Tag - All about eyes!

by - Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016


Hi girls!
Δυο γλυκύτατες και πολύ αγαπημένες μου Bloggers, η Stroumfita Smurf και η Karamella mou μου ζήτησαν να κάνω το "All About Eyes” tag και τις ευχαριστώ πάρα πολύ! 

❁❁❁

Πάμε να δούμε τις ερωτήσεις του TAG:

1) Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;



Αυτόν τον καιρό δεν έχω κάποια κρέμα ματιών αλλά δοκιμάζω ένα δείγμα από την Clinique, που εντελώς συμπτωματικά έχει τον τίτλο του tag! Είναι η All about eyes cream που στοχεύει στα πρησμένα, κουρασμένα με κύκλους μάτια. Θέλω όμως να την χρησιμοποιήσω και άλλες φορές για να έχω λίγο πιο ολοκληρωμένη άποψη, για αυτό και δεν θα σας πω τώρα τις εντυπώσεις μου.

2) Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;



Δύο είναι τα concealer που χρησιμοποιώ συνέχεια και είναι και τα δύο από την MAC. Το πρώτο είναι το γνωστό σε όλους Pro Longwear (NW20), είναι το concealer που φοράω πάντα όταν το μακιγιάζ μου θέλω να έχει διάρκεια, αλλά και όταν θέλω να καλύψω κάποια ατέλεια όπως π.χ ένα σπυράκι. Επειδή όμως κάποιες φορές εμφανίζω λίγη ξηρότητά στο σημείο κάτω από τα μάτια, κάθετε άσχημα στις λεπτές γραμμές και έτσι δίνει την θέση του στο Prep+Prime highlighter (light boost) που είναι πιο ελαφρύ σαν προϊόν και πιο ενυδατικό. Της μέρες που οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μου είναι πολύ χάλια, το μοναδικό προϊόν που μπορεί να τους εξαφανίσει είναι o corrector της Bobbi Brown (Bisque).


3) Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;



Το τσιμπιδάκι φρυδιών του Tweezerman έχει γίνει το αγαπημένο μου, καθώς ¨πιάνει¨ και τις πιο μικρές τριχούλες. Το Brow Wiz και το Brow Clear Gel απο την Anastasia Beverly Hills είναι αναμφισβήτητα τα αγαπημένα μου προϊόντα φρυδιών και θα σταματήσω να τα αγοράζω μόνο αν βρω κάτι που να δίνει το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με λιγότερα χρήματα. Τα χρησιμοποιώ με φειδώ λόγο της τιμής τους, ενώ από την άλλη με την Master Brow Pro Palette της Maybelline πετυχαίνω μία γρήγορη εφαρμογή και με πολύ καλό αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό review της παλέτας.


4) Αγαπημένη βάση σκιάς;



Άλλο ένα αγαπημένο προϊόν απο την Mac είναι η βάση Pro Longwear paint pot στην απόχρωση Painterly. Μία ελαφριά στρώση σε όλο το καπάκι του ματιού έως μέχρι πάνω στο φρύδι είναι αρκετή για να αντέχει το μακιγιάζ στα μάτια μου από το πρωί έως το βράδι. Το Jumpo Eye pencil από την NYX σε άσπρο χρώμα(Milk) είναι άλλη μία εξίσου αγαπημένη βάση, δίνοντας σε κάθε σκιά μία πιο pop ένταση.


5) Αγαπημένη παλέτα σκιών;



Η παλέτα με τις σκιές που έχω φτιάξει από την Makeup Geek έχει σκιές που σίγουρα θα χρησιμοποιήσω σε 8 από τα 10 μακιγιάζ που θα κάνω. Μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό review για αυτές τις σκιές.


6) Αγαπημένο ντεμακιγάζ ματιών;



Για το αδιάβροχο μακιγιάζ το διφασικό ντεμακιγιάζ της L’oreal έχει κυρίαρχο ρόλο, ενώ ποτέ, μα ποτέ δεν παραλείπω να καθαρίσω τα μάτια μου με το νεράκι sensibio της Bioderma.


7) Αγαπημένη μάσκαρα;



Αν και πρόκειται για μία πρόσφατη αγορά, οι μάσκαρα από τον Dior αλλά και η Lash Sensational Luscious έχουν μπεί μέσα στην καρδιά μου. Σύντομα θα έρθει review και για τις δύο.

8) Αγαπημένο eyeliner;



Όσο αφορά το gel eyeliner αυτό που θα δώσει έντονο μαύρο χρώμα, μεγάλη διάρκεια χωρίς να ξεθωριάζει, είναι το Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h από την Maybelline. Αν και έρχεται με δικό του πινελάκι, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, χρησιμοποιώ όμως ένα πινέλο από τα Jumpo, που έχει λοξές τριχούλες. Το Super Liner Perfect Slim από την L’oreal είναι και αυτό εξίσου έντονο, όσο αφορά την απόδοση του χρώματος, με καλή διάρκεια και είναι ιδανικό στις περιπτώσεις που διαθέτεις λίγο χρόνο για το μακιγιάζ σου.


9) Αγαπημένη μονή σκιά;



Η σκιά απο την Catrice, η Velvet Matt Eyeshadow στην απόχρωση Vanilaty Fair είναι η σκιά που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Για μένα είναι ένα multipurpose προιόν. Είναι κατάλληλη για κάτω από το φρύδι, είναι υπέροχη για να την τοποθετήσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ παράλληλα μπορείς να φωτίσεις την εσωτερική γωνία του ματιού.


10) Ποια είναι τα αγαπημένα σου γυαλιά;



Τα γυαλιά ηλίου που φοράω τα τρία τελευταία χρόνια (και θέλω να πάρω καινούργια )είναι μία μάσκα από την Blumarine.

❁❁❁

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τα μάτια, εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάτι από αυτά;


Επισκεφτείτε το όμορφο blog της Stroumfita Smurf και της Karamella mou για να δείτε τις δικές τους απαντήσεις.

Με τη σειρά μου κάνω tag: 
Eva Diama, και όποια άλλη κοπέλα θέλει!



You May Also Like

28 σχόλια

  1. Για τα φρύδια, χρησιμοποιώ την μάσκαρα φρυδιών από L'oreal αλλά αυτή την παλέτα από Maybelline θέλω πολύ να την δοκιμάσω! Χάρηκα που έμαθα τα αγαπημένα σου! <3

    http://www.studyaboutfashion.com/2016/06/casual-look.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου άν ψάχνεις για παλέτα φρυδιών στην συνιστώ, είναι οικονομική και καλή! Φιλιάαααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση, έμαθα πολλά νέα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post!!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και εγώ την παλέτα φρυδιών της Maybelline και ανυπομονώ για το review στην Lash Sensational Luscious!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται μέσα στον Ιούλιο! να την δοκιμάσεις είναι value for money!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια αναρτηση! Eχω και εγω την παλετα φρυδιων της Maybelline και ειναι απο τις αγαπημενες μου. Σ'ευχαριστω για το tag θα προσπαθησω να κανω και εγω συντομα ενα σχετικο post. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστώ πολύ που έκανες το tag! Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου και τα προϊόντα... έχουμε αρκετά κοινά... (το ξέρεις ήδη) Την All about eyes από Clinique την είχα παλιότερα... μου άρεσε πολύ για τους μαύρους κύκλους... μπορώ να πω τους ελάττωνε αρκετά! Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σου είπα? χαχα! να σου πω μέχρι τώρα μου φάνηκε καλή, αλλά θέλω να την χρησιμοποιήσω λίγο ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Πολλά φιλιά κοπέλα μου!!

      Διαγραφή
  6. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Θέλω καιρό να το κάνω κι ακόμη καθυστερώ, δεν ξέρω γιατί!! Το gel eyeliner και την μασκαρα από Maybelline θέλω πολύ να τα δοκιμάσω. Και τα paint pot από την Mac. Φιλιά κορίτσι!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και δεν θα χάσεις! περιμένω και το δικό σου tag, πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. η παλετα σου υπεροχη! ευχαριστω!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου, και εξαιρετικά ποιοτική!! Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για το tag θα το κάνω πολύ σύντομα! Πολύ ωραία τα προιόντα σου! έχουμε αρκετά κοινά! Πολλά φιλιά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, γιατί θέλω να δω και τα δικά σου προϊόντα ματιών ♥︎

      Διαγραφή
  9. Τι όμορφα tag! Στα προϊόντα για το eyeliner είμαι απόλυτα σύμφωνη κι εγώ ^^ xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορυ βρε κορίτσι που δεν σε συμπεριέλαβα! ένα μυαλό χειμώνα ,καλοκαίρι!!
      θα χαρώ πολύ να κάνεις και εσύ αυτό το tag!♥︎

      Διαγραφή
  10. Προσωπικά μόνο το bioderma εχω δοκιμάσει από τα παραπάνω..από μάσκαρα και γω maybelline αλλά την smokey eyes!! Αλλά λέω να δοκιμάσω τη δική σου πρόταση! Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν σου αρέσει το έντονο μαύρο και οι έντονες βλεφαρίδες, τότε ναι πρέπει να την δοκιμάσεις!!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  11. Εκτός από τις αμέτρητες πληροφορίες για το μακιγιάζ των ματιών εγώ θα σταθώ στην κρέμα για τα πρησμένα μάτια μιας και υποφέρω από αυτό. Πολύ θα ήθελα τα φώτα σου για ένα προιόν που να αφορά το δίδυμο πρησμένα μάτια-μαύροι κύκλοι γιατί όπως όλοι ξέρουμε κανένα μακιγιάζ δεν καλύπτει το πρήξιμο... Φιλάκια!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου επειδή δεν έχω πρηξίματα κάτω απο τα μάτια δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά για τους μαύρους κύκλους έχω να σου πώ, πως όσο καλή και αν είναι μία κρέμα αυτό που πραγματικά βοηθάει είναι το πολύ νερό, και ο ποιοτικός ύπνος πάνω απο 8 ώρες. Όσο για την συγκεκριμένη κρέμα ματιών θέλω να την δοκιμάσω λίγο ακόμα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Πολλά γλυκά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ομορφα ολα τα αγαπημενα σου!
    Σε ευχαριστω πολυ για το tag!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels