Life Update & Sephora Haul

by - Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016


Γεια σας κορίτσια μου,
Ξέρω πως έχει περάσει αρκετός καιρός απο το τελευταίο μου blog post και έχω ψιλό χαθεί απο το blogging, αλλά έχω μια πολύ καλή δικαιολογία για αυτο!


Ο σύλλογος γονέων του σχολείο μας (δημόσιο) διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό την ενίσχυση-βοήθεια ώστε να μπορέσει να κάνει κάποιες σημαντικές εργασίες στο κτίριο, αφού τα χρήματα τα οποία διαθέτει το κράτος είναι πάρα πολύ λίγα. 
Φέτος λοιπόν μου ζητήθηκε απο το Συμβούλιο να τους βοηθήσω φτιάχνοντας κάποια κατασκευή ώστε να πουληθεί στο Bazaar.
Τους έκανα μερικά ξύλινα διακοσμητικά κουτιά και κάποια άλλα ξύλινα αντικείμενα πχ κάδρα, topiary, χριστουγεννιάτικα και μη. 
Όλες αυτές οι κατασκευές εκτός απο κόπο, μου πήραν κ πάρα πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν. Χρόνο που έκλεψα απο το blog μου, απο τα παιδιά μου, απο τις παρέες μου. Ο σκοπός όμως άξιζε!
Μερικές απο τις κατασκευές που έκανα τις ανέβασα και μπορείτε να τις δείτε στο λογαριασμό μου στο Pinterest. Πείτε μου αν σας αρέσουν?


❁❁❁


Αλλά ας περάσουμε σε μερικές πρόσφατες αγορές. 
Τα Sephora είχαν πολύ καλές προσφορές λόγο του Black Friday και αφού χρειαζόμουν κάποια πράγματα, έκανα μία παραγγελία.


Το πρώτο που ήθελα οπωσδήποτε ήταν ένα άρωμα.
Είχα τελειώσει το Modern Muse Le Rouge απο Estee Lauder και διάλεξα αυτήν την φορά να δοκιμάσω το κλασικό Modern Muse.


Ήθελα ένα μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών και αφού το Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof (όνομα σιδηρόδρομος!) ήταν σε προσφορά το έβαλα στο καλάθι. Πρώτη εντύπωση: είναι πραγματικά το πιο μαλακό μολύβι που έχω δοκιμάσει και έχει σούπερ έντονο μαύρο χρώμα. Ελπίζω και διάρκεια αλλά θα σας πω όταν το χρησιμοποιήσω πιο πολύ.


Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω τα αγαπημένα μου λαστιχάκια μαλλιών, Invisibobble στο χρώμα Pretzel Brown για να ταιριάζουν με τα μαλλιά μου. Δεν σπάνε την τρίχα, δεν την κόβουν και δεν πονάει το κεφάλι σου!


Επόμενο είναι ένα λατρεμένο μηχανικό μολύβι φρυδιών που το αγοράζω ξανά και ξανά και πλέων δεν θυμάμαι πόσα τέτοια μολύβια έχω τελειώσει. Φυσικά αναφέρομαι στο Brow Wiz απο την Anastasia Beverlly Hills, στην απόχρωση Medium Brown.


Τελευταίο προιόν είναι μία συσκευασία της Too Faced, το Melted Kisses & Sweet Cheeks Set. Περιέχει δύο προιόντα σε mini size, το Melted Liquid Lipstick στην απόχρωση Peony, και το Love Flush Blush στην απόχρωση Justify My Love.




Εσείς τι πήρατε την Black Friday; Θα χαρώ να μάθω τις δικές σας αγορές!


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 


You May Also Like

2 σχόλια

  1. Με γεια σου κορίτσι μου!!! Αυτό το σετάκι της Too Faced έκαψε πολλές καρδιές φέτος <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια!!! Πολύ ωραία όλα! Τα μολυβάκια και το ρουζάκι τα έχω κι εγώ..!! Μου αρέσουν πάρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels