Wet n Wild Haul from Makeup House - Review & Swatches

by - Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016




Την ποιότητα των σκιών της Wet n Wild, την γνωρίζω εδώ και χρόνια και στο ξεκίνημα αυτού του blog είχα γράψει σχετικό άρθρο για αυτές. Ήταν οι τριπλές παλέτες σκιών που τις είχα πάρει από το εξωτερικό πολύ πριν ξεκινήσω το blogging γιατί τότε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Πλέον όμως μπορούμε να τα βρούμε και εδώ, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω και κάποια προϊόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο συν μια οκταπλή παλέτα που δεν μπόρεσα να πάρω τότε.

Τα προϊόντα της Wet n Wild τα αγόρασα από το Makeuphouse.gr Ήρθαν πολύ καλά συσκευασμένα σε ατομικά κουτάκια, με πολλά γαριδάκια και ακριβώς την επόμενη μέρα παραγγελίας!! 

❁❁❁

Τα προϊόντα που πήρα για να δοκιμάσω είναι:


Wet n Wild MegaGlo™ Contouring Palette - Caramel Toffee.
Αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα και ψάχνεις μία οικονομική παλέτα για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και να τονίσεις τα ζυγωματικά σου, τότε έπεσες διάνα!
Η MegaGlo™ Contouring Palette περιέχει δύο ματ αποχρώσεις, με πραγματικά βελούδινη υφή χωρίς να είναι υπερβολικά πουδρένιες.
Το ανοιχτό χρώμα έχει κιτρινωπή βάση κάτι που είναι makeup trend τον τελευταίο καιρό καθώς όλες οι εταιρείες, από τις πιο φθηνές έως τις πιο ακριβές, το συμπεριλάβουν στις παλέτες τους. Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος ενώ δεν γκριζάρει και δεν σπάει. 
Το σκούρο χρώμα ενώ εφαρμόζεται υπέροχα και ομοιόμορφα στο πρόσωπο δεν είναι τόσο έντονο στην απόδοση αν το περάσεις μία φορά, κάτι που είναι θετικό για όσες φοβούνται ή δεν γνωρίζουν καλά το Contouring, αλλά μπορείς άνετα να το χτίσεις δίνοντάς σου την ένταση που επιθυμείς.
Επίσης η συσκευασία του αν και είναι σχετικά φθηνή είναι πραγματικά τεράστια και όπως θα δεις, γεμίζει όλη την παλάμη του χεριού μου, ενώ περιέχει 12,5gr.





Wet n Wild Color Icon Bronzer SPF 15 - Reserve Your Cabana.
Το γιατί η εταιρεία ονόμασε αυτό το προϊόν Bronzer είναι μεγάλη απορία? Το Reserve Your Cabana είναι ένα υπέροχο ελαφρύ χρυσό μπεζ highlighter
Η λάμψη του είναι τόσο ήπια που με ελαφρύ χέρι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και σε όλο σου το πρόσωπο. Δεν περιέχει glitter, αλλά υπερβολικά μικρά shimmer που δίνουν στο πρόσωπο αυτήν την αιθέρια λάμψη ακριβώς όπως λάμπει ένα καθαρό υγιές δέρμα. Και το καλύτερο? δεν κάθετε στις λεπτές γραμμές και δεν τονίζει τις ατέλειες του προσώπου.
Φυσικά, αξίζει να αναφέρω το μέγεθός του που είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Είναι 13gr, οπότε θα το χρησιμοποιήσεις για πάρα πολύ καιρό! 
Το Reserve Your Cabana είναι:
  • Dermatologist-tested
  • Oil-free
  • SPF Protection
  • Winner of The Oprah Magazine Spring Makeup O-Ward!




Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Collection - Comfort Zone.
Η παλέτα αυτή αποτελείτε από οχτώ σατινέ σκιές σε γήινες αποχρώσεις.
Οι σκιές που έχει είναι τόσο υπέροχες στην υφή όσο και στην απόδοση. Δουλεύονται με πολύ μεγάλη ευκολία χωρίς να σου αφήνουν υπολείμματα και κενά στην εφαρμογή και στο βλέφαρο θα δεις την ίδια ένταση χρώματος όπως ακριβώς το βλέπεις στην συσκευασία. Όλα αυτά με εξαίρεση την τρίτη σκιά από την δεξιά στήλη (crease) που υστερεί σε όλα τα παραπάνω.
Η Comfort Zone είναι μία πάρα πού καλή παλέτα ειδικά για ταξίδια. Η λεπτή συσκευασία της και η επιλογή των χρωμάτων, την καθιστά κατάλληλη αφού μόνο με αυτήν μπορείς να κάνεις άπειρα look για όλες τις ώρες της ημέρας. 
Αν θα πρέπει να έχεις κάποιο προϊόν της Wet n Wild στην συλλογή σου, τότε θα πρέπει να είναι αυτή η παλέτα σκιών!!





Με όλα τα παραπάνω προϊόντα έχω κάνει και το μακιγιάζ μου.




*Τα προϊόντα της Wet n Wild είναι Cruelty free. 🐰


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 



*Το προϊόντα είναι αγορασμένα με δικά μου χρήματα και δεν αποτελούν προώθηση/συνεργασία.


You May Also Like

6 σχόλια

  1. Ομορφα προιοντα ολα! Μου αρεσει πολυ και το μακιγιαζ!
    Η παλετα ειναι υπεροχη, με αποχρωσεις που επιλεγω και εγω συχνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται να μας πεις αν στα συστατικά έχει methylparaben η 8αδα των σκιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλένα τα συστατικά της παλέτας είναι :
      Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Nylon-12, Trimethylsiloxysilicate, Boron Nitride, Caprylyl Glycol, Polyethylene, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Silica Dimethyl Silylate, Methicone, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Black 2/CI 77266, Carmine/CI 75470, Ferric Ferrocyanide/CI 77510, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Manganese Violet/CI 77742, Mica, Titanium Dioxide/CI 77891, Ultramarines/CI 77007]

      Διαγραφή
    2. Eυχαριστώ πολύ! Μια χαρά συστατικά έχει, μιλάμε για σούπερ value for money.

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς γλυκιά μου!!!❣

      Διαγραφή

Instagram

Labels