι πολύ βολική και travel friendly. Είναι σε πλαστικό σωληνάριο με χρυσό καπάκι κάτι που το κάνει πιο elegant, και πρέπει να το πιέσετε για να βγει το προϊόν από ένα στενό στόμιο, ελέγχοντας την ποσότητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Είναι λευκό και έχει την υφή μιας πολύ ελαφριάς λοσιόν και έτσι δεν την αισθάνεσαι βαριά στο πρόσωπό σου.
Αν έχεις δοκιμάσει την Porefessional ή το primer της Radiant, θα παρατηρήσεις την διαφορά στην υφή της. Δεν γλιστράει τόσο πολύ σε σχέση με τα άλλα δύο primer και χρειάζεται γρήγορες κινήσεις όταν την εφαρμόζετε. Θα μπορούσες να πεις ότι δεν μοιάζει και τόσο ¨σιλικονούχο¨, όμως περιέχει και αυτό σιλικόνη.
Παρόλα αυτά όταν την απλώσετε μπορείτε ακόμα να παρατηρήσετε κάποιο υπόλευκο χρώμα στο πρόσωπο σας.(φωτο) Για εκείνες λοιπόν που θέλετε να φωτίσετε το πρόσωπο σας είναι μια χαρά, αλλά για όσες έχετε μια πιο σταρένια επιδερμίδα θα σας κάνει να φαίνεστε κάπως χλωμή! Όταν όμως τοποθετήσετε το foundation σας η οποιαδήποτε ¨ασπρίλα¨ εξαφανίζετε.
Επίσης :
  Δεν περιέχει άρωμα.
 Είναι oil-free, και ιδανικό για Κανονικά / Μεικτά και Λιπαρά δέρματα.
  Είναι Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά ελεγμένο.




Εντυπώσεις:
Για μένα αυτό το primer με έχει κάπως διχάσει. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει ή είναι ένα κακό primer. Είναι πως για τα λεφτά του (περίπου 30€) περίμενα λίγα περισσότερα. Ενώ με βοηθάει στο να κρατάει το μακιγιάζ μου περισσότερο και να αποτρέπει την γρήγορη εμφάνιση της λιπαρότητας στο πρόσωπο μου, ωστόσο δεν φαίνεται να ελαχιστοποιεί και πάρα πολύ την εμφάνιση των πόρων, ενώ παράλληλα πολλές φορές κατά την εφαρμογή του μου αφήνει κάτι άσπρα ¨τρίματα¨. Επίσης σε σχέση με άλλα primer που έχω κατά καιρούς δοκιμάσει έχω παρατηρήσει ότι το τα foundation απλώνονται με περισσότερη ευκολία από ότι με αυτό.
Αναμφισβήτητα το ότι περιέχει πράσινο τσάι και βιταμίνη Ε, είναι στα θετικά του και μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά όσο για τους πόρους -το δέρμα μου που έχει αρκετούς, ειδικά στην περιοχή των ζυγωματικών- θα ήθελα κάτι παραπάνω.
Φυσικά θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μέχρι να τελειώσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα το ξαναγοράσω.


Από την ίδια εταιρεία κυκλοφορεί και το Illuminating Perfecting Primer για άμεση λάμψη και φωτεινότητα και προορίζετε κυρίως για Κανονικά / Ξηρά δέρματα.


Πείτε μου από κάτω στα σχόλια, χρησιμοποιείτε primer? Αν ναι, ποιο είναι το αγαπημένο σας?


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►



Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! ♥




*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

21 σχόλια

  1. Νατάσα μου με γειά την καινούργια εμφάνιση! Πολύ μοντέρνο και με δόση πολυτέλειας!!! Υπάρχει primer στο μακιγιάζ???? Αχ μη γελάσετε μαζί μου είμαι άσχετη στο έχω γράψει ξανά.. το μοναδικό primer που γνωρίζω είναι αυτό που χρησιμοποιώ όταν βάφω έπιπλα.... πωπωπω εντελώς αγράμματη ως προς τα καλλυντικά. Σε ευχαριστώ πολύ για το άκρως χρήσιμο άρθρο. Φιλιά και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου! γιατί να γελάσω? μη νομίζεις κάνει και αυτό την ίδια δουλειά όπως και το primer για τα έπιπλά, "κλειδώνει" δηλαδή τα επόμενα υλικά που θα μπουν πάνω του. Πολλά φιλιά κοπέλα μου!

      Διαγραφή
  2. Μεγεια το blog σου, είναι υπέροχο ^_^
    Εγώ δεν χρησιμοποιώ primer ποτέ, αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το άρθρο σου. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Λίλα μου! θέλω να κάνω ακόμα κάτι διόρθωσούλες! Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  3. Με'γεια καταρχήν!
    Δεύτερον, εγώ χρησιμοποιώ ένα πολύ οικονομικό από την Garnier και είμαι πολύ ευχαριστημένη, έκανε γύρω στα 10 ευρώ και δεν έχω κάποιο παράπονο!Δε θυμάμαι όνομα τώρα αλλά αν σε ενδιαφέρει θα το κοιτάξω να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Δέσποινά μου! το έχω δοκιμάσει αυτό που λες και της loreal και μου φάνηκαν και τα δυο πολύ καλά και φυσικά να μην ξεχάσουμε και την διαφορά στην τιμή που είναι πολύ μεγάλη!!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά, ειδικά στις μέρες μας!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχο post, σελίδα, φωτογραφίες!!! όλα!! Μόνο σκιές έχω δοκιμάσει από την Estee Lauder και μου άρεσαν πολύ. Προϊόντα προσώπου ή χειλιών δεν έχω δοκιμάσει! Φιλιά πολλά κορίτσι μου!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thankssssss!!! Η Estee Lauder είναι μία πολύ καλή εταιρεία με υπέροχα προϊόντα, απλά αυτό δεν με ενθουσίασε ως προς το αποτέλεσμα, γιατί το ίδιο το έχουν και άλλες εταιρείες με λιγότερα χρήματα. Φιλάκια ;-)

      Διαγραφή
  5. Μπράβο σου πολύ ωραία η νέα εμφάνιση του blog! :) Οσο για το primer δεν το έχω πάρει ποτέ αλλά όπως είπες και εσύ είναι ακριβό και πρέπει να έκανε το κάτι παραπάνω.. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! έτσι ακριβός, περίμενα το κάτι παραπάνω! Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!!! θα επισκεφτώ το blog σου ;-)

      Διαγραφή
  7. Μέχρι στιγμής δεν χρησιμοποιώ primer αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω. Έχω ακούσει διάφορες γνώμες για το συγκεκριμένο, άλλες καλές άλλες κακές. Θα το δοκιμάσω πρώτα σε δείγμα και ίσως το αγοράσω και εγώ. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με πόρους και ίσως με βολέψει. Πολύ ωραία η παρουσίαση σου!

    Marylooo
    Από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακό προιόν απλά σε σχέση με τα λεφτά του είναι έτσι και έτσι, υπάρχουν και άλλα πιο οικονομικά που κάνουν την ίδια δουλειά. Γενικά είναι καλό να ζητάς δείγματα πριν αγοράσεις κάτι!!! φιλιά

      Διαγραφή
  8. Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω αλλά μόλις έφυγε από τις άμεσες προτεραιότητές μου. Χαχα.
    Εγώ χρησιμοποιώ το porefessional της benefit σε συνδυασμό με το make up forever matifying primer (step 1), γιατί το τελευταίο τείνει να "κάθεται" στους πόρους. Γενικά είμαι ευχαριστημένη και από τα δύο. : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω το professional και σε σύγκριση με αυτο είναι πολύ καλύτερο και πιο οικονομικό. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το primer απο την make up forever, έχω διαβάσει καλές κριτικές!

      Διαγραφή
  9. Μία φορά είχα πάρει primer απο την Inglot αλλά δεν μπορώ να πω οτι το χρησιμοποίησα και πολλές φορές, οπότε δεν θα έδινα τόσα χρήματα για να πάρω της Estee. Για της Radiant που ανέφερες ποια είναι η γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου είναι εξίσου καλό με της benefit με την διαφορά πως της Radiant είναι διαφανές και πιο οικονομικό, αλλά της benefit νιώθω πως κάθεται πιο καλά στο δέρμα μου. Φιλάκια!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels