L’oreal Infallible® - 24h Matte Foundation (review)

by - Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015





Η Loreal πριν από λίγο καιρό λάνσαρε στην Infallible σειρά της ένα καινούργιο προϊόν, το 24h-Matte Foundation ιδανικό για εμάς τις … λιπαρές επιδερμίδες!
Και επειδή η περιέργεια μου με τρώει και η λέξη ¨matte¨ με τραβάει σαν μαγνήτης δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δοκιμάσω! Το πήρα πριν από μία εβδομάδα σχεδόν και έκτοτε το φοράω καθημερινά, οπότε και έχω πλέων σχηματίσει την γνώμη μου. Πάμε να το δούμε?


-Ματ φινίρισμα, airlight και  longwearing υγρή φόρμουλα. Ελαφρύ και κρεμώδες, με λείο ματ τελείωμα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Κρύβοντας τις ατέλειες, για μια ομαλή, καθαρή επιδερμίδα.-
-Loreal-




Ας ξεκινήσουμε πρώτα από την συσκευασία. Το Foundation βρίσκεται σε ένα μαύρο λεπτό σωληνάριο με διαφανές σημείο κεντρικά από όπου και βλέπεις το ίδιο το προϊόν. Έχει βιδωτό καπάκι και διαθέτει μικρό μυτερό στόμιο, πολύ βολικό ώστε να ελέγχεις καλύτερα την ποσότητα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Στην πίσω πλευρά του γράφει ότι έχει:
Μέτρια υφή - Μεγάλη κάλυψη - Ματ τελείωμα - Ελέγχει την λιπαρότητα- Διαρκεί 24 ώρες.
Περιέχει 35ml και η τιμή του είναι στα 12.99€. Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις αλλά προσοχή, γιατί δεν ταιριάζουν τα ονόματα και οι αριθμοί με άλλα υγρά Foundation της ίδιας εταιρείας οπότε και θα πρέπει να δοκιμάσετε τα tester για να βρείτε την δική σας απόχρωση.





 Αναλυτικά:
·      Μέτρια υφή. Συμφωνώ, δεν είναι ούτε πολύ υδαρή αλλά ούτε και πολύ πηκτή, θα έλεγα ότι είναι κάπου στην μέση.
·      Μεγάλη κάλυψη. Αν έχεις δοκιμάσει της Estee Lauder - Double Wear και το θεωρείς full καλυπτικό τότε αυτό θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ μέτριο προς full. Η κάλυψη όμως που σου δίνει είναι αρκετά καλή ώστε να εξαφανίσει δυσχρωμίες και κοκκινίλες και μπορείς άνετα να βάλεις και δεύτερη στρώση (ναι, είναι αυτό που λένε buildable! ) για την κάλυψη κάποιων ατελειών π.χ. σπυράκια και συγχρόνως πετυχαίνοντας μία full κάλυψη.
·      Ματ τελείωμα. Είναι πολύπλοκο. Είναι μεν ματ αλλά όχι εκείνο το τελείως-τελείως ματ που σε κάνει να δείχνεις ¨ξερή και παστωμένη¨, είναι κάτι σαν δεύτερο δέρμα, χωρίς την αντιαισθητική γυαλάδα αλλά με μία φυσική ζωντάνια-λάμψη, αν με πιάνεις?
·      Δεν περιέχει SPF που σημαίνει ότι θα βγάζετε υπέροχες φωτογραφίες χωρίς flashback, αλλά σίγουρα την ημέρα θα χρειάζεται σαν βάση μία κρέμα με αντηλιακό δείκτη για προστασία από τις  υπεριώδης ακτινοβολίες.
·      Δεν αλλάζει το χρώμα του, άρα δεν οξειδώνεται.
·      Είναι ελαφρύ, δεν κολλάει και σετάρετε σχετικά γρήγορα (προλαβαίνεις όμως να το δουλέψεις) και σου δίνει την αίσθηση της πούδρας.
·      Δεν μου εμφάνισε σπυράκια, αν και δεν αναφέρει ότι είναι non-comedogenic.
·      Δεν κάθεται στους πόρους και δεν μαζεύει στις γραμμές έκφρασης (δεν έχω ρυτίδες για να σας πω τι κάνει εκεί?)
·      Ελέγχει την λιπαρότητα- Διαρκεί 24 ώρες. Το maximum που το έχω φορέσει είναι 8 ώρες και το πρόσωπο μου έδειχνε το ίδιο όπως και την στιγμή που το φόρεσα, χωρίς να έχει αλλοιωθεί και το σπουδαιότερο,  χωρίς touch up!!!


Εφαρμογή:
Μπορείς να το εφαρμόσεις με σφουγγαράκι, πινέλο ή ακόμη και με τα δάκτυλα. Προσωπικά προτιμώ τους δύο πρώτους τρόπους αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και πάντα χρησιμοποιώ μετά πούδρα.

Συμπέρασμα:
Για μένα είναι το καλύτερο foundation που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα στην κατηγορία του και σίγουρα θα το ξαναπάρω όταν μου τελειώσει!!!

Οπότε αν και εσύ έχεις λιπαρό-μεικτό δέρμα τότε αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου foundation!!! Αν έχεις όμως ξηρό τότε θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις ή να έχεις απολεπίσει-ενυδατώσει πάρα πολύ καλά το πρόσωπό σου πρώτα και να αποφύγεις την χρήση της πούδρας.


♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎  


Αυτά από εμένα, μέχρι το επόμενο post … Πολλά φιλιά!!!




*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

51 σχόλια

  1. Φαίνεται πολύ ωραίο! Θα το κοιτάξω σίγουρα... =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαίνεται πολύ καλό foundation για λιπαρές επιδερμίδες!

    θα το έχω υπόψην!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις λιπαρές είναι σούπερ στις ξηρές δεν θα κάτσει καλά! φιλιά

      Διαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφερον, ειδικα που λες οτι δεν κανει το παστωμενο αποτελεσμα που κανουν τα περισσοτερα μεικαπ που προοριζονται για λιπαρα δερματα και οικονομικο το βρισκω, θα το εχω υποψη μου!
    Φιλακια Νατασα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους Ελευθερία μου που μου άρεσε τόσο πολύ! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται ένα foundation με πολλά θετικά!! Είναι και οικονομικό οπότε αξίζει τη δοκιμή!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά έχω πάθει πλάκα, απο όλες τις απόψεις! Σίγουρα και η τιμή του είναι ένα απο αυτά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. φαίνεται πολύ όμορφο, τέλειο post με τράβηξαν πολύ και οι φωτογράφίες
    :) φιλακια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχχχ το δοκιμασα σε δειγμα και τρελαθηκα, ανυπομονω να το παρω, και η τιμη του εξαιρετικη, εξεπλαγην ευχαριστα οταν την ειδα, ελπιζω μονο να μην ειναι καποια τιμη γνωριμιας..
    να το χαρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως! τώρα που το λες! Ελπίζω να μην είναι και να έχει πάντα 12.99€!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. ααααααααααααααααααααα,ωραια θα παω να το δοκιμασω αν και φοραω estee double wear,και τρελαθηκα με το καινουργιο με το μαυρο καπακι του ysl,le teint touche eclat.....ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΘΕΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει το double wear αλλά αυτό είναι σε άλλη κατηγορία, είναι πιο ελαφρύ στην αίσθηση, λιγότερο καλυπτικό και όσο αφορά την τιμή, τι να λέμε ? μεγάλη διαφορά! Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες, θα ζητήσω όμως κάποιο δείγμα. Φιλάκια girl!!!

      Διαγραφή
  8. Το είχα δει στα καταστήματα αλλά επειδή έχω το infallible δεν πρόσεξα ότι αυτό είναι ματ! Θα πάω να το τσεκάρω σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν λίγο σκεπτική με το infallible και δεν βιάστηκα να το δοκιμάσω, ευτυχώς γιατί η εταιρεία το έβγαλε και σε ματ και έτσι γλίτωσα μερικά ευρώ! ;-)

      Διαγραφή
  9. Πολύ εντυπωσιακό.Θεωρούσα ότι είναι ακριβό για την ποσότητα του,αλλά νομίζω 'οτι αξίζει!!!! Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ όταν το είδα από μακριά στο σταντ της loreal σκέφτηκα ότι θα έχει κανά εικοσάρι ευρώ! Ελπίζω μόνο να παραμείνει η τιμή του αυτή και να μην είναι τύπου προσφοράς για τα καινούργια προϊόντα! Φιλάκια γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραίο review και παρουσίαση! Μου αρέσουν τα ματ προιόντα για βάση, τα οποία δεν είναι εντελώςματ :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Λίλα μου!!! δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να το περιγράψω, σίγουρα όμως αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ! Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  11. Φαίνεται πολύ καλό, ειδικά η διάρκεια με ενθουσίασε αν και πλέον δε χρησιμοποιώ foundation αλλά μόνο cc creams.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου αρέσει και εμένα το concept πίσω απο αυτές τις κρέμες αλλά οι περισσότερες που έχω δοκιμάσει με κάνουν να γυαλίζω!

      Διαγραφή
  12. υπεροχη η παρουσιαση σου και οι φωτογραφιες..με επεισες να το δοκιμασω..μου αρεσει και η συσκευασια που ειναι σε σωληναριο..με βολευει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ βολική και travel friendly! αν το δοκιμάσεις θα ήθελα να δω και την δική σου άποψη, πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  13. Thank you very much for your kind words! I'm so glad you liked it!
    I'm going to check your blog too, xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το αγαπώ αυτό το foundation...το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είναι ο,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιείσει για το λιπαρό δέρμα μου! Πολύ καλό ποστ και όμορφες φωτογραφίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! είχα πολύ καιρό να βρω ένα προϊόν που να κάνει αυτό που υπόσχεται και με αυτό ισχύει 100%! ;-)

      Διαγραφή
  15. Το αγαπώ αυτό το foundation...το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είναι ο,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιείσει για το λιπαρό δέρμα μου! Πολύ καλό ποστ και όμορφες φωτογραφίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόλις διάβασα την άποψη σου και ένα έχω να πω "το θέλω!". Έτοιμάζω να κάνω έφοδο στα drugstore καλλυντικά εντός του μηνός και μόλις μπήκε και αυτό στη λίστα! Φιλούθκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! όταν το δοκιμάσεις θέλω να μου πεις εντυπώσεις? Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Ρε Νατάσα με καταστρέφεις, το ξέρεις;;; ΤΟ ΘΕΛΩ!!!! Και είναι και πολύ οικονομικό μπορώ να πω και με παραπάνω ποσότητα απ'το συνηθισμένο! Μπράβο L'Oreal! Φιλάκια πολλά κουκλάρα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! sorry baby!!!! αλλά ξέρω οτι θα με συγχωρέσεις γιατί θα σε αποζημιώσει το αποτέλεσμα! ;-) Φιλάκια γλύκα!!!!

      Διαγραφή
  18. Φανταστικό review και πολύ όμορφες φωτογραφίες! Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν είναι ματ-ματ, μιας και θα φαίνεται πολύ φυσικό! Θα το τσεκάρω σίγουρα!! Καλό βράδυ Νατάσα μου!! Φιλιά πολλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα ποια μιλάει? όσο και να προσπαθώ δεν σε φτάνω!!! πραγματικά κορίτσι είναι πολύ ωραίο! Πολλά φιλιά ;-)

      Διαγραφή
  19. Κι εκεί που σκεφτόμουν να πάρω το απλό infalible της l'oreal τσουπ εμφανίζεται το ποστ σου!! Τυχαίο?? Έχω πολύ λιπαρή επιδερμίδα οπότε αυτό πιστεύω θα μου κάτσει τέλεια!! Και η τιμούλα του είναι μια χαρά!! Εξαιρετικό το review σου!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες συνωμότησαν οι πλανήτες για να σε σώσω από περιττά έξοδα! χαχα! Πολλά φιλιά γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  20. Πολύ ωραίο και αναλυτικό post! Και πόσο πανέμορφες φωτογραφίες!!
    Δεν το ήξερα το συγκεκριμένο και ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον!
    Θα το έχω υπόψιν,γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ κάτι τέτοιο. Σ'ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Πολλά γλυκά φιλιά!!! <3

      Διαγραφή
  21. Επειδή το έχω δηλώσει ότι είμαι εντελώς αδαής με τον κόσμο των καλλυντικών όλες αυτές οι πληροφορίες μου φάνηκαν θησαυρός. Θα το δοκιμάσω άμεσα μιας και έτσι κι αλλιώς θα αγόραζα παρόμοιο προιόν. Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο χρήσιμη ανάρτηση. Καλή Μ Εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το post και εύχομαι να βοήθησα κάπως! θα χαρώ πολύ να μάθω αν σου άρεσε, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  22. Kαλημεραα!
    Εξαιρετικη η παρουσιαση του προιοντος που εκανες..αλλα να σε ρωτησω κατι πως γνωριζεις πως ειναι για λιπαρες επιδερμιδες??
    Δυστυχως, δεν αναγραφεται τιποτα τετοιο στη συσκευασια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο δεν αναγράφεται, αλλά τα ματ προϊόντα συνήθως προορίζονται για λιπαρές επιδερμίδες και λέω συνήθως γιατί μπορεί και κάποιος που έχει ξηρό δέρμα να του αρέσει το ματ τελείωμα? Για να στο εξηγήσω όμως πιο καλά θα σου πω πως το δικό μου δέρμα είναι πολύ λιπαρό, όχι μόνο στην ζώνη Τ αλλά γενικά. Τα μόνα σημεία που εμφανίζω λίγη ξηρότητα είναι δεξιά-αριστερά απο το στόμα, σε αυτά λοιπόν τα σημεία φορώντας αυτό το Foundation "έσπασε" σαν να ξεφλούδιζα! ενυδατώνοντας όμως καλύτερα αυτά τα σημεία την επόμενη φορά δεν είχα αυτό το αποτέλεσμα, ήταν όλα οκ! Ελπίζω να σε κάλυψα? Καλό Πάσχα! ;-)

      Διαγραφή
  23. τελεια!!εχω το κλασσικο infallible και μου αρεσει παρα πολυ αλλα μου βγαζει λιπαροτητα κ αρχιζει να μου χαλαει μεσα στη μερα..τωρα με καλυψες πλήρως και θα αναζητησω αυτο!!τελειο review!! 😊😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τελεια!!εχω το κλασσικο infallible και μου αρεσει παρα πολυ αλλα μου βγαζει λιπαροτητα κ αρχιζει να μου χαλαει μεσα στη μερα..τωρα με καλυψες πλήρως και θα αναζητησω αυτο!!τελειο review!! 😊😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει πολύ! Πολλά φιλιά <3 <3

      Διαγραφή
  25. Πολύ ωραιές φωτογραφίες και review!Ψάχνω ενα καλό foundation και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο και η τιμή του ειναι μεγάλο θετικό,αλλα δε μπορώ να το βρω πουθενά :/ Μπορεις να μου πεις από που το πήρες;Έχω βρει το Infallible 24h και άλλα προιόντα της σειράς αλλά δεν έχω δει ποτέ το συγκεκριμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πήρα απο τα Hondo's. Αν έχεις κατάστημα κοντά σου και δεν το έχει ζήτα να σου το φέρουν με ενδοδιακίνηση ή με τηλ παραγγελία και θα έρθει στον χώρο σου ;-)

      Διαγραφή
  26. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!! Τώρα χρησιμοποιώ το Dermablend της Vichy το οποίο και αγαπώ, αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο... Αυτό το χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο οπότε χρειάζεται μία αλλαγή!! Πολύ ωραίο το ριβιου σου, με βοήθησε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!! Δεν έχω δοκιμάσει το Dermablend όποτε δεν μπορώ να το συγκρίνω. Όπως ανάφερα και πιο πάνω στο άρθρο, αν έχεις λιπαρό δέρμα αυτό θα σε βολέψει πολύ. ;-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels