Random Haul - Αγορές Ιουνίου

by - Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014


Γεια σας κορίτσια μου! Με αφορμή την αναχώρηση μου για διακοπές σε λίγες μέρες είπα να σας δείξω διάφορες αγορές που έκανα μέσα στον μήνα Ιούνιο. Ας ξεκινήσουμε με τις πιο παλιές, καθίστε αναπαυτικά γιατί είναι πολλές !!!
* Όπου θυμάμαι θα σας βάλω και τις τιμές τους.


Με μία προσφορά -20% που πέτυχα στα TBS πήρα για μένα ακόμη μια Tea Tree μάσκα προσώπου για να την έχω στο εξοχικό μου, δύο Shea body butters που λατρεύω αυτήν την υπέροχη μυρωδιά που έχει και ένα Slanted Kabuki που είναι τόοοσοο μαλακό και αν και το έχω πλύνει 2 φορές μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε μία τρίχα! Για τον σύζυγο μου πήρα για δεύτερη φορά το Maca Root αποσμητικό με έλαιο βραζιλιανών καρύων(?) του άρεσε πολύ γιατί τον κρατάει όλη μέρα από την κακοσμία και τον ιδρώτα, οπότε του το ξαναπήρα.
Από το σούπερ-μάρκετ πήρα επίσης για τον άντρα μου τα ανταλλακτικά ξυραφάκια της Gillette Mach3 sensitive με τρεις λεπίδες και επικάλυψη. Τα χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια και είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το βαθύ ξύρισμα που του προσφέρουν χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα του. Για μένα που βαριέμαι το ξύρισμα των ποδιών πήρα να δοκιμάσω μια αποτριχωτική κρέμα της Veet, σε γενικές γραμμές είναι καλή. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να παραλείψω την εντομοαπωθητική προστασία των παιδιών μου και έτσι πήρα το Hansaplast εντομοαπωθητικό σπρέι για  ενήλικες και παιδιά. Αν έχετε παιδιά πρέπει να το δοκιμάσετε! Είναι διαφανές και δεν μυρίζει σαν τα κοινά εντομοαπωθητικά που δεν τους αρέσει καθόλου και διαμαρτύρονται ότι τους βρωμάει, αλλά έχει μία υπέροχη φρουτένια μυρωδιά σαν να έβαλες κολώνια!!!


Δύο all time favorite προϊόντα, την λακ Elnett της L'Oréal που ήταν 1+1 δώρο (8.60€) και πολλά υγρά μαντιλάκια Pom Pon που ήταν και αυτά σε προσφορά (2.00€ το τμ). Για φέτος είπα να κάνω την διαφορά και να δοκιμάσω το ιαματικό νεράκι της Carroten.(3.50€)


Από e-Bay μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο μπλουζάκι και ευτυχώς είναι καλής ποιότητας (όχι δεν είμαι εγώ αυτή!). Το πήρα σε L αν και φοράω M και είναι ακριβός για τα μέτρα μου! Η τιμή του ήταν στα 8.00€.


Ένα μολύβι της Erre Due το Lasting Contour Lip No66 (4.80€) που είναι πολύ μαλακό και σταθερό και κάνει τέλειο συνδυασμό με το κραγιόν της Golden Rose Νο08 (έχω βάλει φωτο στο fb)
Ένα λουλούδι-κοκκαλάκι για τα μαλιά (6.00€). Μία κρέμα της Bepanthol, την παίρνω πάντα μαζί μου στις διακοπές γιατί ανακουφίζει πολύ τα ηλιακά εγκαύματα (χτύπα ξύλο!) και οποιοδήποτε ερεθισμό του δέρματος.(6.00€)
Ένα βερνίκι τα το πω? Της Gabrini που κάνει το οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών να δείχνει ποιο neon το χρώμα του. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! (2.50€)
Ένα σουτιέν της Triumph Pure Desire, γιατί χρειαζόμαστε και τέτοια πράγματα! Είναι πολύ-πολύ μαλακό με μπανέλα και χωρίς ενίσχυση και το πήρα για εκείνες τις δύσκολες μέρες που όλα πρήζονται και πονάνε, με καταλαβαίνεις τι εννοώ? (35.00€)
Δύο ακόμη κραγιόν της Golden Rose! Και κάπου εδώ θα ήθελα να καταγγείλω την Βάσω από το mybeautymap.blogspot.gr που με την περιγραφή της με έκανε να τα δοκιμάσω και δεν με βλέπω να ξεκολλάω μέχρι να αποκτήσω όλο το stand!!!!
Τα χρώματα που πήρα αυτή τη φορά είναι το Νο10 ένα υπέροχο pink-nude και ένα καινούργιο το Νο24 ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κόκκινο-κοραλλί!!!! (4.00€ το τμ)



Και η οικογενειακή αντηλιακή μας προστασία! Από το Hondo’s πήρα τα αντηλιακά της Carroten που ήταν 1+1 δώρο. Για εμάς: το αντηλιακό γαλάκτωμα Botanicals SPF20 με δώρο το διάφανο αντηλιακό σπρέι SPF30. Μία αντηλιακή κρέμα της Clinique SPF30 που την είχα δοκιμάσει σε δείγμα και παρότι μου άρεσε πολύ κάπου με χαλάει λίγο η μυρωδιά της. Ένα αντηλιακό λάδι της  Hawaiian Tropic SPF20. Για τα παιδιά: το χρόνια αγαπημένο παιδικό αντηλιακό της Frezyderm SPF25, έχει αρκετά βαριά σύσταση και απλώνεται δύσκολα … αλλά δεν άφησε ποτέ τα παιδιά μου να καούν!!!!!!!! Και για τέλος τα παιδικά αντηλιακά της Carroten, με ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σε σπρέι με SPF50 και άρωμα τσιχλόφουσκα! Και ένα με SPF30 με άρωμα γρανίτα!
Τώρα που τα κοιτάω σαν πολλά Carroten να πήρα φέτος!!!




 Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου, έχουμε πάρει κάτι κοινό; Εσείς τι πήρατε αυτόν τον μήνα;

.........................................................................



Έρχεται διαγωνισμός στην σελίδα μου στο Facebook! Stay Tuned!!!!



You May Also Like

18 σχόλια

  1. Με γεια σου, με γεια σου!! Από πού να αρχίσω? Υπέροχη η μπλούζα, πολύ καλό που δείχνεις και αντρικά προϊόντα, δίνεις ιδέες, πολύ ωραίο και βολικό το σουτιέν, τα triumph μαζί με τα chantelle είναι τα αγαπημένα μου, και τα μόνα που προτιμώ μέχρι τώρα! Αχ και οι αποχρώσεις που διάλεξες σε κραγιόν απίθανες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα χορταίνω αυτά τα κραγιόν!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αχ ναι τα chantelle έχουν τέλεια εφαρμογή!!!! <3

      Διαγραφή
  2. Nice post!! cute top!! thank you so much for your visit!
    I follow you with GFC and Bloglovin now! and I added you by g+ too!
    Have a good week!! my g+ and like in bloglovin for your post too!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφα πραγματακια..καλα το συγκεκριμενο Body butter Το λατρευω και γω...με ξετρελαινει η μυρωδια του..πες μου αν σου αρεσε η μασκα με το tea tree...σκεφτομουν να την παρω αλλα διστασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι και Glamglow, αλλά σου δίνει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα! ;-)

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου! Πολυ όμορφα πράγματα και εγω φέτος πολλά carroten πήρα ..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος είναι η χρονιά του!!! χαχα!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Wow αυτό είναι haul!!!
    Τα GoldenRose είναι τα αγαπημένα μου...θέλω κ γω όλο το stand!

    xoxo Beauty tips n reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;-) ναι είναι μεγαλούτσικο!!! πραγματικά!!!!

      Διαγραφή
  6. Μαλλον μονο εγω δεν αγοραζω τιποτα πια ε.. χαχαχα
    Κατι κολιεδακια παραγγειλα μονο απο το ebay εδω και 1,5 μηνα και ακομα περιμενω...
    Α! Οπως επισης και καποια πνελα μακιγιαζ
    Φιλια πολλα κοριτσαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1,5 μήνα? κάνε open case δες τι θα σου απαντήσει και ζήτα refound! την πάτησα μία φορά, ευτυχώς ήταν 1.50€ αλλά δεν το ξανακάνω!!!! πολλά φιλιά Μαράκι μου!!! <3

      Διαγραφή
  7. To παιδικο αντηλιακο Frezyderm τι ωραία που μυρίζει! Πολύ ωραιες αγορές, μη σου πω ζήλεψα, πρεπει να βγω για ψώνια!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με γεια σου!!! πολύ ωραία πράγματα πήρες! το ιαματικο νερακι της carroten θελω κ εγω να το δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Φαίη μου!!! είναι ωραίο, δροσιστικό και αφαιρεί το το νερό της θάλασσας!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο καλοκαιρνό haul!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels