ColourPop Cosmetics Haul - Review & lip swatches (Part 1)

by - Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016




Τις ευκαιρίες λένε πρέπει να τις αρπάζουμε από τα μαλλιά! Ε! βρήκα και εγώ και την τσουρομάδισα!!! 
Όλοι λοιπόν, στην Αμερική έχουν πάθει παράκρουση με αυτήν την εταιρεία και τα προϊόντα της. Ποια είναι? Η Colourpop φυσικά!


Μία σχετικά καινούργια εταιρεία στον κόσμο των καλλυντικών από την ¨Πόλη των Αγγέλων¨, που όμως κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αποκτήσει μεγάλη φήμη για τα καλά ποιοτικά προϊόντα της αλλά και για τις οικονομικές τιμές της.

❁❁❁

Και επανέρχομαι στην ευκαιρία που λέγαμε. 
Πριν λίγο καιρό λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν μία προσφορά και να βάλουν δωρεάν μεταφορικά, και αφού υπήρχαν και money στο paypal, μπήκα στον πειρασμό!!
Για αρχή πήρα να δοκιμάσω έξι κραγιόν, δύο σκιές και ένα highlighter.







Το So Wavy, ανήκει στα Ultra Satin και έχει ένα υπέροχο μωβ χρώμα. Η σύστασή του είναι υδαρής και απλώνεται υπέροχα στα χείλη ενώ με ένα πέρασμα δίνει ακριβώς το χρώμα που βλέπεις στο δοχείο του. Αν και μοιάζει οπτικά ματ, δεν είναι. Έχει καλή διάρκεια αλλά αν φας ή πιεις κάτι θα φύγει, είναι όμως το πιο άνετο από όλα.

Τα υπόλοιπα τρία Bianca-Creeper-Tulle ανήκουν στα Ultra Matte. Και τα τρία έχουν την ίδια σύσταση με το So Wavy, απλώνονται εξίσου υπέροχα και με ένα πέρασμα σου δίνουν ακριβώς το χρώμα που βλέπεις εκτός το Tulle, που στα  δικά μου χείλη τουλάχιστον, βγαίνει πιο σκούρο. Η διάρκεια τους είναι φοβερή καθώς το χρώμα τους διαρκεί σχεδόν όλη μέρα. Γίνονται ματ μέσα σε 1 λεπτό και θα φύγουν μόνο αν φας κάτι που θα περιέχει λάδι.

✽Αν είναι να τα συγκρίνω με κάποιο άλλο προσβάσιμο στην Ελλάδα προϊόν, θα ήταν τα Lip stains - Sephora. Η διαφορά τους πέρα από την τιμή, είναι πως τα Colourpop είναι πιο ελαφριά στα χείλη, αλλά από θέμα ξηρότητας θα έλεγα πως είναι teeny-tiny πιο άνετα.

Και από το trend των ματ κραγιόν, περάσαμε στα μεταλλικά. Όλες οι εταιρείες βγάζουν στις συλλογές τους δεκάδες μεταλλικά χρώματα. Πήρα λοιπόν και εγώ 2 για δοκιμάσω.
Το Flitter, ένα ροζ-χρυσό μεταλλικό κραγιόν και το Kween, που είναι ένα καφέ-κόκκινο κραγιόν με χρυσά glitter.

Παρόλο που όλες οι εταιρείες προμοτάρουν τα μεταλλικά κραγιόν, από την εταιρεία της K.Jenner έως την NYX και την Milani, καμία δεν έχουν βρει όμως την κατάλληλη σύσταση. Έτσι και με αυτά. Ενώ δείχνουν πολύ όμορφα, υστερούν στην εφαρμογή και στην απόδοση χρώματος. Το προϊόν που βγαίνει μέσα από το δοχείο δείχνει να μοιάζει σαν να έχει ¨κόψει¨ και στο απλικατέρ θα δεις μικρά κομματάκια. Η εφαρμογή τους από την άλλη αν και εύκολη δεν είναι ομοιόμορφη και αφήνει κενά.
Παρόλα αυτά η υφή τους είναι σαν μους και τα glitter που περιέχουν δεν γρατζουνάνε τα χείλη γιατί είναι πάρα πολύ λεπτά, σε σημείο που δεν τα αισθάνεσαι. Η διάρκεια τους είναι σχετικά καλή, αλλά θα αφήσουν λεκέ στο ποτήρι σου.
Για μπορέσω να τα κάνω να δουλέψουν θα τα φοράω σαν τύπου lip gloss πάνω από άλλα κραγιόν.






Όλα τα κραγιόν που έχω στην κατοχή μου, δεν σχηματίζουν την άσπρη γραμμή στο εσωτερικό των χειλιών, δεν έχουν κάποιο άρωμα, φεύγουν ομοιόμορφα από τα χείλη αφήνοντας κάποιο stain, είναι πολύ άνετα και δεν τα ξεραίνουν σε σημείο που να νιώθω άσχημα. 
Η τιμή τους είναι στα 6.00$
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω, είναι πως κάποια από αυτά -2 για την ακρίβεια- έχουν ελαττωματική συσκευασία και δεν περιέχουν stoper με αποτέλεσμα το πινελάκι να παίρνει περισσότερη ποσότητα προϊόντος από όσο πρέπει. 

Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε, θα τα προμηθευτείτε από το ίδιο το site της Colourpop μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Σας συστήνω όμως όταν αποφασίσετε να αγοράσετε, να επωφεληθείτε κάποια προσφορά στα μεταφορικά γιατί διαφορετικά είναι πολύ ακριβά, περίπου 25 - 30€.
Επίσης είναι cruelty free.


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα,
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία. 

You May Also Like

22 σχόλια

  1. τα χρωματα απο τα κραγιον ειναι πολυ ομορφα! αλλα κραγιον χωρις στοπερ γινεται;;;;;;; κακο πολυ κακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όταν το ανοίγεις τρέχει απο το μπουκαλάκι, στάζει απο το απλικατέρ, τι να σου πω? γίνεσαι λίγο χάλια!

      Διαγραφή
  2. Είδα και από άλλη κοπέλα το θέμα με τα στόπερ και πραγματικά είναι κρίμα!Για τα χρώματα δεν το συζητάμε,είναι υπέροχα!Καλοφόρετα :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μου κάνει εντύπωση γιατί καμία ξένη Youtuber δεν έχει αναφέρει αυτό το θέμα! ή τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάποια! xxx

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review :)Να τα χαρείς όλα!! Για τα μεταλλικά κραγιόν της Colourpop είχα ακούσει απ' τη Nikkie Tutorials ότι δεν της άρεσαν καθόλου και λέω για το λέει και εκείνη που εκθειάζει τόσα προϊόντα της εταιρείας μάλλον όντως δεν θα αξίζουν.. ΒTW Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα ματ κραγιόν, σκιές και highlighter <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Flitter δεν με πολύ ένοιαξε γιατί το πήρα για να το φοράω πάνω απο άλλα κραγιόν, αλλά για το Kween απογοητεύτηκα! Τα ματ όμως είναι φοβερά!! φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Με γεια σου! Να τα χαρείς! Φαίνονται πάρα πολύ όμορφα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραιες οι αγορες σου! Με την ευκαιρια των δωρεαν μεταφορικων και αφου ελευθερωθηκε και το paypal, ειπα και εγω να κανω τις αγορες μου απο Colourpop που τα λιγουρευομουν καιρο. Πηρα και εγω το Tulle και συμφωνω μαζι σου, πολυ πιο σκουρο απο οτι φαινοταν στη φωτο, στα δικα μου χειλη φαινοταν πολυ goth. Εμενα ηρθαν ολα χωρις stopper, καποιο θεματακι πρεπει να εχει η εταιρεια με αυτο, αλλα κατα τα αλλα εντυπωσιαστηκα απο τη διαρκεια τους και σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια χαμηλων μεταφορικων θα αγορασω και αλλες αποχρωσεις. Να τα χαρεις ολα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, βρε κορίτσι λυπάμαι! Ναι και εγώ θέλω και άλλα! βασικά τα θέλω ΟΛΑ!!! Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  6. Είδα και στο βιντεάκι της Jul (BeautyLeaks) ότι είχε το ίδιο θέμα με τα stoper, μάλλον είναι προβληματική η συσκευασία τους. Πάντως τα χρώματα είναι πανέμορφα ^^ Στο μέλλον θα τσεκάρω κι εγώ την εταιρία, ειδικά σε επόμενη προσφορά στα μεταφορικά. Ευχαριστούμε για το όμορφο review :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ενθουσιαστείς λέμε!!! κάτι πρέπει να κάνουν όμως με τα δοχεία τους. Πολλά φιλιά γλυκιά μου!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίες αποχρώσεις!Μακάρι κάποια στιγμή να έρθουν και στην Ελλάδα!
    Με γεια σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο post και καταπληκτικά swatches! Τα ζήλεψα όλα, λίγο περισσότερο νομίζω τα μάτ!! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω εγώ που έχω μαύρα μεσάνυκτα από αυτά! Οι ματ αποχρώσεις με ενδιαφέρουν αλλά για άλλη μια φορά η ενημέρωση σου Νατάσα μου άκρως επαγγελματική. Φιλιά & καλή Κυριακή!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! είναι όντως υπέροχες! Πολλά φιλιά γλυκειά μου!!!

      Διαγραφή
  10. Τι τέλεια χρώματα είναι αυτα;; Λάτρεψα το bianca και το tulle! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το tulle είναι το αγαπημένο μου!!! φιλάκιααααα

      Διαγραφή

Instagram

Labels