Janeke Superbrush ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!!

by - Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016




 Από μικρή θυμάμαι την μαμά μου μετά το μπάνιο να με χτενίζει με δύναμη προσπαθώντας να ξεμπερδέψει τα λεπτά ελαφρός σγουρά μαλλιά μου, και εγώ βουρκωμένη με αχ και βαχ να παρακαλάω να τελειώσει το μαρτύριο του βουρτσίσματος!
Το έχεις νιώσει και εσύ; Άρα με καταλαβαίνεις!!

❁❁❁

Τι και αν τα χρόνια πέρασαν τα μαλλιά μου δεν άλλαξαν. Άλλαξα όμως πολλές βούρτσες, σκληρές, μαλακές, στρόγγυλες, τετράγωνες και όλες με πόνο και με πολλές, μα πολλές ¨χαμένες¨ τρίχες στον νιπτήρα. Μέχρι που βρήκα την Janeke Superbrush.


Η βούρτσα Superbrush κατασκευάζεται στην Ιταλία, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και με την μακροχρόνια εμπειρία της εταιρείας Janeke η οποία κατασκευάζει βούρτσες μαλλιών από το 1830 και είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η Superbrush αποτελεί καινοτομία καθώς οι κυψέλες και οι ακίδες της είναι φτιαγμένες από gommi (φυσικό latex) και σιλικόνη. υλικά που προστατεύουν την τρίχα από την θερμοκρασία και δεν ηλεκτρίζουν. Ο επαναστατικός της σχεδιασμός επιτρέπει στον αέρα του σεσουάρ να διέρχεται από μέσα της χωρίς να καίει και να αφυδατώνει την τρίχα ενώ παράλληλα 
Είναι πανάλαφρη και εργονομική, ξεμπερδεύει τα μαλλιά εύκολα χωρίς πόνο, χωρίς να ¨τραβάει ή να ¨σπάει¨ την τρίχα ενώ παράλληλα κάνει μασάζ στο τριχωτό, κάτι που την κάνει ιδανική και για παιδιά!






Εντυπώσεις
Πραγματικά χαίρομαι να χτενίζω τα μαλλιά μου! Όσο μπερδεμένα και αν είναι, όσους κόμπους και αν έχουν, η Superbrush θα ξεμπερδέψει τα μαλλιά μου χωρίς πόνο και σε λιγότερο χρόνο. Λατρεύω το γεγονός στο ότι δεν τραβάει τα μαλλιά μου ενώ οι ακίδες της δεν ερεθίζουν το τριχωτό του κεφαλιού. Είναι τόσο μαλακές που αισθάνεσαι σαν να σε χαϊδεύουν
Το στέγνωμα γίνεται παιχνιδάκι! η κυψέλες της βοηθούν τον θερμό αέρα να περνάει και να κατανέμεται ομοιόμορφα κάνοντας τα μαλλιά να στεγνώνουν σε χρόνο dt!
Παράλληλα ο σχεδιασμός της -με λαβή- την κάνει ακόμη πιο εύχρηστη για όλες εμάς που έχουμε μακριά μαλλιά
Ακόμα πιο χαρούμενη -άλλο ένα στα θετικά της- είναι που βλέπω ότι δεν γεμίζει ο νιπτήρας μου με σπασμένες τρίχες!
Ωστόσο, όπως είπαμε πρόκειται για μία βούρτσα σιλικόνης που θα ξεμπερδέψει τα μαλλιά σου χωρίς πόνο και απώλειες, αλλά μην περιμένεις και θαύματα όσο αφορά το φριζάρισμα
Τα μαλλιά θα φριζάρουν, δεν μπορείς να τα βάλεις με τον στατικό ηλεκτρισμό μόνο με μία βούρτσα! Εκτός αν πριν τα στεγνώσεις, έχεις βάλεις ένα κατάλληλο προϊόν για αυτόν τον σκοπό.


Την Janeke Superbrush θα την βρείτε στα Hondo’s Center περίπου στα 8.50€ σε πολλά χρώματα και σε τρία διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε. 


❁❁❁

Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 






*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

10 σχόλια

  1. Ααααα μπράβο. Πολύ ωραίο ποστ και με ενθουσιάζει που έχω την επιλογή να τη δω σε φυσικό κατάστημα. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα κατέβω κέντρο θα ρίξω μια ματιά. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με κόμπους αλλά όταν θέλεις να στεγνώσεις τα μαλλιά χωρίς να τα κάψεις με βούρτσες, απλά ένα φορμάρισμα νομίζω θα βοηθήσουν αυτές οι τρυπούλες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! έτσι την πήρα και εγώ, την δοκίμασα πρώτα! χιχιχι!
      Για γρήγορο στέγνωμα είναι φανταστική!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Ααα την έχω δει, ναι...αν δεν είχα την tangle teezer σίγουρα θα έπαιρνα μια!! Ευχαριστούμε πολύ για το review! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να την πάρω αλλά δεν μου άρεσε που δεν είχε λαβή. Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  3. Μου έκανε εντύπωση το σχέδιο της! Ψιλό-ακριβή θα έλεγα αλλά λογικό με τόσα που προσφέρει... Καλό μήνα και φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσίκα θα μπορούσε να κοστίζει λιγότερο, αλλά σε σχέση με άλλες βούρτσες φθηνή την λες. Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ οικονομική σε σχέση με αυτά που προσφέρει! Εγώ προς το παρόν έχω βολευτεί πολύ με την Untagle Hair Brush της Macadamia, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα τσεκάρω και τη συγκεκριμένη. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχω ακούσει πολύ καλά reviews για αυτήν την βούρτσα! αυτήν την βρήκα τυχαία και την πήρα, άξιζε όμως!!! ;-)

      Διαγραφή
  5. ΩΩΩΩΩ με την πρώτη ευκαιρία θα τρέξω να την πάρω! Έχω τόση ευαισθησία με τα μαλλιά μου που ειλικρινά δεν με ευχαριστεί καμία βούρτσα. Ευχαριστούμε Νατάσα μου για την χρήσιμη ανάρτηση, φιλιά και καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα γλυκιά μου!!! αν έχεις ευαίσθητο scalp θα την ευχαριστηθείς!!! πολλά φιλιά xxx

      Διαγραφή

Instagram

Labels