EMPTIES #5

by - Τρίτη, Απριλίου 26, 2016


Γεια σας κορίτσια μου!
Η σακούλα μου γέμισε και έπρεπε να πάει επειγόντως στον κάδο. Πριν όμως τα πάρει η σκουπιδιάρα ήθελα να σας τα δείξω! Είναι προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει, τα κοινός ¨ Empties ¨

❁❁❁

Και θα ξεκινήσουμε με προϊόντα σώματος.

Κορρές- Γαλάκτωμα σώματος σε Coconut Sand και Mango Canty. Τι υπέροχες υφές! τι υπέροχες μυρωδιές! ότι και να πώ για αυτά είναι λίγο αφού έχουν γίνει τα αγαπημένα μου. Απλώνονται υπέροχα στο δέρμα και απορροφούνται πολύ γρήγορα, δεν είναι λιπαρά, ενώ η μυρωδιά τους κρατάει για αρκετές ώρες. Είναι δεύτερη φορά που τα αγοράζω και τα έχω είδη αντικαταστήσει με καινούργια!

Το Cetaphil το είχα κερδίσει σε έναν διαγωνισμό, ούτε θυμάμαι από πού αλλά δεν γνωρίζω και μπορεί κανείς να το βρει. Το συγκεκριμένο είναι μία λοσιόν σώματος για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα, χωρίς άρωμα. Ήταν μία πολύ καλή ενυδατική λοσιόν και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το δέρμα μου το ταλαιπωρούσε ο ήλιος και η αλμύρα της θάλασσας ενυδάτωνε το δέρμα μου σε βάθος. Στα θετικά του, η αντλία και η μεγάλη του ποσότητα (470ml)

Την κρέμα σώματος του YSL Manifesto την είχα πάρει δώρο από ένα περιοδικό. Είχε πολύ ωραίο άρωμα με καλή διάρκεια, απαλή υφή και ήταν εξαιρετικά απορροφητική από το δέρμα αλλά η τιμή της για την full size συσκευασία της, την κάνει απλησίαστη.


Για τα μαντηλάκια Pom Pon και για τα Sanex αποσμυτικά δεν θα πω τίποτα, σε όποια Empties μου και αν κοιτάξεις θα τα βρεις σίγουρα!! Άλλωστε νομίζω πως ήδη κατάλαβες το πόσο πολύ μου αρέσουν?


Προϊόντα styling.

Δύο αφροί για τα μαλλιά από την L’oreal, ο ροζ ήταν για όγκο που ενεργεί με την θερμότητα και ο μοβ για μεταξένια λάμψη και δυνατό κράτημα. Δεν μου άρεσε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ο ένας έκανε τα μαλλιά μου από την δεύτερη μέρα να φαίνονται λιπαρά και ο άλλος δεν μου έδινε τον όγκο και το κράτημα που ζητούσα.

Αν έχεις σκοπό να πας κάπου και να έχει 7 μποφόρ αέρα τότε αυτή η λακ της Wella είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πολύ δυνατό κράτημα για μαλλιά που πρέπει να μείνουν στην θέση τους no mater what!


Προϊόντα προσώπου - μακιγιάζ.


Άλλη μια οδοντόκρεμα έφτασε στο τέλος της. Ήταν η Max White One της Colgate. Έχω την εντύπωση πως είναι η μόνη οδοντόκρεμα που διατηρούσε τα δόντια μου λευκά. Τώρα όσο αφορά την προστασία, για αυτό χρησιμοποιώ άλλη οδοντόκρεμα που θα την δείτε σύντομα στο επόμενο Empties.

Για αυτά τα eyeliners απο την Catrice σας είχα μιλήσει σε ένα παλαιότερο άρθρο και μπορείτε να δείτε εκεί τις εντυπώσεις μου.

Πετάω ένα κραγιόν της  Avon, που το έχω πολλά χρόνια και πλέον μυρίζει άσχημα. Το κρατούσα μόνο και μόνο για το χρώμα του, μήπως και βρω κάποιο ίδιο να το αντικαταστήσω μιας και το όνομα του είχε σβηστεί και δεν ήξερα ποίο είναι. Την θέση του πήρε πριν λίγο καιρό ένα κραγιόν της Mac και μπορείτε να το δείτε πιο αναλυτικά στο άρθρο εδώ.


Στα σκουπίδια θα πάει και το αγαπημένο μου μολύβι χειλιών από την Erre Due στην απόχρωση 556677.  Είναι το δεύτερο που τελειώνω και ήδη το έχω αντικαταστήσει με ένα καινούργιο.

Το Eye Tech Extreme liquid eyeliner της Milani ήταν πολύ ωραίο. Είχε μία πολύ λεπτή μύτη δίνοντας απόλυτη ακρίβεια στις κινήσεις για να σχηματίσεις μια τέλεια γραμμή. Ήταν αρκετά μαύρο και παρόλο που δεν ήταν αδιάβροχο είχε πολύ μεγάλη διάρκεια.

Η Nyx Cream Shadow – Copper ήταν μία πάρα πολύ όμορφη σκιά σε σωλήνα και με Doe-foot Applicator. Η απόχρωση της με έντονο μεταλλικό τελείωμα και με σούπερ έντονη απόδοση που ήταν εκπληκτική. Είχε μεγάλη διάρκεια αλλά … μάζευε πάρα πολύ στην κόγχη του ματιού. Την δοκίμασα με πολλά primer, πάντα όμως μάζευε σε εκείνο το σήμείο και έτσι την έβαλα στην άκρη μέχρι να βρω ένα τρόπο να την κάνω να κάτσει καλά στα μάτια μου. Όταν μετά από καιρό την ξαναθυμήθηκα, είχε ξεραθεί τόσο πολύ που ούτε swatch δεν μπορούσα να κάνω. Σίγουρα δεν θα την ξαναπάρω.


Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας;


❁❁❁

Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 


You May Also Like

19 σχόλια

  1. Πόσο συμφωνώ για τις κρέμες σώματος απο Korres..!!!
    Το Αμπέλι Σαντορίνης και το Αχλάδι-Περγαμόντο είναι αγαπημένα για το καλοκαίρι!
    Φιλιά & καλό Πασχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά! δεν έχω δοκιμάσει το Αμπέλι Σαντορίνης, θα είναι το επόμενο, Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Το cetaphil το είχα και εγώ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Θέλω πολύ να δοκιμάσω κρέμες σώματος του Κορρέ, αλλά έχω τόσες πολλές ανοιχτές που δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα! Η λακ από Wella είναι όντως εγγύηση, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, παρά μόνο σε κάποιο χτένισμα. Φιλάκια και καλή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι σε καθημερινή βάση, για εκεί έχω της L'oreal. Να τις δοκιμάσεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη, φιλιάααα

      Διαγραφή
  3. Τα sanex δεν μου άρεσαν μπορώ να πω. Αφήνει την μυρωδιά του ιδρώτα να φανεί και δεν μου άρεσε.... Για τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ το noxzema ή το nivea σε μορφή spray.Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν κρατάει για πολύ την μυρωδιά του ιδρώτα αλλά συνεχίζω να τα αγοράζω γιατί είναι τα μόνα που δεν μου φέρνουν φαγούρα στην περιοχή της μασχάλης. Πολλά φιλιά γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  4. Tα Cetaphil τα βρησκουμε στα φαρμακεια.. Πολλοι δερματολογοι κιολας προτεινουν το σαπουνι καθαρισμου και την ενυδατικη του προσωπου ως πολυ καλα προϊοντα σε ακνεϊκα δερματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά? αυτό δεν το γνώριζα! σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση γλυκιά μου!!! ;-)

      Διαγραφή
  5. Μόλις χτες αγόρασα το Mango Candy αλλά σε αφρόλουτρο! ανυπομονώ να το δοκιμάσω :)
    Το Manifesto μυρίζει παραδεισένια! <3
    Δες εδώ τα αγαπημένα μου για τον μήνα Απρίλιο: http://beauty-corns.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! το Manifesto θα το αγόραζα αλλά με αποτρέπει η τιμή του! ;-)

      Διαγραφή
  6. Χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο αποσμητικό, έχω μαζέψει και εγώ γύρω στα 7 μπουκαλάκια αλλά πήγαν ήδη στον κάδο ανακύκλωσης επειδή δεν ξέρω ακόμα πότε θα προλάβω να κάνω ένα empties post χαχα
    Πολλά φιλιά Νατάσα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, μαζεύονται πολλά, πολύ γρήγορα! τα κρεμώδη τα τελείωνα πιο αργά, αυτά δεν τα προλαβαίνω!!!
      Πολλά φιλιά κούκλα μου!!!

      Διαγραφή
  7. Στο έχω ξαναπεί Νατάσα πως το θέμα καλλυντικά για μένα είναι σαν Ανώτερα Μαθηματικά! Μαθαίνω όμως και από τα empties σου και σε ευχαριστώ πολύ. Φιλιά και καλό Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! είμαι πάντα στην διάθεσή σου γλυκιά μου!!! Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  8. Αυτά τα αποσμητικά της Shanex είναι τα αγαπημένα μου ^^ xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την κρέμα Manifesto από το περιοδικό την είχα δοκιμάσει κι' γω. Ωραίο άρωμα απλησίαστο λόγω τιμής όπως πολύ σωστά λες... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς γλυκιά μου!!! φιλιαααααααα

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς γλυκιά μου!!! φιλιαααααααα

      Διαγραφή

Instagram

Labels