Clinique Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer

by - Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016





Το καλοκαίρι, λίγο η ζέστη, λίγο ο ιδρώτας κάνουν το μακιγιάζ μας να έχει λιγότερη διάρκεια, ειδικά αν έχεις και λιπαρό δέρμα τότε ο χρόνος μειώνεται ακόμα πιο πολύ.
Το Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer της Clinique, ισχυρίζεται ότι είναι φτιαγμένο για αυτόν τον σκοπό.

❁❁❁

Powder foundation και concealer, για ένα υπέροχο πέρα από την τελειότητά look που διαρκεί όλη μέρα. Ελαφρύ στο δέρμα, χωρίς να φράζει τους πόρους για ένα δέρμα που αναπνέει δίνοντας παράλληλα μεγάλη κάλυψη. Παραμένει σταθερό στον ιδρώτα και την υγρασία. Oil free.
- Clinique - 

❁❁❁





Η συσκευασία του απλή και κομψή. Λευκή με καθρέπτη εξωτερικά και εσωτερικά. 
Πατώντας το λογότυπο της Clinique ανοίγει και βλέπεις το προϊόν. Στο κάτω μέρος του θα βρεις ένα καινοτόμο σφουγγαράκι για να τοποθετήσεις το προϊόν στο πρόσωπό σου. 
Διαθέτει δύο επιφάνειές διαφορικής υφής. Η μία του πλευρά είναι πιο βελούδινη και δίνει περισσότερη κάλυψη, ενώ η άλλη πλευρά μοιάζει πιο ¨σφουγγάρινη¨ και είναι για spot concealing. Επίσης το σχήμα του - μοιάζει σαν φέτα από το Beauty blender - σου δίνει την άνεση να προσεγγίσεις όλες τις γωνιές του προσώπου, στα πλάγια της μύτης, την εσωτερική γωνία των ματιών ή να καλύψεις ατέλειες στοχευμένα.




Αν έχεις λιπαρό δέρμα ή ακνεικό θα το λατρέψεις! Είναι τόσο ελαφρύ στο δέρμα την ώρα που το φοράς αλλά και στην διάρκεια της ημέρας. Κάνει το πρόσωπο πραγματικά βελούδινο σε υφή και όψη. Δεν δίνει έμφαση στους πόρους αλλά αντιθέτως τους καμουφλάρει σε πάρα πολύ καλό βαθμό. Μπορείς άνετα να καλύψεις τις δυσχρωμίες (κοκκινίλες & πανάδες ) και τους ελαφριά μαύρους κύκλους, αν όμως έχεις έντονο πρόβλημα με αυτό ίσως να χρειαστείς έναν corector πρώτα.
Η κάλυψη με το δίπλευρο σφουγγαράκι είναι ελαφριά προς μέτρια ανάλογα απο ποιά μεριά το χρησιμοποιείς. Κάνει το πρόσωπο να δείχνει ομοιόμορφο σχεδόν φυσικό και συγχρόνως ματ, αλλά χωρίς να σπάει ή να αλλοιώνεται το χρώμα του. 
Όσο αφορά την αντοχή του μπορώ να πω πως είναι αρκετά ικανοποιητική. Φορώντας ένα primer έχω φτάσει τις 7 ώρες  πριν αρχίσω να εμφανίζω λιπαρότητα στην ζώνη Τ.
Δεν περιέχει SPF, οπότε μπορείς άνετα να βγάλεις υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και το βράδυ χωρίς να σε ανησυχεί το flashback, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς να φορέσεις πρώτα μία ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας για την ημέρα.

Τρόποι εφαρμογής:
  • Εκτός από το σφουγγαράκι που περιέχει η συσκευασία, μπορείς να το τοποθετήσεις με ένα φουντωτό πινέλο αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο, εκτός και αν από κάτω έχεις βάλει μια βάση π.χ foundation ή BB, και έπειτα με το πινέλο το περάσεις σαν πούδρα.
  • Μπορείς επίσης να ψεκάσεις το πρόσωπο σου πρώτα με ένα spray mist (Mac Fix+) και έπειτα να το τοποθετήσεις με το σφουγγαράκι ή το πινέλο.


Το Beyond Perfecting™ Powder Foundation + Concealer περιέχει 14,5gr και θα το βρεις σε 13 αποχρώσεις, στην τιμή 36,30€.


❁❁❁


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Φαίνεται πολύ καλό ειδικά αν έχεις ακμή. Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, έχει πολύ καλή κάλυψη και είναι παράλληλα πολύ ελαφρύ στο δέρμα. Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Αν κάνει όσα υπόσχεται καλό ακούγεται γιατί το καλοκαίρι και τα πιο καλά δέρματα έχουν πρόβλημα. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά τα λιπαρά Χριστίνα μου, υποφέρουν! πολλά φιλιάαααα

      Διαγραφή

Instagram

Labels