Estee Lauder - Bronze Goddess Summer Glow Multi Palette

by - Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016




Είναι μερικά προϊόντα που από την συσκευασία τους και μόνο, σου δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας. Που σου ανεβάζουν την διάθεση μόνο απλά με το γεγονός ότι υπάρχουν στο μπουντουάρ σου. 
Έτσι νιώθω και εγώ με αυτήν την παλέτα της Estée Lauder.


❁❁❁

Η Bronze Goddess Summer Glow Multi-Palette αποτελείτε από τρία προϊόντα όλα σε μία παλέτα. Περιέχει highlighter, ρουζ, bronzer και είναι limited edition (LE) για το καλοκαίρι 2016.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μία φανταστική παλέτα αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για λίγο hits and misses και θα σας το εξηγήσω πιο κάτω αναλυτικά. 





Ας αρχίσουμε πρώτα από την συσκευασία. Πολύ καλής ποιότητας και φτιαγμένη από στιβαρό υλικό. Χρυσή και λιτή σε σχεδιασμό. Λεπτή, κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά βολικό καθώς δεν πιάνει χώρο στην αποθήκευσή της, ενώ παράλληλα είναι ότι πρέπει για να την πάρεις μαζί σου σε κάποιο ταξίδι.
Ανοίγοντάς την θα βρεις έναν πολύ μεγάλο καθρέπτη- όσο το μέγεθος της παλέτας- και τα τρία προϊόντα σε ένα πολύ όμορφο λουλουδένιο γεομετρικό μοτίβο. Αν και η Estée Lauder στα περισσότερα προϊόντα της τα συνοδεύει με κάποιο πινέλο, ωστόσο σε αυτήν την παλέτα δεν υπάρχει.




Και τα τρία έχουν μία υπέροχη υφή. Μοιάζουν να είναι σαν τζέλ και όχι πουδρένια, ενώ στο πρόσωπο σου δίνουν την αίσθηση του μεταξιού αφήνοντας μία φυσική λάμψη χωρίς να περιέχουν ίχνος glitter.

Το ρουζ έχει ένα φρέσκο και λαμπερό κοραλο-ροζ χρώμα, απλώνεται φανταστικά στο δέρμα αφήνοντας μια φυσική λάμψη. Με αυτό το ρουζ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ δεν έχει την σούπερ απόδοση χρώματος όταν τοποθετείς το δάκτυλό σου για να την κάνεις swatch, παρόλο-αυτά το πινέλο ¨πιάνει¨ το προϊόν δίνοντας την ακριβή ένταση του χρώματος στα μάγουλα.!!??

Το highlighter είναι ένα όνειρο! Βελούδινο, υπέροχο, φανταστικό!!! με χρυσό-ροζ ιριδισμούς, θα δώσει μια γλυκιά λάμψη στα ζυγωματικά, στην γέφυρα της μύτης και στην άνω γραμμή των χειλιών χωρίς δείχνει υπερβολικό. Είναι το πιο έντονο σε απόδοση χρώματος σε όλη την παλέτα και είναι ιδανικό για όσες έχουν έντονους πόρους και ατέλειες, καθώς δεν τις τονίζει δίνοντας στο δέρμα μια πιο ομαλή όψη.


Και περνάμε στο bronzer, που είναι λίγο απογοήτευση για την Estée Lauder. Στην αρχή νόμιζα πως συμβαίνει το ίδιο περίεργο όπως με το ρουζ, αλλά όχι. Στην συσκευασία το αναφέρει σαν contour, αλλά με τίποτα δεν κάνει για αυτόν τον σκοπό, φέρνει πιο πολύ προς ένα ανοιχτόχρωμο bronzer. Αν και έχει την ίδια ωραία υφή με τα άλλα δύο και σαν χρώμα ταιριάζει πολύ καλά στον τόνο της επιδερμίδας μου, ωστόσο είναι πολύ μικρή η απόδοση του χρώματος -ακόμα και στο δέρμα- και σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κοψίματα με αυτό. Απλά θα δώσει μια ελαφριά ζεστασιά στο πρόσωπο.




Σε γενικές γραμμές είναι δεν είναι μία κακή παλέτα, απλά δεν έχει εξαιρετικά έντονη απόδοση. Είναι όμως μία παλέτα που θα σου δώσει την δυνατότητα να ¨χτίσεις¨ τα προϊόντα της πάνω στο πρόσωπό σου, χωρίς να φοβάσαι ότι χρησιμοποίησες too mach κάποιο από αυτά.
Η τιμή της είναι 60,50€.


❁❁❁

Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 






*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα,
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

12 σχόλια

  1. πανέμορφη, δεν το συζητώ, αλλά 60:3=20 ευρώ έκαστο. Οπότε 20 ευρώ για ένα bronzer που θέλει αρκετή δουλίτσα, no no no . Αν και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο το κρατάς για την ομορφιά του σίγουρα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου κορίτσι μου!! Είναι υπέροχη!! Τι όμορφες αποχρώσεις!!! Με μάγεψαν!!! Όμως από την κριτική σου δεν νομίζω ότι αξίζει να την αγοραζα, όχι ότι θα έδινα τόσα λεφτά βέβαια..... Κρίμα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλεια παλέτα!! ακριβούτσικη, αλλά με ωραία απόδοση!! καλό μήνα, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αν εξαιρέσεις το bronzer! πολλά φιλιά και σε εσένα καλή μου ;-)

      Διαγραφή
  4. Υπέροχη η παρουσίαση και οι φωτογραφίες σου! Μου άρεσε πολύ η συσκευασία και τα χρώματά της, αν είχε λίγο πιο έντονη απόδοση το ρουζ θα ήταν ακόμα καλύτερη πιστεύω.
    Καλό μήνα και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συσκευασία της είναι ένα κόσμημα, αν ήταν και μέσα εξίσου καλή θα ήταν τζακ ποτ, χιχιχι!!!

      Διαγραφή
  5. Η απόδοση μπορεί να μην είναι φουλ έντονη αλλά και πάλι είναι ωραίες και φορέσιμες οι αποχρώσεις.. Απ'την άλλη βέβαια για την τιμή της θα έπρεπε να είναι περισσότερο έντονες!!! Υποτείθεται όμως πως αυτές οι εταιρείες όπως Estee Lauder, YSL , Chanel κτλ απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες που αναζητούν πιο φυσικό μακιγιάζ γι'αυτό βγάζουν προϊόντα μέτριας χρωματικής απόδοσης. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα προσωπικά που ξέρω να κοντρολάρω την ποσότητα με πειράζει που δεν έχουν έντονη απόδοση, για μία κοπέλα όμως που φοβάται είναι πολύ καλή, γιατί όπως ανέφερα και πιο πάνω μπορείς να "χτίσεις" τα χρώματα. Σε ευτό με τις ηλικίες έχεις δίκιο, αν και θα έρθει καινούργια σειρά ή "Estte edit" που θα είναι για πιο νεαρές γυναίκες. Φιλιάααα

      Διαγραφή
  6. Είναι από τα προϊόντα που φαίνονται όμορφα στις φώτο και στο μάτι αλλά αν την καλοκοιτάξεις το highlighter θυμίζει μία ξεπλυμένη έκδοση του Soft n Gentle και το ρουζ θυμίζει πάρα πολύ το Bella Bamba από Benefit:/ Κρίμα γιατί η Estee είναι πολύ luxury εταιρεία... Να πληρώνεις 60€ για προϊόντα που ήδη έχεις είναι σπατάλη... Σε ευχαριστούμε πάντως για το εκτεταμένο review και καλοφόρετο (μετά το rant μου :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! αν εξαιρέσεις το bronzer δεν είναι κακή, και ειδικά το highlighter είναι πολύ καλό γιατί δεν τονίζει τις ατέλειες όπως κάνουν τα περισσότερα του είδους τους! Το Soft n Gentle είναι πιο σκούρο, αλλά το ρούζ θυμίζει το Bella Bamba. Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels