ColourPop Cosmetics Haul - Review & swatches (Part 2)

by - Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016





Στο πρώτο Haul από Colourpop σας μίλησα για τα υπέροχα υγρά ματ κραγιόν τους, σε αυτό εδώ θα σας πω τις εντυπώσεις μου για τις σκιές και το highliter τους.

❁❁❁

Σύσταση & Εφαρμογή.
Η Colourpop διαθέτει μια μεγάλη συλλογή αποχρώσεων με διάφορα τελειώματα (metallic, satin, pearlized, κτλ) και η σύσταση τους είναι περίεργη. Δεν είναι ούτε κρεμώδης αλλά ούτε πουδρένια, μοιάζει περισσότερο με τζελ. Αν την πιέσεις λίγο παραπάνω με το δάκτυλό σου θα δεις να κάνει ¨λακούβα¨ χωρίς όμως να καταστρέφεται το προιόν.(πάντα προσεκτικά!) Το αξιόλογο όμως είναι, πως ενώ είναι πολύ μαλακές θα περιμένει κανείς να είναι και πολύ λιπαρές…όμως όχι! 
Δεν είναι καθόλου λιπαρές, αντιθέτως μάλιστα σετάρονται πολύ γρήγορα και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια!
Εξαιτίας αυτής της μοναδικής σύστασή τους η εταιρεία συστήνει εκτός απο το να κλείνεται καλά το βαζάκι για να μην στεγνώσει το προιόν, να εφαρμόζονται καλύτερα με το δάκτυλο. Παράλληλα όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με στεγνό όσο και με υγρό πινέλο.




ColourPop Super Shock Shadow
Η Bae είναι απο τις πιο γνωστές σκιές της εταιρείας. Πρόκειται για μια μεταλλική μελιτζανί σκιά με σμαραγδένια-τυρκουάζ glitter. Η απόδοση του χρώματος της είναι αρκετά έντονη. Τοποθετείτε στο βλέφαρο τόσο υπέροχα με το δάκτυλο αλλά και με ένα πυκνό φλατ συνθετικό πινέλο. Δουλεύεται απίστευτα εύκολα και δεν θα δεις να ¨πέφτει¨ κάτω απο τα μάτια(fallout). 
Με αυτήν την σκιά μπορώ να σου πω πως το τερμάτισα! Όταν αποφάσισα να την βγάλω(ντεμακιγιαζ) ήταν εκεί όπως όταν έκανα το μακιγιάζ μου και ας είχαν περάσει 10ώρες!!! Καλό ε?

Και περνάμε στην ματ απόχρωση που ονομάζετε Central Perk.
Η υφή της είναι σχεδόν ίδια με την μεταλλική και το χρώμα που βλέπεις στο βαζάκι είναι ένα υπέροχο σκούρο καφε-μωβ με κόκκινους υποτόνους. Όμως κάπου εδώ μπαίνει ένα μεγάλο αλλά….
Η συγκεκριμένη σκιά δεν γράφει. Δεν αποδίδει το χρώμα που βλέπεις στην συσκευασία της ή μάλλον για την ακρίβεια δεν αποδίδει καθόλου!
Μα φαίνεται πολύ ωραία! …θα μου πεις. 
Ναι, οκ φαίνεται ωραία, αλλά φαντάσου πως βούτηξα το δάκτυλό μου στο βαζάκι πάνω από έξι φορές για καταφέρω να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα που δείχνει στην φωτογραφία. Τι και αν προσπάθησα και με το Fix+ εκείνη εξακολουθούσε να γράφει με δυσκολία. 
Φαντάσου τώρα πόσο δύσκολο θα είναι με το πινέλο!









Super Shock Cheek.
Το Wisp είναι ένα highlighter. Ένα χρυσό-σαμπανί με υψηλής αντανάκλασης duochrome ιριδισμών. Μπορείς να το τοποθετήσεις ταμποναριστά με το δάκτυλο και να το απλώσεις με ένα duo fiber πινέλο ή κατευθείαν με ένα πινέλο.
H απόδοση του είναι εκπληκτική, κάτι που μπορεί να σε τρομάξει και αν δεν είσαι προσεκτική στην εφαρμογή μπορεί να καταλήξεις να σε βλέπουν απο το διάστημα!
Ίδια σύσταση όπως με τις σκιές και με πολύ καλή διάρκεια.





Τιμή & Ποσότητα.
Οι Super Shock Shadows είναι οικονομικά φιλικές. Κοστίζουν 5.00$ και περιέχουν 2.1gr
Τα Super Shock Cheek Pearlized κοστίζουν 8.00$ και περιέχουν 4.2gr.

✽Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω, είναι στην συσκευασία τους.
Δεν είναι πως το βαζάκι δεν κλείνει καλά, αλλά είναι 1) αρκετά ογκώδεις για την ποσότητα που περιέχει, 2) αν πάρεις μία οδοντογλυφίδα και ¨τρυπίσεις¨ την σκιά, θα την δεις να βυθίζετε μόλις λίγα χιλιοστά. Κάτι που δείχνει πως το προιον είναι πάνω-πάνω και άρα πολύ ευαίσθητο στο να σπάσει.





❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα,
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Υπέροχο post και εξαιρετικές φωτογραφίες! Μας έβαλες σε τρομερό πειρασμό για μία Colour Pop παραγγελία! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! να τις δοκιμάσετε είναι πολύ ωραίες!! και μακριά απο τις ματ! ;-)

      Διαγραφή
  2. Η bae είναι απλά υπέροχη! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα Colour Pop ^^ xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η άτιμη! χαχα!!! δες όταν θα έχουν δωρεαν μεταφορικά, φιλάκιααα

      Διαγραφή
  3. η σκια Βae πρέπει να είναι dupe για το club της Mac. Φαίνεται ιδανικη ηια ολο το καπάκι! Σαν σμόκι eyes με λίογ eyeliner κοντά στις βλεφαριδες!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου μοιάζουν λίγο αλλά δεν είναι, η Βae είναι πιο μωβ και η club είναι πιο πράσινη.
      Συμφωνώ είναι υπέροχη για smoky look!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
    Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels