L'oreal Glam Bronze Eau De Soleil - review

by - Σάββατο, Μαΐου 30, 2015




Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εταιρείες μας βομβαρδίζουν με καινούργια προϊόντα αφιερωμένα στον ήλιο για ένα sun kissed δέρμα! Η L'Oreal έχει να μας προτείνει  για φέτος το καλοκαίρι το Glam Bronze Eau De Soleil. Πρόκειται για ένα υγρό bronzer που έρχεται σε μορφή foundation. Θα έλεγα ότι είναι το αδερφάκι του Νude Μagique Εau Δe Τeint -που από όσο γνωρίζω δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα,- αλλά σε πιο … μπρονζέ απόχρωση.


Glam Bronze Eau de Soleil. Ένα τόσο ελαφρύ προϊόν που λειαίνει και δημιουργεί μια άψογη εμφάνιση ηλιοκαμένου δέρματος, χωρίς τη βαριά αίσθηση της σκόνης. Χρησιμοποιήστε το κάτω από το foyndation για να δημιουργήσετε μια sun kissed βάση, ή κάτω από τα ζυγωματικά σας και γύρω από την άκρη του προσώπου σας για να περίγραμμα.
-          L’oreal


Με τα self tanners δεν έχω ιδιαίτερη σχέση και τώρα που στο σώμα παίρνω σιγά-σιγά χρωματάκι αρχίζει να έχει αισθητή διαφορά από το κεφάλι μου. Για αυτό και είπα να το δοκιμάσω μιας και μπορεί να:
  • √  Εφαρμοστεί πριν το foundation σας για να δημιουργήσετε ένα ήπιο μαύρισμα.
  • √  Μαζί με το τρέχον foundation σας για να ζεσταθεί το χρώμα.
  •  Εφαρμοστεί ως προϊόν για περίγραμμα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.
  • √ Εφαρμοστεί ως κανονικό foundation.

Εφαρμογή:
Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόσετε αυτό το foundation είναι τα δάκτυλα και το στρογγυλεμένο πινέλο (π.χ buffing brush – Real Techniques) και όχι με σφουγγάρι γιατί έχει την ιδιότητα να σετάρετε σχετικά γρήγορα και θα είναι δύσκολο να πετύχετε μια ομοιόμορφη στρώση. Αν πάλι είναι πολύ σκούρο για εσάς μπορείτε σταδιακά με λίγες σταγόνες να σκουρύνετε το είδη υπάρχων foundation που χρησιμοποιείται τοποθετώντας το πρώτα στο χέρι σας μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή απόχρωση και μετά να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.






Πιο αναλυτικά:
Το Glam Bronze Eau De Soleil υπάρχει μόνο σε μία απόχρωση και έρχεται σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι των 20ml και δεν περιέχει αντλία (!) Πρέπει να ανακινηθεί καλά πριν την χρήση ώστε να ενωθούν καλά τα συστατικά του για να αποφευχθούν τυχών γραμμές και μπαλώματα κατά την εφαρμογή του. ‘Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες περιέχει μικρά χρυσά shimmer αλλά δεν είναι ορατά παρά μόνο στο φως το ήλιου.
Η σύστασή του είναι πολύ υγρή, σαν νερό! τόσο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του γιατί μπορείτε να κάνετε τα πάντα χάλια γύρω σας!
Το χρώμα που βγαίνει απευθείας από το μπουκάλι στην αρχή είναι ένα σοκ! Αν σκεφτείς ότι είμαι ανοιχτόχρωμη (Mac NC25), ήμουν σίγουρη πως όταν θα το βάλω στο πρόσωπό μου θα μοιάζω με με umba lumba!!! αλλά όχι! όσο το δουλεύεις έρχεται και ανοίγει και σου δίνει ακριβός εκείνο το υπέροχο φωτεινό ηλιοκαμένο ζεστό χρώμα και αν το βάλεις στα ζυγωματικά σου θα σου δώσει τις γωνίες που πάντα ονειρευόσουν!
Το τελείωμα του είναι φυσικό, σχεδόν βελούδινο, δεν κολλάει και είναι πάρα πολύ ελαφρύ στο δέρμα που σχεδόν ξεχνάς ότι το φοράς. Δεν είναι λιπαρό και ενδείκνυται για όλους του τύπους δέρματος. Από θέμα διάρκειας είναι σχετικά καλή αν σεταριστεί με μία πούδρα, αλλά θέλει λίγο προσοχή στις αγκαλιές …. Δηλαδή;  Αγκάλιασα τον μικρό μου υιό και είδα ότι λέρωσα λίγο την άσπρη μπλούζα του.


Αρνητικά:
Η συσκευασία του δεν είναι travel friendly.
Αν και είναι δερματολογικά ελεγμένο, περιέχει Dimethicone crosspolymer, με απλά λόγια σιλικόνη. Οπότε αν είστε αλλεργική θα ήταν καλύτερο να το αποφύγετε.
Περιέχει άρωμα και μυρίζει κάτι από λουλούδια. Μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που αρέσει σε πολλές.


Έχετε δοκιμάσει ποτέ στο πρόσωπο σας τέτοιου τύπου bronzer
Ποιο είναι αυτό;


◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►◄►


Αυτά από μένα, να περνάτε καλά και μέχρι το επόμενο post …πολλά φιλιά!!! 





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

20 σχόλια

  1. Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο προϊόν!!Φιλιά :)
    beautylittlesecretssd.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για bronzer ναι είναι πολύ ωραίο!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Καταλαβαίνω γιατί το χρειάζεσαι, αλλά εμένα δε μουγ εμίζει το μάτι, πολυ μπελαλίδικο μου φάνηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μπελάς η συσκευασία του γιατί δεν έχει αντλία, κατά τα άλλα δεν θα το λεγα.

      Διαγραφή
  3. Δεν θα δοκίμαζα ένα τέτοιο προϊόν για πριν το foundation.
    Θα αρκεστώ στο bronzer που είναι σε πουδρένια μορφή, κάτι που χρησιμοποιώ πάντα.
    Παρ'όλα αυτά μου αρέσει να ακούω για νέα προϊόντα και σε ευχαριστούμε πολύ για την ωραία σου αυτή ανάρτηση. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! και εμένα μου αρέσουν αυτά σε πουδρένια μορφή αλλά με αυτό δίνεις μιά άλλη διάσταση στο πρόσωπο σου. Φιλιά ;-)

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει bronzer σε υγρή μορφή αλλά σε σκόνη. Μου άρεσε πολύ! Και μου άρεσε και το συγκεκριμένο γιατί λαμπυρίζει! Είναι τέλειο για το καλοκαίρι. Θα χαρώ να δω σχόλιο σου και στο δικό μου blog irenesworld.squarespace.com!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω ένα τέτοιο προϊόν. Για το καλοκαίρι θα είναι υπέροχο σε συνδυασμό με μαυρισμένο σώμα! Πάω να το επισκεφτώ!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλό review αν και δεν ειμαι σίγουρη πως θα δοκίμαζα ένα τέτοιο bronzer .. Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά είναι μόνο για καλοκαίρι, φαντάζεσαι πως θα είναι αν το βάλεις το χειμώνα (!) για bronzer είναι πολύ καλό αλλά για όλο το πρόσωπο είναι λίγο too much! Φιλάκια κορίτσι!!!

      Διαγραφή
  6. Αυτά που δεν έχουν αντλία τα θεωρώ δύσχρηστα και χρονοβόρα... Τέλεια παρουσίαση κορίτσι! Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks κοπέλα μου!!! ναι είναι σπάσιμο νεύρων η συσκευασία του αλλά σαν προϊόν είναι πολύ καλό. Ψάχνω να βρω κάτι σε σταγονόμετρο με καπάκι ώστε να μην σπαταλάω πολύ ποσότητα. Φιλάκια ;-)

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο φαίνεται, κρίμα που μεταφέρεται όμως :) Υπέροχες οι φωτογραφίες σου, μας έφεραν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Λίλα μου!!!! ευτυχώς που άρχισε να ανοίγει και πάλι ο καιρός δεν λες? Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  8. Οι φωτογραφίες είναι πράγματι πανέμορφες! Τώρα για το προιόν δεν έχω άποψη οπότε θα συμβουλευτώ την ανάρτηση σου μιας και είσαι η πλέον ειδική Νατάσα μου. Καλό μήνα και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω!! με σκλαβώνεις!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χριστίνα μου, πολλά φιλιά!!! <3

      Διαγραφή
  9. Τι όμορφο άρθρο βρε Νατάσα μου και όπως πάντα φανταστικές φωτογραφίες, μας έλειψες!! Λαμπυρίζω από μόνη μου λόγω λιπαρότητας, οπότε κάτι τέτοιο θα το έβαζα μόνο στο σώμα χαχαχα! Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου!!! πάντα τόσο γλυκιά <3 !!!
      Για όλο το πρόσωπο ναι είναι πολύ, το δοκίμασα για το review αλλά θα το χρησιμοποιήσω μόνο για bronzer και με λίγες σταγόνες μέσα στο foundation για να μην είναι τόσο ματ το makeup μου. Πολλά φιλιά αγάπη!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ενημερωτικό post Νατάσα μου. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κρίμα που δεν έχει αντλία. Πάντως η λάμψη που δίνει θα είναι τέλεια για τον ήλιο. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι αν είχε αντλία θα έλεγχες καλύτερα την ποσότητα, για την ώρα έχω ένα σταγονόμετρο και σώζω κάπως την κατάσταση! χιχι! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels