CHERRYBOX - Summer Edition Box 2015

by - Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015



Ομολογώ πως δεν με ενθουσιάζουν και πολύ τα συνδρομητικά κουτάκια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα γιατί περιέχουν πολλά δείγματα αλλά και προϊόντα από εταιρίες που εύκολα βρίσκεις. Έχω πάρει μέχρι στιγμής 4-5 κουτάκια από διάφορες  εταιρίες και έχω δει άπειρα κουτιά από bloggers αλλά λίγα ήταν αυτά που μου άρεσαν! Είπα όμως να τους δώσω άλλη μία ευκαιρία και να δοκιμάσω για δεύτερη φορά το κουτάκι του CHERRYBOX. Έκανα λοιπόν παραγγελία το Summer κουτάκι μου και περίμενα με αγωνία να έρθει.
Και να το! Βρίσκετε τώρα στα χέρια μου! Πάμε να δούμε τι έχει μέσα;


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►

Για αρχή θα σας πω πως με το που άνοιξα το κουτάκι μου ήρθε μία πολύ γλυκιά, υπέροχη μυρωδιά και ήμουν σίγουρη πως αυτήν την φορά θα μείνω πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα που θα βρω μέσα. 
Και έτσι ήταν! Το ένστικτο μου ήταν σωστό!!! Φανταστείτε την χαρά μου!

Το πρώτα προϊόντα που πρόσεξα μέσα ήταν :
§    Η Youth Lab - Daily Sunscreen Cream SPF50 με χρώμα. Μία αντηλιακή κρέμα που ήθελα πολύ να δοκιμάσω! Για αυτό το αντηλιακό είμαι διπλά χαρούμενη γιατί οι υπεύθυνοι του CHERRYBOX φρόντισαν να βάλουν μέσα στο κουτάκι αυτήν που ενδείκνυται για το δικό μου τύπου δέρματος, που είναι λιπαρό. Άρα έπιασε τόπο το διαγνωστικό τεστ! Εύγε!!!
Είναι σε κανονικό μέγεθος. 50ml / 20,40€.


§      Natura Siderica - White Body Butter που έρχεται σε συσκευασία σωληναρίου. Μία κρέμα σώματος από μία εταιρία με βιολογικά καλλυντικά και με παγκόσμιες πιστοποιήσεις. Στα προϊόντα της χρησιμοποίει φυσικά υλικά, όπως βότανα και άγρια χόρτα από την Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η συγκεκριμένη κρέμα αποτελείτε από συστατικά οκτώ φυτών και από καθαρό κερί μέλισσας για την πλήρη ενυδάτωση του δέρματος , την επούλωση αλλά και για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Καλό ε!
Είναι σε κανονικό μέγεθος. 200ml / 14,31€.


§    ΚΥΑΝΑ - Ένα βερνίκι νυχιών από την στην απόχρωση 113, ένα απαλό ροζ. Λένε ότι εφαρμόζουν τέλεια και στεγνώνουν γρήγορα, για να δούμε!
Είναι σε κανονικό μέγεθος. 13ml / 3,50€.


§      Bellapierre Cosmetics - shimmer powder. Ένα προϊόν μπαλαντέρ, θα το έλεγα - γιατί με αυτά που γράφει έτσι το βλέπω – πρόκειται για μία πολύχρηστική mineral πούδρα στην απόχρωση Harmony που κάνει για α) τα μάτια, σαν απλή σκιά ή αν την βρέξετε σαν κρεμώδης σκιά, β) σαν ρουζ ή σαν highlighter στα ζυγωματικά, γ) Σαν eyeliner με ένα ειδικό πινελάκι για αυτήν την εφαρμογή, δ) σαν κραγιόν (!), ε) σαν bronzer. Είναι 100% υποαλλεργικό και είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
Είναι σε κανονικό μέγεθος. 2,35gr / 13,00€.


§      LaveraOrganic Lip balm Soft Bronze.  Ένα lip balm φυσικά, με οργανικά έλαια και κεριά σε ένα απαλό bronze χρώμα. Ιδανικό για ένα Summer look!
Είναι σε κανονικό μέγεθος. ml / 3,51€.


§    AquatealEau Bronzante Wipes. Μαντηλάκια μαυρίσματος από μία γαλλική εταιρία καλλυντικών - πρώτη φορά την ακούω – που εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του μαύρου τσαγιού για να χρωματίζει το δέρμα, δίνοντας του χρυσαφή bronze νότες, και έχει πάρει βραβείο για αυτό το προϊόν.
Είναι σε 2 δείγματα. 10 τεμάχια / 9,95€.


§    Natura Siderica - Extra Firming Facial Mask. Μία μάσκα προσώπου από την ίδια εταιρία. Υπόσχεται ότι ενισχύει το δέρμα, λειαίνοντας της γραμμές, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνει πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.
Είναι σε 2 δείγματα των 6ml. 75ml / 8,95€.



Και για το τέλος σας άφησα το πιο υπέροχο, ευωδιαστό, καλοκαιρινό προϊόν που είχε μέσα το κουτάκι.
§   Zoniou – Ένα γυναικείο άρωμα τύπου Bronze Goddess - Estee Lauder!!! και είναι το πρώτο που δοκίμασα. Για όσες το έχετε στην συλλογή σας ή το έχετε μυρίσει, γνωρίζετε για το πόσο υπέροχο είναι! Πρόκειται για ένα μεθυστικό άρωμα με νότες από γλυκιά καρύδα και ζεστή καραμέλα, ένα άρωμα με μία δόση πολυτέλειας, ένα άρωμα άκρος καλοκαιρινό, ζωντανό, μαγευτικό!!! Ένα άρωμα που σίγουρα πρέπει να πάρει θέση στο boudoir μου!!!
Είναι σε δείγμα. 100ml / 3,51€.


Με αυτό ήταν και αρωματισμένο το κουτάκι μου το οποίο και με άφησε πολύ ικανοποιημένη!!!  ♥♥♥

Πώς σας φάνηκε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα;

Αν θέλετε εντυπώσεις από κάποιο από αυτά … μην διστάσετε να το ζητήσετε!


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 


You May Also Like

23 σχόλια

  1. Πολυ ωραια η παρουσιαση σου! Τελειο το καλοκαιρινο κουτακι του Cherrybox!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα!!! ναι μου άρεσε πάρα πολύ!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το κουτάκι, άξιζει! Να τα χαρείς όλα :) φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Οι μάσκες και το βερνίκι νυχιών ήταν διαφορετικά στο δικό μου κουτί. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα μαντηλάκια μαυρίσματος. Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν τα δοκίμασα αλλά είμαι αρκετά περίεργη να δω πως θα είναι, θα τα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω! φιλάκια κορίτσι μου!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το κουτάκι!! Το highlighter και το βερνίκι τα είχαμε σε διαφορετικές αποχρώσεις και αντί για το lip balm από lavera είχα ένα lip gloss από nee.. Να το χαρείς το κουτάκι σου!! :) Φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α θέλω να δω σε τι απόχρωση είναι το δικό σου? αυτό που είχα εγώ είναι λίγο too much για μπρόνζερ άλλα για σκιά είναι πολύ όμορφη! φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  5. Super!! Θέλω κι εγώ να το παραγγείλω! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το αντηλιακό έχει σκούρο χρώμα και γενικότερα πως σου φάνηκε στο θέμα της λιπαρότητας? Και αν η κρέμα σώματος έχει κάποια μυρωδιά ή ειναι άοσμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλίτα η κρέμα σώματος μυρίζει κάτι από λουλούδια και λεμόνι. Το αντηλιακό είναι ανοιχτόχρωμο και προσαρμόζεται σχεδόν στο χρώμα του δέρματος επειδή δεν έχει μεγάλη κάλυψη, εξάλλου είναι αντηλιακό και όχι ΒΒ. Για την λιπαρότητα θα έλεγα χμ! γιατί θέλω να το τεστάρω κανα δυο φορές ακόμα, θα έρθει review. Φιλιά

      Διαγραφή
  6. πολύ ωραίο το κουτάκι σου και τώρα που το βλέπω μετάνιωσα που δεν το διάλεξα και πήρα το Glowbox!!
    να τα χαρείς όλα!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω Φαιή μου τι είχε το Glowbox αλλά για πρώτη φορά νιώθω ικανοποιημένη με αυτό το κουτάκι!!! ;-)

      Διαγραφή
  7. αυτό που πιστεύω σίγουρα πέτυχαν σε αυτό το κουτί είναι ότι έχει προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις. Πιστεύω κανένα δε θα πάει χαμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως! αν εξαιρέσεις μόνο τα μαντηλάκια μαυρίσματος που δεν τα βρήκα και τόσο εύχρηστα τα υπόλοιπα σίγουρα δεν θα πάν χαμένα!!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Of course my dear, i just became a follower of your blog via bloglovin ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο αυτό το κουτάκι και βλέπω ότι είναι και πιο προσεγμένο οσον αφορά στα προϊόντα! Με γεια σου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω? αισθάνομαι πολύ τυχερή που διάλεξα να το πάρω!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  10. I didnt hear about that so far, i love subscription boxes :D

    dresses-and-travels //@susandollparts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Νατάσα,

    Ανυπομονούμε να δούμε το review για την αγαπημένη μας αντηλιακή Daily Suncreen Gel-Cream!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ετοιμάσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα! ;-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels