Σαν κόρη οφθαλμού! - Kiten Beauty and Navi Ocular Patch

by - Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015


ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΕΡΝΑΕΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; 

Φυσικά γερνούν και τα μάτια μας! Όπως η πάροδος του χρόνου επηρεάζει το δέρμα μας, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει, να χάνει την ελαστικότητα του και να αποκτά ρυτίδες έτσι επηρεάζει και τα μάτια μας. Χάνουν την φυσική τους λάμψη και το βλέμμα δείχνει κουρασμένο, εμφανίζουν διάφορες αλλοιώσεις π.χ έντονα αιμοφόρα αγγεία, κιτρινίλα και παρουσιάζονται άλλες οφθαλμολογικές παθήσεις όπως ο καταρράκτης και η πρεσβυωπία. 
Εξάλλου τα υποβάλουμε καθημερινά σε μεγάλη ταλαιπωρία!. Το μακιγιάζ, η πολύωρη χρήση Η/Υ, η ζέστη, το κρύο, η περιβαλλοντική μόλυνση, οι αλλεργίες είναι κάποιους από τους παράγοντες που κάνουν τα μάτια μας να δείχνουν κουρασμένα και άτονα.


KITEN BEAUTY
Τα Δάκρυα Ομορφιάς της KITEN BEAUTY έρχονται για να δώσουν την λύση, να ενυδατώσουν, και αναζωογονήσουν τα μάτια, παρέχοντας  μια αντιοξειδωτική ασπίδα προστασίας χαρίζοντας ένα νεανικό και υγιές βλέμμα. Έχουν δημιουργηθεί για να φροντίζουν τα μάτια μας καθημερινά στο να ενυδατώνουν και να τα προστατεύουν από ερεθισμούς αλλά και να δρουν προληπτικά από κάποια μελλοντική οφθαλμολογική πάθηση.

§      Περιέχουν ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ  0,2%, κάτι που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα.
§      Είναι χωρίς συντηρητικά.
§      Είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.
§      Έχουν γνωστοποίηση από τον ΕΟΦ.
§      Είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.
§      Είναι κατάλληλα για όσους φορούν φακούς επαφής.

Τα φιαλίδια της KITEN BEAUTY μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρωί και βράδυ, είναι επισφραγιζόμενα και είναι φτιαγμένα για να διατηρούνται μια μέρα. Η δοσολογία τους εξαρτάτε μόνο από εσάς, δηλαδή μπορείτε να βάλετε όσες σταγόνες θέλετε χωρίς κάποιο κίνδυνο για τα μάτια σας. Η κάθε συσκευασία περιέχει 20 φιαλίδια των 0,5ml.





Navi Ocular Patch
Τα Navi Ocular Patch είναι οφθαλμικά επιθέματα υδρογέλης, το ειδικό σχήμα τους, τα κάνει να εφαρμόζουν άριστα στα μάτια ενώ χάρη στα 7 φυσικά συστατικά τους ανακουφίζουν τα μάτια σε περιπτώσεις αλλεργιών, επιπεφυκίτιδας, φλεγμονής στα βλέφαρα, κουρασμένων ματιών, μόλυνσης, τραύματος στον οφθαλμό και απο χρήση φακών επαφής. Ανακουφίζουν επίσης σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας, βλεφαρίτιδας και από άλλα συμπτώματα όπως οίδημα, πόνος, ερεθισμός, αίσθημα καύσου, πρήξιμο στα μάτια. Επίσης είναι κατάλληλα σε άτομα που έχουν κάνει επέμβαση στα μάτια.
Τα Navi Ocular Patch περιέχουν :
§      Tea Tree Oil - Καταπολεμά τα Demodex (ακάρεα, υπαίτια για την Ροδόχρους Νόσος)
§      Ευφρασία - Αντιφλεγμονώδης δράση.
§      Κουρκουμίνη - Αντιοξειδωτική δράση.
§      Αλόη και Πανθενόλη - Επουλωτική δράση.
§      Χαμομήλι - Καταπραϋντική δράση.
§      Καλέντουλα - Αντιοξειδωτική δράση.
Η κάθε συσκευασία Navi Ocular Patch περιέχει 14 επιθέματα (7 φακελάκια των δύο τεμαχίων το καθένα)





◄►◄►◄►◄►
Εντυπώσεις:
Για αρχή οφείλω να σας πω, πως η εταιρεία μου έστειλε της σταγόνες και τα επιθέματα για να τα δοκιμάσω και δέχτηκα με χαρά καθώς τα μάτια μου είναι αρκετά ευαίσθητα και επιρρεπείς σε μολύνσεις από διάφορες αλλεργίες και σκόνη, κάτι που με κάνει πολύ συχνά να τρέχω σε οφθαλμίατρους.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που παρατήρησα χρησιμοποιώντας τα δάκρυα ομορφιάς είναι ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα είχα λιγότερες έως καθόλου τσίμπλες! Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αηδιαστικό αλλά είναι γεγονός! 
Έπειτα με την καθημερινή χρήση τους για πάνω από μια εβδομάδα, παρατήρησα πως τα μάτια μου ήταν σαφώς πιο ενυδατωμένα και χωρίς καμία αίσθηση φαγούρας (κάτι που μου συμβαίνει αρκετά συχνά λόγο της ευαισθησίας που προανέφερα) 
Τα επιθέματα πριν τα χρησιμοποιήσω -το βράδυ- τα έβαζα για λίγο στο ψυγείο, και αισθάνθηκα στα μάτια μου από την πρώτη εφαρμογή πως μου έδωσαν την μέγιστη ανακούφιση έπειτα από μία κουραστική ημέρα. 
Έπειτα  από 3 συνεχόμενες χρήσεις παρατήρησα  κάτι απρόσμενο? μια εμφανής διαφορά στους μαύρους κύκλους μου!  Ναι καλά ακούσατε είδα διαφορά, ενώ σε σχέση με διάφορες κρέμες ματιών που έχω κατά καιρούς δοκιμάσει δεν είδα κάποιο ιδιαίτερα εμφανή αποτέλεσμα, τα επιθέματα αυτά έκαναν δουλειά και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Ερώτηση : Αξίζουν να τα δοκιμάσετε ;
Φυσικά και αξίζουν! και εννοείται πως προσωπικά θα συνεχίσω την χρήση τους αφού μόνο θετικά αποτελέσματα έχω δει!

Τα KITEN BEAUTY και τα Navi μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, σε όλα τα καταστήματα Hondos Center και στο www.healthy-scoop.com
Τα Δάκρυα Ομορφιάς δεν θεραπεύουν από κάποια πάθηση όπως τα κολλύρια, γι αυτό αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα καλύτερα να απευθυνθείτε στον ιατρό σας.


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 



You May Also Like

7 σχόλια

  1. με έσωσες!
    τα μάτια μου είναι σαν τα δικά σου :P
    τώρα άνοιξη - καλοκαίρι με τρώνε ,δακρύζουν και έψαχνα κάτι τέτοιο
    θα τα δοκιμάσω και εγώ σίγουρα..

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αν τα δοκιμάσεις θα τα ευχαριστηθείς πάρα πολύ!!! Φιλάκια κοπέλα μου!

      Διαγραφή
  2. Αν και φοράω φακούς επαφής συχνά αλλά και γυαλιά, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια προϊόντα στα μάτια μου. Πιστεύω θα με βοηθήσουν σε τίποτα ερεθισμούς και φαγουρίτσα που έχω κάποιες φορές. Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση σου Νατάσσα μου!
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ Γεωργία μου δεν με έπιασε αυτή η φαγούρα! Φιλάκια γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  3. τελεια παρουσιαση! την γνωμη μου για τα προιοντα την ξερεις,συμφωνω απολυτα μαζι σου! απλα δεν θα μπορουσα να μην σχολιασω το υπεροχο νυχι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! αφού δεν μπορώ τα flash tattoos να τα βάλω στο σώμα είπα να τα μεταφέρω στα νύχια! χιχιχι!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels