LA ROCHE-POSAY : Effaclar (review)

by - Τρίτη, Απριλίου 16, 2013



Πάντα κοιτούσα την συγκεκριμένη εταιρία κάθε φορά που έμπαινα σε κάποιο φαρμακείο αλλά για κάποιον λόγο την προσπερνούσα, αυτήν την φορά όμως είπα να την δοκιμάσω. Πήρα λοιπόν 3 προϊόντα :






Effaclar Mat : είναι κρέμα  gel για λιπαρές επιδερμίδες (όπως και το δικό μου άλλωστε) που ενυδατώνει το δέρμα ενώ ρυθμίζει την λιπαρότητα, είναι paraben-free και δεν έχει άρωμα. Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν την απλώνεις στο πρόσωπο είναι ματ, αλλά δεν είδα και καμία τεράστια διαφορά ως προς την σμηγματορυθμιστική της ιδιότητα (μετά από 2-3 ώρες γυάλιζα απίστευτα !!!) ,συν οτι ενω λεει οτι δεν σου προκαλεί σπυράκια εγω φούντωσα!!!.





Effaclar Eau Micellar : είναι μια τονωτική λοσιόν ,επίσης για λιπαρά/ευαίσθητα δέρματα η οποία γράφει ότι είναι και ξεβαφτηκό μαζί, εντυπώσεις? Πάρα πολύ καλή, δεν είναι καθόλου λιπαρή , δεν τσούζει τα μάτια κάτι που είναι πολύ θετικό.Αν και δεν την έχω χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για το ντεμακιγιάζ μου, αλλά μετά για να καθαρίσω τυχόν υπολείμματα από το make up μου.
Σίγουρα θα το ξαναπάρω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. 


Toleriane Teint mattifying foundation: ματ make up σε μορφή μους , θα μπορούσα άνετα να το συγκρίνω με την ΒΒ Garnier (for oily skin) με την μόνη διαφορά τους στην υφή και στην τιμή, γιατί κατά τα άλλα έχουν και οι δυο το ίδιο αποτέλεσμα/διάρκεια. Την πήρα στην απόχρωση 2(light beige) έχει ελαφριά/μέτρια κάλυψη, SPF 20 είναι non-comedogenic (δεν προκαλεί σπυράκια ), δεν έχει άρωμα και είναι Paraben free. Το φορώ πάντα με πούδρα, αλλα δεν       νομίζω να το ξαναπάρω.
                                       



..........................................................................


                                                        

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram

Labels