Golden Rose -Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof (review & swatches)

by - Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016


Golden Rose -Longstay Liquid Matte Lipstick

Ναι, ξέρω το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα liquid lipsticks είναι μεγάλο trend τον τελευταίο καιρό και όλοι έχουν πάθει μια υστερία να το πω? με αυτά τα κραγιόν!
Γιατί έγιναν τόσο διάσημα? Γιατί πολύ απλά φάε ότι θες, πιες ότι θες, αυτά θα μείνουν εκεί αναλλοίωτα για πολλές ώρες!!!

❁❁❁

Η Golden Rose που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και επεκτείνει την συλλογή της με καινούργια και πιο ποιοτικά προϊόντα, μας παρουσιάζει αυτήν την φορά τα νέα ματ κραγιόν της, τα Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof.
Σήμερα εδώ θα τα αναλύσουμε!


Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με την συσκευασία. 
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως έρχονται σε χάρτινα μαύρα κουτάκια. Νομίζω πως προσφέρει κύρος στο προϊόν θυμίζοντας λίγο πιο ακριβές εταιρείες.
Τα Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof είναι από διαφανές πλαστικό και έτσι μπορείς να δεις την κάθε απόχρωση αλλά και την ποσότητα του προϊόντος, ενώ στο πάτο τους αναγράφεται ο αριθμός του κάθε χρώματος. Κλείνουν πολύ καλά και έτσι δεν έχεις τον φόβο να τρέξουν αν τα πάρεις μαζί σου στην τσάντα σου. Διαθέτουν doe-foot applicator για να τα τοποθετήσετε με περισσότερη ακρίβεια.
Όπως είπαμε πρόκειται για υγρά κραγιόν που μετά από λίγο δίνουν ματ εμφάνιση. H σύστασή τους θα έλεγα πως διαφέρει από χρώμα σε χρώμα. Κάποιες αποχρώσεις περιέχουν shimmer. Αν και είναι άνετα και ελαφριά στα χείλη, έχουν κρεμώδη, απαλή υφή και έντονη απόδοση, τα πιο nude χρώματα δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τα πιο σκούρα. 
Τι εννοώ με αυτό? τα πιο ανοιχτά χρώματα θα καλύψουν τα χείλη σου με ένα πέρασμα ενώ στα πιο σκούρα θα χρειαστεί και δεύτερο.
Όσο για την διάρκεια τους, είναι πραγματικά μακράς διάρκειας και μένουν στα χείλη για ώρες. Φυσικά όλα τα υγρά ματ κραγιόν τείνουν να ξεραίνουν τα χείλη, γιαυτό μην ξεχάσετε να τα ενυδατώσετε πολύ καλά πριν την εφαρμογή τους.
Ο μοναδικός εχθρός τους είναι τα έλαια, γιαυτό αν φάτε κάτι ¨λαδερό¨ θα αρχίσουν να φεύγουν. 
Όσο αφορά την μυρωδιά τους, θα προτιμούσα κάτι καλύτερο. Δεν είναι ότι μυρίζουν άσχημα και θα είναι άβολα στα χείλη, απλά θα ήθελα μια ελαφρός πιο φρουτένια οσμή. 
Τα Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof είναι χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένα και cruelty free. Εμπλουτισμένα με Βιταμίνη Ε και λάδι Αβοκάντο για να αφήνουν τα χείλη απαλά και χωρίς την απαίσια κολλώδη αίσθηση.





Τα χρώματα που διάλεξα είναι τα : 3, 10, και 12 ενώ ανυπομονώ να μεγαλώσει την σειρά της με πιο πολλές αποχρώσεις για να πάρω κι άλλα!
Θα τα βρείτε σε 12 αποχρώσεις (5,5ml) και η τιμή τους είναι περίπου στα 5.00€ ανάλογα με το σημείο πώλησης τους.


Πως σας φαίνονται? Σας αρέσουν τα υγρά κραγιόν?

❁❁❁

Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

20 σχόλια

  1. Τα έχω δοκιμάσει και πραγματικά εύχομαι να προσθέσουν και άλλες αποχρώσεις!!! Αγαπημένα και άκρως οικονομικά... Υπέροχο post <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται πολύ όμορφα και όλες λένε τα καλύτερα!Δυστυχώς δεν τα έχω βρει ακόμη για να τα δοκιμάσω, αλλά ελπίζω σύντομα! Φιλιά κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ειδικά το #10 είναι ερωτευσιμα φανταστικό! Θα τα αναζητήσω σίγουρα :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και λίγο δύσκολο θα έλεγα! θέλει ιδιαίτερο μακιγιάζ!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία φαίνονται!! Τα μόνα που έχω δοκιμάσει είναι τα sleek, αλλά πολύ θα ήθελα να έχω αποψη και για τα GR!! Θα τα ψάξω, φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο sleek και πολύ θα το ήθελα! xxxx

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίοο!! Ανυπομονώ και εγώ να τα δοκιμάσω αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά!! ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργαρίτα μου πάνε στην σελίδα τους στο fb, εκεί λέει που μπορείς να τα βρείς, φιλιά!!

      Διαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι τα αποφεύγω γιατί τείνουν να μου κάνουν ακόμα πιο ξηρά τα χείλια από τα συνηθισμένα... αλλά έχω μπει στον πειρασμό και έχω κάποια. Από τα συγκεκριμένα δεν έχω κάτι αλλά αν ήταν να διαλέξω.... αυτή τη φάση θα έκλεινα προς το Νο 10 γιατί μου ξανά ήρθε η διάθεση για nude.... Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ περίεργο χρώμα. Όλα αυτού του είδους τα κραγιόν είναι λίγο ξηρά, αλλά πίστεψέ με έχω δοκιμάσει και χειρότερα!!! Φιλάκια γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  7. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω, ελπίζω να τα βρω!Οι αποχρώσεις που διάλεξες είναι καταπληκτικές!Νομίζω ότι μας αρέσουν τα ίδια χρώματα στα χείλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνονται υπέροχα!Πρέπει να τα δοκιμάσω άμεσα ;) kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο αναλυτικό post!! :) Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ trend και σίγουρα θα ήθελα να τα δοκιμάσω από αυτά που μου περιγράφεις...! xoxo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! να τα δοκιμάσεις και να μου πεις εντυπώσεις, Φιλιάααα

      Διαγραφή
  10. γεια σου μετά από καιρο όμορφη (και το εννοω)! να ρωτήσω, όταν τρως κάτι λιπαρό φεύγουν ομοιόμορφα; 2ον, αφήνουν stain στα χείλη, ή φεύγουν εντελώς; χρειάζεται απολέπιση πριν για τις φλουδίτσες ή δεν τις τονίζουνς;! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Γεια σου Μάτα μου, χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω! όλα καλά?
      Ναί κοπέλα μου, όταν τρως κάτι λιπαρό αρχίζουν να φεύγουν στο κέντρο, δεν έχω παρατηρήσει να αφήνουν κάποιο λεκέ, τουλάχιστον στα χρώματα που έχω. Αν έχεις ξηρά χείλη με φλόυδες σίγουρα θέλουν πρώτα απολέπιση δεν το συζητώ! αλλά για να πούμε την αλήθεια όλα αυτά τα υγρά κραγιόν τείνουν να τονίζουν τις λεπτές γραμμές, η διαφορά τους είναι στο κατα πόσο πολύ τις τονίζουν? Πολλά πολλά φιλιά, μην χαθείς!!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels