My Red Favorites ♡ Collab with Beauty Maniac /Women's Stuff

by - Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017





Δεν ξέρω αν όντος περνάει γρήγορα ο καιρός αλλά για μένα οι γιορτές πέρασαν σαν νεράκι. Για πότε ήρθαν τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και φτάσαμε στον Φεβρουάριο και στην γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, ούτε που κατάλαβα!!!
Anyway! σήμερα θα μιλήσουμε για το φλογερό και παθιάρικο κόκκινο. Η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου είναι εδώ και αυτό το έντονο χρώμα έχει την τιμητική του.


Ξέρω πως πολλές δεν συμφωνείτε με την #ValentinesDay και αυτήν την ¨γιορτή¨ (και εγώ το ίδιο) όμως εδώ δεν θα αναλύσουμε τα αρνητικά και τα θετικά. 

.....

Μαζί με την γλυκύτατη και πολύ ταλαντούχα blogger Λίλα, από το Beauty Maniac αποφασίσαμε να σας δείξουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα αφιερωμένα σε αυτό το υπέροχο χρώμα!

❁❁❁

Αν με ακολουθείς στο instagram σίγουρα θα έχεις δει το καινούργιο μου κόκκινο πορτοφόλι από Guy Laroche.
Πάντα αγοράζω πορτοφόλια με σε αυτό το χρώμα γιατί η γιαγιά μου έλεγε πως ¨τα κόκκινα πορτοφόλια είναι πάντα γεμάτα λεφτά¨ Οκ, δεν ισχύει πάντα, αλλά εγώ ακολουθώ την συμβουλή της!
Αν και είναι faux leather είναι πολύ καλής ποιότητας και το μέγεθός του είναι πολύ βολικό. Λίγο μεγαλύτερο από την αστυνομική ταυτότητα, με εξωτερικό φερμουάρ για εύκολη πρόσβαση στα κέρματα και με πολλές θήκες για κάρτες.

.....

Τι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το άρθρο?
Τα κόκκινα εσώρουχα φυσικά!!! Τα εσώρουχα της Intimissimi είναι τα αγαπημένα μου. Έχουν τέλεια εφαρμογή, δεν χαλάνε με το πλύσιμο και το κυριότερο οι δαντέλες τους δεν προκαλούν φαγούρα.





H Halls με γεύση φράουλας είναι από τις πιο αγαπημένες μου και βρίσκονται πάντα μέσα στην τσάντα μου κατά την διάρκεια του χειμώνα. Έχουν καταπραϋντική δράση για το λαιμό, και δίνουν μια ωραία ανάσα φρεσκάδας.

Μία αγαπημένη μπλούζα από Ralph Lauren. Είναι πολύ μαλακή, ζεστή με ωραία πλέξη. Την φοράω συνήθως με τζην για πιο casual ντύσιμο αλλά είναι εξίσου ωραία με ένα λευκό πουκάμισο και με μπλε cigarette παντελόνι για ένα πιο σοφιστικέ look.
.....

Τα κόκκινα σκουλαρίκια που είναι χειροποίητα, είναι δώρο γενεθλίων από μια καλή μου φίλη Μάρθα. 
Δεν είναι ακριβά, αλλά τα έφτιαξε μόνη της αποκλειστικά για μένα, γιαυτό και έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία.




Αν μου έλεγαν ότι πρέπει να κρατήσω μόνο ένα έντονο βερνίκι νυχιών αυτό θα ήταν το κόκκινο μανό του Κορρέ. Έχει τόσο υπέροχο χρώμα, με τόσο υπέροχη λάμψη αλλά και πολύ καλή διάρκεια αν το συνδυάσεις με ένα καλό top coat. Επίσης τα βερνίκια του Κορρέ περιέχουν προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει τα νύχια, μύρο που τα δυναμώνει, καθώς και πέντε ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην υγιείς τους ανάπτυξη. Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες και mineral oils.

...

Και φυσικά δεν μπορεί ένα beauty blog όπως αυτό να μην αναφερθεί σε κόκκινα προϊόντα μακιγιάζ?
Αν και έχω αρκετά κόκκινα κραγιόν στην συλλογή μου, αυτό το κραγιόν δεν μπορεί να το συναγωνιστεί κανένα άλλο. Το Sephora Cream lip stain στην απόχρωση 01 Always Red είναι και θα είναι για πάντα το αγαπημένο μου υγρό κόκκινο κραγιόν! 
Δεν μπορώ όμως να μην συμπεριλάβω και ακόμα ένα αγαπημένο κραγιόν που λόγο της παράκρουσης που έχω πάθει τώρα τελευταία με τα liquid lipsticks το έχω βάλει στην άκρη. Αναφέρομαι στο Russian Red της Mac που το φοράω πάντα σε συνδυασμό με το Kiss me Quick - Pro longwear lip pencil.




.....

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!
Και μην ξεχνάσς πως όπως και να είσαι, ερωτευμένος ή μη μπορείς πάντα να βάλεις λίγο κόκκινο στην ζωή σου. 



Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου κόκκινα προϊόντα!
Θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα δικά σας? 
Και μην παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο  της Λίλας για να μάθετε και τα δικά της αγαπημένα!!

❁❁❁

Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! ♥


You May Also Like

1 σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα κόκκινά σου!!! Θα συμφωνήσω με τα intimissimi, είναι και μένα από τα αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels