Make Up For Ever “Artist Eye Studio” (review & swatches)

by - Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Make Up For Ever “Artist Eye Studio”

Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψή μου από τα Sephora, τριγυρίζοντας μέσα στους διαδρόμους έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτή την ροζ γκλιτερένια κασετίνα με τα φανταστικά κόκκινα χείλη. Η κασετίνα αυτή κυκλοφόρησε μέσα στης γιορτές
και πιο συγκεκριμένα για τα Χριστούγεννα και είναι δυστυχώς limited edition. Πάραυτα μόλις την είδα, σκέφτηκα ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσω σκιές από την MUFE. Πάμε όμως να την δούμε πιο αναλυτικά.


Μόλις ανοίξετε την κασετίνα θα βρείτε εννέα(9) σκιές σε διάφορες υφές, ένα μολύβι ματιών και μία μάσκαρα σε mini size, και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες για να κάνετε τρία διαφορετικά look. Urban Sunset, Boudoir και Riviera, είναι τα ονόματα του κάθε look που είναι βασισμένα σε τρεις ο οριζόντιες σειρές.
Το μολύβι είναι το Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil - black και το έχω ήδη σε κανονικό μέγεθος. Είναι αρκετά μαλακό και έντονο μαύρο, ότι πρέπει δηλαδή για ένα υπέροχο smokey eye. Έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να φορεθεί τόσο στην εσωτερική όσο και στην πλευρά του ματιού.
Η μάσκαρα είναι η Smoky Extravagant Mascara. Έχει ένα κωνικό βουρτσάκι που είναι πιο παχύ στην βάση του και πιο λεπτό στην άκρη. Σαν μάσκαρα είναι αρκετά μαύρη, ενώ δίνει πολύ όγκο, μήκος και ορισμό στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις κολλάει και χωρίς να κάνει κομματάκια. Είναι μία αρκετά καλή μάσκαρα και με την πρώτη ευκαιρία θα την αγοράσω στο κανονικό της μέγεθος.



Στην σκιές τώρα! Όπως σας ανέφερα και πιο πάνω η παλέτα έχει διάφορες υφές και αναγράφονται στην πίσω όψη της μαζί με τον κωδικό της κάθε σκιάς. Έτσι λοιπόν θα δείτε:
M : Matte
S : Satin
I : Iridescent
ME : Mettalic
D : Diamond
Θα μου πεις … στην παλέτα δεν αναφέρεται καμία σκιά με Μ, αλλά η μαύρη στην πάνω σειρά είναι κανονική ματ!
Είχα ακούσει πολλά για την ποιότητα των σκιών της MUFE αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλές!

Και οι εννιά σκιές έχουν μια επαναστατική υφή gel-powder όπως ορίζεται από την ίδια την εταιρεία και από τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Dany Sanz που έχει δημιουργήσει αυτόν τον νέο τύπο σκιών που έχουν έως και 88% συμπυκνωμένης χρωστικής στην σύστασή τους, το οποίο είναι το υψηλότερο στην αγορά.
Στην υφή τους, καθώς τις αγγίζεις σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι κάπως κρεμώδης, αλλά όταν τις τοποθετήσεις στα μάτια σου μετατρέπονται σε πουδρένιες, σχεδόν μεταξένιες ενώ παράλληλα απλώνονται ομοιόμορφα στα βλέφαρα χωρίς να αφήνουν κενά.
Όλες τους, έχουν πολύ καλή διάρκεια και η απόδοση των χρωμάτων τους είναι καταπληκτική. Η φωτογραφία που σας έχω πιο κάτω σας δείχνει πως γράφουν χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει κάποιο primer και για να κάνω τα swatches χρειάστηκε απλά να τις αγγίξω απαλά.
Άλλο ένα αξιοσημείωτο είναι ότι αναμιγνύονται πολύ καλά μεταξύ τους αλλά και με άλλες σκιές που έχω δοκιμάσει. 
Επίσης, για όσες αγαπάτε το Blue brown από την Mac, η μεταλλική σκιά ΜΕ-302 θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό dupe, με λίγο περισσότερο πράσινο.





Και τώρα ας περάσουμε στα αρνητικά της!
Πρώτα να σημειώσουμε ότι είναι περιορισμένης έκδοσης, που σημαίνει πως αυτήν την στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο μπορεί να έχουν μείνει λίγες ή καθόλου στα Sephora.
Δεν είναι travel friendly. Η συσκευασία της είναι βαριά και ογκώδης και είναι προτιμότερο να βρίσκετε στο boudoir σας και όχι να σας συνοδεύει στα ταξίδια σας.
Οι σκιές τις δεν έχουν όνομα! Έχουν κάτι περίεργα νούμερα και αν χρειαστεί να σας γράψω ποιες σκιές χρησιμοποίησα για να κάνω το παρακάτω μακιγιάζ, θα είναι σαν να δίνω οδηγίες συναρμολόγησης για τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ!!!


Η αρχική τιμή της είναι στα 52,90€ αλλά με την έκπτωση βγαίνει στα 37,03€. Η κάθε σκιά είναι 1,8gr.
Αν σκεφτείς ότι η μία σκιά από την MUFE κοστίζει περίπου στα 25,00€ (2gr) και εσύ την έχεις αγοράσει με την έκπτωση γύρω στα 4,12€ τότε δεν ακούγεται άσχημα!!! 

Παρόλα αυτά όμως, πρόκειται για μία εξαιρετική παλέτα σκιών από άποψη ποιότητας και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε κάτι παρόμοιο από την MUFE!





  • Οι σκιές που έχω χρησιμοποιήσει είναι :
Στην κόγχη την 722, την 302 στο καπάκι και την 616 σαν μεταβατική σκιά ανάμεσα στις δύο πρώτες. Στην εξωτερική γωνία, ελαφρά την 102, στο τοξο του φρυδιου και στην εσωτερική γωνία την 514.
Έχω βάλει την εσωτερική γραμμή το μολύβι της παλέτας και φοράω την μάσκαρα που περιείχε μέσα η παλέτα.


♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎ 


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! ♥






*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Πραγματικά από τις λίγες high end εταιρείες στην οποία θέλω πολύ να επενδύσω!!! Btw αν μπεις στο επίσημο site μπορείς να βρεις τα ονόματα των σκιών υποθέτω... Γενικώς έχουν αριθμητικό σύστημα, ωστόσο, έχουν και κανονικά ονόματα...
    Πολύ όμορφο το μακιγιάζ σου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, στο site τα αναγράφουν τα ονόματα, αλλά θα έπρεπε να το κάνουν και στην παλέτα νομίζω? Πολλά φιλιά γλυκιά μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα πραγματάκια και πολύ όμορφα χρώματα έχει η παλέτα. Ειδικά το τρικουάζ υπέροχο!! Πολύ όμορφο το μακιγιάζ σου, όμως θέλω να δω και την τρικουάζ κάποια στιγμή! Νομίζω θα σου πηγαίνει πολύ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα! πραγματικά είναι πολύ ωραίο χρώμα και με μεγάλη ένταση!! Πολλά φιλιά Κωνσταντίνα μου!!

      Διαγραφή
  3. ουάου!!! οι σκιές έχουν φοβερή απόδοση και το βουρτσάκι της μάσκαρας με ενθουσίασεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μάσκαρα θα είναι η επόμενη αγορά μου Έφη!! τόσο πολύ μου άρεσε! φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται ότι έχει πολύ καλή απόδοση! Το μακιγιάζ σου επίσης υπέροχο!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! πολλά φιλιά ♥︎

      Διαγραφή

Instagram

Labels