Clinique Pep-Start™ HydroBlur Moisturizer (review)

by - Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016




H Pep-Start HydroBlur Moisturizer είναι η καινούργια ενυδατική κρέμα που λάνσαρε πριν λίγο καιρό η Clinique, και αφού την έβαλα σε crash test, είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας.
Η Pep-Start HydroBlur Moisturizer, μία υβριδική ενυδατική κρέμα-primer που σου δίνει την ενυδάτωση ενώ παράλληλα ¨καμουφλάρει¨ τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. 
Ακούγεται ενδιαφέρων, ε? 
Είναι έτσι?


Αυτή η oil-free ενυδατική κρέμα θολώνει αμέσως τις ατέλειες, ενώ παρέχει όλη την ημέρα ενυδάτωση. Το δέρμα φαίνεται φυσικό με ματ φινίρισμα. Φορέστε την μόνη της!. Είναι τόσο ελαφριά που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και για touch-ups όλη την ημέρα. 
Το λέμε, το νέο αγαπημένο σας φίλτρο ... ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται, και να ξεχάσετε το «ρετουσάρισμα» αφού θολώνει τους πόρους και τις λεπτές ξηρές γραμμές.
-Clinique-



Η Pep-Start HydroBlur Moisturizer, είναι μία παστέλ ροζ ενυδατική που όταν απλώνεται στο πρόσωπο δεν αφήνει κάποιο χρώμα. Η σύστασή της είναι πολύ αλαφριά και σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν την αισθάνεσαι καν, αφού το δέρμα την έχει απορροφήσει. Δεν τρίβεται και δεν θα σου αφήσει άσπρα σημάδια. 
Η υφή της? ¨Δεν είν' κρέμα, είν' βιλούδο¨, Ω ναι! πίστεψέ με είναι πολύ απαλή, σχεδόν βελούδινη.
Η εταιρεία την κατατάσσει σε ματ, προσωπικά θα έλεγα ότι δίνει ημι-ματ τελείωμα, και αυτό γιατί βλέπω στο δέρμα μου μια ωραία λάμψη -όχι γυαλάδα ή λιπαρότητα- απλά την κάνει δηλαδή πιο φωτεινή και όχι τελείως φλατ.




Αυτό που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η ικανότητα της, χάρη στην υβριδική τεχνολογία της να γεμίζει και να θολώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών με αποτέλεσμα να σου δίνει μια ομαλότερη, με πιο άψογο φινίρισμα επιδερμίδα. Με μακιγιάζ ή χωρίς το δέρμα σου θα δείχνει αψεγάδιαστο, ενώ θα κάνει το foundation σου να απλώνεται και να δείχνει υπέροχο, παρατείνοντας σύγχρονός την διάρκεια του.
Ναι, καλά κατάλαβες! Λειτουργεί έτσι ακριβώς όπως ένα primer, παρέχοντας σου παράλληλα την ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα σου. Και όπως όλα τα primer, έτσι και με αυτήν θα χρειαστείς πολύ λίγη ποσότητα για να καλύψεις όλο σου το πρόσωπο. Άρα και value for money!

Η Pep-Start HydroBlur Moisturizer παρόλο που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, θεωρώ ότι είναι πιο κατάλληλη για λιπαρά/μεικτά δέρματα, διότι σε δύο σημεία που έχω εμφανίσει λίγη ξηρότητα, είδα πως η ενυδάτωση δεν ήταν επαρκής. 
Η Pep-Start HydroBlur Moisturizer : 
δεν περιέχει άρωμα, δεν έχει SPF, είναι oil-free και είναι δοκιμασμένη/ελεγμένη για αλλεργίες. Περιέχει 50ml προϊόντος, και έχει 27,95€.


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 



*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

11 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα ενυδατική! Μ'αρέσουν τα προϊόντα που είναι 2 σε 1. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται φανταστική! Δεν την έχω δοκιμάσει και η τόσο όμορφη παρουσίαση σου με βάζει σε πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή ειδικά σαν βάση για το μακιγιάζ! xxx

      Διαγραφή
  3. Ακούγεται φανταστική! Δεν την έχω δοκιμάσει και η τόσο όμορφη παρουσίαση σου με βάζει σε πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η συσκευασία ειναι πολύ ομορφη και αυτη η απόχρωση του μπλε ειναι η αγαπημένη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου θυμίζει κάτι απο καλοκαίρι? Εμένα πολύ!

      Διαγραφή
  5. Ακούγεται φανταστική! Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό την κρέμα ματιών Pep Start της Clinique και έχω μείνει ενθουσιασμένη. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω καιρό τώρα! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. θα έμπαινε στη wishlist, αλλά με το που έγραψες ότι είναι καλύτερη για λιπαρά/μεικτά δέρματα...
    Εγώ έχω ξηρό το χειμώνα οπότε άκυρη.
    Πάντως ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη για ξηρά δέρματα. Να 'σαι καλά κοπέλα μου!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels