Skindinavia® - Makeup Finishing Spray (review)

by - Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015



Συνήθως η μέρα μου είναι τόσο πολυάσχολη και δεν βρίσκω τον χρόνο για να ρετουσάρω το μακιγιάζ μου (touch up). Ενώ παράλληλα το λιπαρό μου πρόσωπο δυσχεραίνει την κατάσταση κάνοντας τα πάντα πάνω του να γυαλίζουν και σιγά-σιγά να λιώνουν. Εδώ λοιπόν έρχεται αυτό το σπρέι να βοηθήσει και να σώσει το μακιγιάζ μου!

Γιατί μιλάμε; Όπως θα έχετε καταλάβει για το Makeup Finishing Spray από την Skindinavia. Ένα προϊόν που υπόσχεται να κρατήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο για περισσότερες από 16 ώρες ¨κλειδώνοντας¨ το στην ουσία πάνω στο πρόσωπό σας. Ένα προϊόν που θα γίνει σύμμαχος σας σε ειδικές περιπτώσεις και σε σημαντικές στιγμές όπως π.χ. γάμοι, βαπτίσεις, clubbing ή ακόμα και για να βγάλεις την μέρα σου!





Αναλυτικά:
Οι ψεκασμοί είναι πολύ ελαφριοί, σαν ένα συννεφάκι! Την στιγμή που θα ψεκάσεις το πρόσωπο σου με αυτό δεν θα παρατηρήσεις κάτι το διαφορετικό καθώς απορροφάτε αμέσως και φυσικά χωρίς να σου χαλάσει το μακιγιάζ! Αντιθέτως! Κάνει το makeup στο πρόσωπο να δείχνει λαμπερό -όχι λιπαρό- και μετά από πολλές ώρες να δείχνει το ίδιο όμορφο όπως και την στιγμή που το εφάρμοσες!!!
Δεν κάθετε σε λεπτές γραμμές και πόρους, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κατά την διάρκεια της ημέρας σαν αναζωογονητικό σπρέι (face mist).
Δεν έχει άρωμα και δεν αισθάνεσαι το δέρμα σου να κολλάει.
Είναι υποαλλεργικό, oil free, paraben free, και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Η οδηγίες του είναι απλές : αφού τελειώσεις όλο σου το μακιγιάζ, ανακουνάς το προϊόν δεξιά-αριστερά και από απόσταση 20cm ψεκάζεις 2-3 φορές το πρόσωπο σου. Αν και οι περισσότεροι λένε πως πρέπει να το εφαρμόσεις πριν την μάσκαρα, προσωπικά δεν το κάνω! Ψεκάζω το πρόσωπο μου χιαστή ( Χ ) και μία φορά στο κέντρο αφού έχω τελειώσει με το όλο μου το μακιγιάζ. Του δίνω λίγα δευτερόλεπτα να σεταριστεί, και είμαι έτοιμη να φύγω!
*Αν χρησιμοποιείτε mineral makeup καλό θα είναι να ψεκάσετε το πρόσωπο σας δύο φορές, δηλαδή πριν και μετά το μακιγιάζ σας γιατί έτσι αυξάνετε ο χρόνος διατήρησής του. Το Makeup Finishing Spray θα το βρείτε σε δύο συκευασίες των 118ml και των 236ml.

Για μένα έχει γίνει ένα απαραίτητο προϊόν ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! και αν κάποιες φορές γυαλίζω λίγο από την υπερβολική ζέστη το μακιγιάζ ωστόσο είναι εκεί στην θέση του!!!!




Θα το βρεις στο Skindinavia.com με International Shipping, και βάζει πολύ συχνά προσφορές π.χ. δώρο το travel size προϊόν, χαμηλότερη τιμή στα σετ ή και με δωρεάν μεταφορικά παγκοσμίως.


Για αυτό αν και στο δικό σου πρόσωπο κατά την διάρκεια της ημέρας τείνει το makeup να ¨γλιστράει¨ από πάνω σου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις!!!



◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►





Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 




*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

7 σχόλια

  1. Συνήθως η μέρα μου είναι τόσο πολυάσχολη και δεν βρίσκω τον χρόνο για να ρετουσάρω το μακιγιάζ μου (touch up). Ενώ παράλληλα το λιπαρό μου πρόσωπο δυσχεραίνει την κατάσταση κάνοντας τα πάντα πάνω να γυαλίζουν και σιγά-σιγά να λιώνουν όλα πάνω του. Εδώ λοιπόν έρχεται αυτό το σπρέι να βοηθήσει και να σώσει το μακιγιάζ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που περιγράφεις μέσα στο άρθρο σου είμαι εγώ, έχω πολύ λιπαρό δέρμα και τα πάντα αρχίζουν και λιώνουν μετά από κάποιες ώρες! Πολύ ωραίο review Νατάσα μου! Περιέχει οινόπνευμα όμως λογικά το συγκεκριμένο προϊόν ε; Φιλάκια πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Σταυρούλα μου, περιέχει οινόπνευμα αλλά τόσο καιρό που το χρησιμοποιώ ποτέ δεν παρατήρησα κάτι το αρνητικό στο δέρμα μου, αντιθέτως μάλιστα!! Φιλάκια γλύκα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ πολύ ενδιαφέρον προϊόν. Θα το έχω σίγουρα υπόψιν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δοκιμάσεις, θα ήθελα να μάθω και την δική σου γνώμη!

      Διαγραφή
  4. Με έπεισες !! Θα το δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή.. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις, θα με θυμηθείς!!!! Πολλά φιλιά Ρούλα μου!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels