CATRICE COSMETICS (REVIEW)

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015




Γεια σας κορίτσια μου!
Όλες γνωρίζετε λίγο πολύ την εταιρεία της Catrice και θα έχετε ενδεχομένως δοκιμάσει κάποιο προιόν της μιας και είναι πολύ οικονομικά. Είναι όμως και ποιοτικά?
Γιαυτό και σήμερα θα σας μιλήσω γα κάποια από τα προιόντα της εταιρείας που έχω στην συλλογή μου καθώς και τις εντυπώσεις μου.


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►




Θα αρχίσω με σκιές και πιο συγκεκριμένα με τις Liquid Metal eyeshadow (3.0g), που ήταν δυστυχώς limited edition απο την συλλογή L’afrique c’est chic. Διάλεξα δύο υπέροχες αποχρώσεις την C03 Qel bleu turquoise, ένα υπέροχο τυρκουάζ χρώμα και την C02 All real gold που όπως λέει και το όνομά του, ένα κανονικό χρυσό. 
Είναι σε πολύ καλή συσκευασία με διαφανές καπάκι και η σκιά μέσα είναι ανάγλυφη, που θυμίζει λίγο τους κυματισμούς που έχει η άμμος στην έρημο. Η απόδοση και των δύο σκιών, όπως θα δείτε παρακάτω και στην φωτογραφία είναι καταπληκτική. Δεν περιέχουν glitter και έχουν μια υπέροχη απαλή υφή σχεδόν σαν βούτυρο ενώ απλώνονται πολύ εύκολα με ένα πινέλο και αν μάλιστα βρέξετε πρώτα το πινέλο σας η απόδοση χρώματος θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο έντονη. Η σειρά Liquid Metal eyeshadow θα την βρείτε σχεδόν πάντα αλλά με την διαφορά ότι τα χρώματα θα είναι διαφορετικά καθώς θα ανήκουν σε LE συλλογές.
Επόμενη είναι μία σκιά από την σειρά Absolute Eye Colour, την 400 My first copper ware party (2.0g). Επέλεξα να την δοκιμάσω γιατί είχα διαβάσει οτι είναι πολύ καλό dupe για την MAC - Satin Taupe. Παρόλο που δεν έχω την σκιά της MAC ώστε να την συγκρίνω, μπορώ να πω ότι πρόκειται για πολύ καλής ποιότητας σκιές. Έχουν πολύ ωραία υφή, αναμιγνύονται πάρα πολύ εύκολα με άλλες σκιές, έχουν πολύ καλή απόδοση και αν συμπεριλάβεις και την τιμή τους δεν χρειάζεται να ζητήσεις τίποτε παραπάνω! Θα τις βρεις σε 24 αποχρώσεις και σε διάφορες υφές όπως matt, shimmering και pearly.
Τέλος περνάμε στις Velvet Matte eyeshadow (3.3g), και σε ένα υπέροχο μπεζ χρώμα, το 010 Vanillaty fair. Είναι και αυτές εξίσου πολύ απαλές όπως και τις προηγούμενες και με σούπερ χρωματική ένταση. Παρόλα αυτά όμως αν και τις ονομάζουν ματ, θα έλεγα ότι είναι περισσότερο satin και αυτό γιατί αν την παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά θα δεις ότι έχει κάποιους μικρούς ιριδισμούς. Όπως και να είναι όμως είναι υπέροχες αλλά πολύ λίγες αποχρώσεις - 6 χρώματα- ίσως στο μέλλον η εταιρεία να μεγαλώσει την γκάμα της?



Και τώρα ας περάσουμε σε ένα προϊόν για τα φρύδια και σε δύο eyeliner.  Πρώτα θα μιλήσουμε για το Eyebrow Filler - Perfecting & Shaping Gel. Είναι ένα σχετικά καλό προϊόν, πυκνώνει τα φρύδια γεμίζοντας τα κενά χάρη στα fibers -ίνες- που έχει, ενώ το αποτέλεσμα που σου δίνει φαίνεται άκρος φυσικό. Το βουρτσάκι του είναι ένα κλασικό βουρτσάκι μάσκαρας, λίγο μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε γιατί αφού προορίζεται για φρύδια, θα ήταν πιο βολικό να είναι τουλάχιστον στο μισό μέγεθος για να έχουμε καλύτερο έλεγχο στις λεπτομέρειες. Αν και λέει ότι σταθεροποιεί τα φρύδια, δεν μπορώ να σας πω πως τιθασεύει τις ¨άτακτες¨ τριχούλες! ενώ όσο αφορά την διάρκεια, είναι πάρα πολύ μικρή.
Επόμενο είναι το Liquid Liner - waterproof - 010 Don’t leave me. Το πινέλο που διαθέτει είναι πάρα πολύ βολικό για να σχηματίσεις με αρκετή ευκολία και ακρίβεια την γραμμή που επιθυμείς. Ωστόσο το χρώμα του δεν είναι ένα έντονο μαύρο και μετά από λίγες χρήσεις μοιάζει περισσότερο με σκούρο γκρι, ενώ σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα αρχίζουν να διαιρούνται τα συστατικά του με αποτέλεσμα να βγάζει κάτι σαν λάδι παρά χρώμα. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάβροχο αφού άνετα μπορείς να το αφαιρέσεις με ένα απλό μαντιλάκι ντεμακιγιάζ.
Τελευταίο άφησα το Ultra Fine Ink Eyeliner - waterproof. Ένα προιόν που μου είχε αρέσει πολύ στην αρχή αλλά στην πορεία με απογοήτευσε. Το βουρτσάκι του με πολύ λεπτές τριχούλες μου έδινε πολύ καλό χειρισμό και αποτέλεσμα αλλά πολύ γρήγορα από τις 3-4 χρήσεις άρχισαν οι τριχούλες του να τσακίζουν (φωτο) και η σύστασή του έγινε σαν κόλλα κάνοντας αδύνατη την χρήση του.





Πείτε μου κάτω στα σχόλια, ποιο προιόν της Catrice που έχετε δοκιμάσει σας άρεσε περισσότερο και ποιο όχι?



◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►



Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! ♥



*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα
 και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

27 σχόλια

  1. Ζήλεψα πολύ τις σκιούλες!! Φαίνονται υπέροχες <3 Tα eyeliner όμως καθόλου απόδοση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν έχουν καθόλου καλή απόδοση άσε που κόβουν πολύ γρήγορα!

      Διαγραφή
  2. Οι σκιές είναι πολύ όμορφες. Ειδικά η χρυσή και η copper! Με γεια! : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το καλό είναι ότι έτσι ακριβώς γράφει και στο μάτι. Γιατί είναι μερικές που όταν κάνεις swatch φαίνονται καλές αλλά όταν τις βάζεις στα μάτια δεν γράφουν το ίδιο!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιο ποστ. Λατρεμενο προιον απο catrice ειναι το camouflage το εχω αγορασει 3 φορες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτο. Ελπίζω κάποια στιγμή να το βρω!

      Διαγραφή
  4. Οι σκιές πολύ όμορφες!!! Τα eyeliner απ' ότι φαινεται δεν αξίζουν....το ίδιο μου φαίνεται συμβαίνει και με τα eyeliner της Essence....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει eyeliner της Essence και είναι πολύ καλήτερα, ειδικά το αδιάβροχο σε μορφή πένας είναι το αγαπημένο μου!

      Διαγραφή
    2. Λες εε? Γιατί σκεφτόμουν να πάρω....

      Διαγραφή
    3. Δοκίμασε αυτό, http://www.essence.eu/gr/products/eyes/eyeliner-kajal/e/product/eyeliner-pen-waterproof-01/

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, η απόδοση των σκιών απίθανη! Όλο λέω θα δοκιμάσω Catrice, κι όλο το παραμελώ.
    Btw στον τίτλο έχεις γράψει Caprice αντί για Catrice :P Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Πλάκα κάνεις, ούτε το είδα!! τρέχω να το διορθώσω, χιχιχι!
      Σου συνιστώ να δοκιμάσεις τις σκιές τους, πραγματικά αξίζουν! φιλάκιααα

      Διαγραφή
  6. Τις σκιές τις έχω δοκιμάσει και είναι υπέροχες, ειδικά η σειρά liquid metal είναι σαν βούτυρο, όπως ακριβώς είπες. Τα συγκεκριμένα χρώματα τα είδα στο beautyaz και υπάρχουν ακόμη, Εγώ ήθελα να πάρω το μπλε της σειράς για τα χριστούγεννα, αλλά κρατήθηκα. Υπέροχο post κορίτσι μου!! Φιλιά πολλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το ήξερα! σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση <3 <3 φιλάκια...

      Διαγραφή
  7. εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμη catrice προϊόντα..φαίνονται ωραίες πάντως και σταθερές.. ευχαριστούμε για το Review!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τύχει και θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι από catrice διάλεξε τις σκιές! πολλά φιλιά γλυκιά μου!!! <3 <3

      Διαγραφή
  8. Η copery η σκιά φαίνεται πραγματικά υπέροχη. Όπως και όλες άλλωστε. Γενικά μου αρέσει σαν εταιρία η catrice αλλά σίγουρα έχει και προϊόντα που δεν μου έχουν ταιριάξει. Πολύ ωραίο ποστ. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει hits and misses προϊόντα! αλλά οι σκιές της μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι πολύ καλές για τόσο οικονομικές! φιλάκια κοπέλα μου!!

      Διαγραφή
  9. Κι εγώ στις σκιές θα αναφερθώ... φαίνεται να απλώνουν όμορφα και οι αποχρώσεις των μεταλλικών είναι πολύ όμορφες... φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μεταλλικές σκιές Χριστίνα μου είναι υπέροχες! φαίνονται και στην φωτογραφίες το πόσο ωραίες είναι αλλά απο κοντά είναι ακόμη πιο όμορφες! Φιλάκιαααααα

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφες οι σκιές! Σε εμένα το gel για τα φρύδια κρατάει, αλλά συμφωνώ ότι θα βόλευε να είναι λιγότερο μακρύ το βουτσάκι! Από Catrice αγαπώ το photofinish foundation που δυστυχώς έχει καταργηθεί, αλλά νομίζω υπάρχει ακόμα σε κάποια καταστήματα, και το μολύβι φρυδιών τους! Φιλιά πολλά Νατάσα μου γλυκιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω βρει ακόμα το μολύβι για τα φρύδια, όσες φορές και αν πήγα ήταν πάντα σε έλλειψη! που θα πάει κάποια στιγμή δεν θα το πετύχω? Πολλά φιλιά κούκλα μου! <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω να το βρεις! Δες και online, πχ. στο beautyaz! ;)

      Διαγραφή
  11. πολυ ομορφο post και το blog σου πανεμορφο!!! εχω δοκιμασει ρουζακια της catrice και μ αρεσαν παρα πολυ οπως και ενα κονσιλερ καμουφλαζ και μια βαση σκιων! ολα εξαιρετικα!
    καλως σε βρηκα! mynonboringworld.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου, καλώς ήρθες!!! Αυτό το καμουφλάζ το ακούω συνέχεια λές να το δοκιμάσω?

      Διαγραφή
  12. Οι σκιές είναι πραγματικά υπέροχες! Για το eyeliner θα συμφωνήσω οτι γκριζάρει και κάνει νερά με τον καιρό. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μου άρεσαν πολύ και σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels