Αγαπημένα Προιόντα του 2015 - Beauty Favs for 2015

by - Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016





Γεια σας κορίτσια μου!
Μπήκαμε και στο 2016 και σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε μια υπέροχη χρονιά και το νέο έτος να σας φέρει ότι σας στέρησε το παλιό, κυρίως όμως υγεία!!!
Για μένα το 2015 έφυγε κάπως πικρόγλυκα και ήταν ο λόγος που έλειψα για πολύ καιρό από το Blogging. 
Είμαι όμως αισιόδοξη και πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα κυλίσει πολύ καλύτερα! Smile, και ξεκινάμε!

Το πρώτο post θα είναι μια μικρή ανασκόπηση και θα μιλήσουμε για 15 προϊόντα που λάτρεψα και χρησιμοποίησα περισσότερο την χρονιά που μας πέρασε. Είναι κυρίως προϊόντα μακιγιάζ και κάνα δυο άλλα. 

♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎

Αγαπημένα Προιόντα του 2015

Για το πρόσωπο:
Και θα ξεκινήσω με το Beauty Blender, το μαγικό σφουγγαράκι που μπορείς να κάνεις σχεδόν όλο σου το μακιγιάζ μόνο με αυτό. Από το faoundation ,την πούδρα, το concealer έως και τα κοψίματα. Το χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε. 
Extra Tip - κρατείστε την συσκευασία του για να το προστατέψετε από σκόνη αλλά και για να το μεταφέρετε σε ταξίδια.

Επόμενο είναι ένα foundation απο την L’oreal και δεν είναι άλλο από το φοβερό Infallible 24H-matte που για μένα συνδυάζει τα δύο βασικά κριτήριά, αυτό της ποιότητας και της τιμής. Δείτε εδώ το αναλυτικό review.

Την υπέροχη πούδρα της Laura Mercier, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και θα καταλάβετε τον λόγο που βρίσκετε στο σημερινό post.

Το υπέροχο ρουζ από την Mac στην απόχρωση Melba. Αν πρέπει να έχεις ένα ρουζ στην συλλογή σου από την Mac θα είναι αυτό! Γιατί ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος και με όλα σχεδόν τα μακιγιάζ, πρωινά ή βραδυνά.


Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον προϊόν που τελειοποιεί όλα τα μου τα μακιγιάζ και είναι το σπρέι από την Skindinavia. Σταθεροποιεί και διατηρεί το μακιγιάζ μου για πολλές ώρες. Μάθετέ περισσότερα εδώ.



Για τα μάτια :
Από σκιές επέλεξα την Velvet Matte eyeshadow - 010 Vanillaty fair. Θα μου πεις μόνο αυτήν την σκιά? Η αλήθεια είναι ότι στα μακιγιάζ μου χρησιμοποιώ σχεδόν όλες μου τις σκιές είτε είναι σε μονές συσκευασίες είτε είναι σε παλέτες και αυτό γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τα προϊόντα που έχω και να μην μου πιάνουν απλά χώρο στο συρτάρι, αλλά γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα χρώματα στα μάτια. Ο λόγος που έβαλα αυτήν την σκιά είναι γιατί την χρησιμοποιούσα στο 95% των μακιγιάζ μου, κυρίως κάτω από το φρύδι αλλά και στο κινητό βλέφαρο.

Το eyeliner pen από την Essence που είναι η τρίτη συσκευασία που αγοράζω, γιατί είναι αδιάβροχο και δεν τρέχει, ούτε μουντζουρώνει, έχει έντονο χρώμα είναι και πολύ οικονομικό.

Για βάση ματιών χρησιμοποιούσα και αυτόν τον χρόνο το Mac-paint pot. Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς ήδη γνωρίζετε για αυτό το προϊόν οπότε και δεν θα το αναλύσω. 
Extra Tip - Βάλτε λίγη ποσότητα στο κινητό σας βλέφαρο και απλώστε την καλά, αν βάλετε παραπάνω θα μαζέψει στην κόγχη. Επίσης ακόμα και αν δεν θέλετε να βάψετε τα μάτια σας, βάλτε το και σετάρετε το με την πούδρα σας, θα καλύψει τις μικρές φλεβίτσες στα μάτια σας ενώ θα κρατήσει και τη λιπαρότητα τους μακριά.

Το επόμενο χιλιοαγαπημένο προϊόν είναι από την ABH το Brow Wiz. Αυτό το μηχανικό μολύβι μπορεί να αποθεώσει τα φρύδια σας. Μπορείτε να κάνετε από ένα πολύ φυσικό look μέχρι τα φρύδια που βλέπετε σε πολλά social media.


Το Wonder Pencil, ένα μπεζ μολύβι από την Nyx είναι ένα passepartout προϊόν. Μπορείς να το τοποθετήσεις στην εσωτερική γραμμή του ματιού κάνοντας το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο αλλά και κάτω από το φρύδι για να κάνεις το σχήμα του πιο καθαρό. Μπορείς να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών ώστε να μην μετακινείται το κραγιόν και επίσης να το βάλεις τοπικά πάνω σε σπυράκι για να το κάνεις λιγότερο ορατό.



Για χείλη και νύχια:
Για κραγιόν ξεχώρισα το Cosmo από Mac και φυσικά όλα τα ματ κραγιόν από την Golden Rose, αλλά επειδή δεν μπορώ να τα βάλω όλα σας δείχνω αυτό που φόρεσα περισσότερο και είναι το №10, που θα μπορούσε άνετα να είναι και dupe του Cosmo. 
Μπορείτε εδώ να δείτε την συλλογή μου και το review για τα κραγιόν από την GR.


Για βερνίκια νυχιών φόρεσα σχεδόν όλα τα χρώματα της GR που έχω στην συλλογή μου αλλά η μεγαλύτερη αδυναμία μου είναι το №20 που είναι ένα υπέροχο ασημί βερνίκι. Για την συλλογή μου εδώ.


Μαλλιά, Σώμα, Πρόσωπο :
Τα γαλακτώματα σώματος από τον Κορρέ είναι σίγουρα υπέροχα. Ενδεικτικά σας δείχνω το Mango Candy γιατί τα άλλα τελείωσαν. Απορροφούνται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας, ενώ στο δικό μου δέρμα κρατάει η μυρωδιά τους για πολύ περισσότερη ώρα σε σχέση με άλλα που έχω κατά καιρούς δοκιμάσει.

Αν έχεις λιπαρά ή χωρίς όγκο μαλλιά, αυτό το ξηρό σαμπουάν από την Batiste είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου! Παρατείνει το λούσιμο των μαλλιών μου για τουλάχιστον δύο μέρες και με βγάζει ασπροπρόσωπη τις φορές που δεν προλάβαινα να λούσω τα μαλλιά μου.


Τελευταίο άφησα το Liquid Facial soap για λιπαρά δέρματα από την Clinique. Ένα προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου που μπήκε σχετικά πρόσφατα στο μπάνιο μου και στην καθημερινή μου περιποίηση αλλά το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα και εξακολουθώ να το αγαπώ πολύ περισσότερο για το αποτέλεσμα που έχω δει στο πρόσωπό μου. Θέλω πολύ να σας μιλήσω για αυτό το προϊόν, οπότε θα αναμένετε αναλυτικό review.


Αυτά ήταν τα προϊόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στο 2015. Έχουμε κάποιο κοινό προϊόν; Ποιο είναι αυτό;


♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎ ♦︎♦︎♦︎♦︎


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! ♥


You May Also Like

27 σχόλια

  1. Το Paint Pot της MAC και τα Velvet Matte απο GR είναι πραγματικά κορυφαία και πολυαγαπημένα προϊόντα! Με εντυπωσίασε το βερνίκι απο GR και έχω ακούσει τα καλύτερα απο πολλές για το Infallible, δε θα μου ξεφύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Μαρία μου πρέπει να το δοκιμάσεις, και έχει και πολύ καλή τιμή! Καλή Χρονιά κοπέλα μου, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! ♥

      Διαγραφή
  2. καλή χρονιά! μόνο ευτυχία και υγεία να έχουμε!
    πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου και έχουμε αρκετά κοινά... πρέπει να τσεκάρω το melba οπωσδήποτε. φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει! Καλή χρονιά γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο post... Δοκίμασα σε δείγμα το Infallible και μου άρεσε πάρα πολύ!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αγγελική μου, πολλά φιλιά και σε εσένα, καλή χρονιά!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Το χρώμα του ρουζ είναι το πλέον αγαπημένο μου. Το wonder pencil το έχεις στην απόχρωση light; Εγώ προτιμώ την medium που είναι υποτίθεται για μεσαίου χρώματος επιδερμίδες, αν και είμαι πολύ λευκή, γιατί μου αρέσει που δεν κάνει μπαμ στην εσωτερικό του ματιού. Δοκίμασέ το κάποια στιγμή. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα λευκό μολύβι και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα το light, η αλήθεια είναι όμως πως μου αρέσει να κάνει αυτό το μπαμ που λες. Φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  5. wow, πολλά προιόντα που θέλω να δοκιμάσω σε ένα μόνο post! Το eyeliner pen της Essence μάλλον θα το τσιμπήσω γιατί μου λείπει ένα eyeliner σε μορφή στυλό, και το beauty blender φυσικά μπαίνει στη wishlist μου :) Πολύ ωραία ανάρτηση! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το eyeliner είναι πολύ καλό για τα λεφτά του! Αν πάρεις το beauty blender θα βάλεις στην άκρη όλα τα άλλα πινέλα που έχεις, believe me!!! Καλή χρονιά και πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Ελπίζω κορίτσι μου ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία κ ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Πολλά προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει,όμως οι εταιρίες είναι πολύ αγαπημένες. Φιλιά πολλάααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Κωνσταντίνα μου, και για σένα σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Φιλάκια κούκλα μου!

      Διαγραφή
  7. Ελπίζω κορίτσι μου ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία κ ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Πολλά προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει,όμως οι εταιρίες είναι πολύ αγαπημένες. Φιλιά πολλάααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια τα αγαπημένα σου! Έχουμε πολλά κοινά και ότι δεν έχω το ζηλεύω! Αυτό το Melba είναι τέλειο και θα σκάσω αν δεν το πάρω! Καλή χρονιά κορίτσι μου! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το 2016! Να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να είσαι πάντα γελαστή! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! να το πάρεις αξίζει γιατί θα σου αρέσει πολύ! Καλή χρονιά κοπέλα μου, πρώτα σου εύχομαι υγεία και πολλές στιγμές ευτυχίας!!!

      Διαγραφή
  9. πολύ ωραία προϊόντα! το ρουζ της mac το έχω και γω και έχεις απόλυτο δίκιο πως είναι ευκολοφόρετο! ωραίο χρώμα το κραγιονάκια!! καλή εβδομάδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. That's right girl!!! Και να φανταστείς οτι εκείνη την στιγμή που έκανα τα swatch στο χέρι μου συνειδητοποίησα το πόσο πολύ μοιάζουν! Καλή χρονιά γλυκιά μου, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Τα velvet matte από golden rose τα καταευχαριστήθηκα μέσα στο 2015!
    Αν θες πέρνα από το blog μου να δεις και τα δικά μου αγαπημένα!
    Καλή χρονιά να έχεις με Υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!
    http://karamellamou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, έχω περιέργειά να δω ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα! Καλή Χρονιά και σε εσένα γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  11. Το Paint Pot της MAC έχουμε κοινό, μου αρέσει αλλά δεν μπήκε στα καλύτερα για το 2015, όχι γιατί δεν άξιζε αλλά γιατί προηγήθηκαν άλλα και αναπόφευκτα κάποια έμεινα απ΄εξω... (http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/2015/12/2015.html)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάρα πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Έχουμε αρκετά κοινά αγαπημένα σε γενικές γραμμές.Μόνο το paint pot δεν ανήκει πλέον στα αγαπημένα μου,γιατί το τελευταίο που αγόρασα,καταξεράθηκε αμέσως,χωρίς λόγο,(όπως και το τελευταίο από τα paints που έπαιρνα). :( Καλή χρονιά και από εμένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά το ακούω αυτό? μήπως δεν το έκλεισες καλά? εγώ το τοποθετώ στο συρτάρι μου ανάποδα όπως και τα gel eyeliner. Καλή χρονιά και σε εσένα γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
    2. Μπα,όχι,το είχαν πάθει εκείνη την περίοδο και κάποιες φίλες μου που τα είχαμε αγοράσει μαζί.Δεν ξέρω αν είχαμε πέσει σε προβληματική παρτίδα,αλλά δεν τόλμησα να τα αγοράσω ξανά.Μια φίλη μου πάντως,με τα paints το έπαθε δύο φορές... Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Ωχ! κρίμα! το δικό μου που το έχω αρκετό καιρό είναι ακόμα μια χαρά! Μάλλον ήταν προβληματική παρτίδα αφού και στις φίλες σου συνέβη το ίδιο? Τα paints δεν τα έχω δοκιμάσει, οπότε δεν γνωρίζω να σου πω!

      Διαγραφή
  13. Υπεροχα ολα τα προιοντα που αναφερεις!
    Το βερνικακι που τραβηξε την προσοχη!Τελειο!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels