Pharmacy Haul with Box Pharmacy

by - Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015




Γεια σας κορίτσια μου! Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν, άσχετα αν το σκηνικό θυμίζει ολίγον τι από Χριστούγεννα! Anyway, εμείς σήμερα θα βάψουμε κανονικά τα αβγουλάκια μας και θα αγνοήσουμε το κρύο έξω.
Πριν όμως περάσουμε σε αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία παραγγελία που έκανα από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο και συγκεκριμένα από το Box Pharmacy που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη . Η επικοινωνία μου μαζί τους άψογη! Ναι, έγινε τηλεφωνικά καθώς η μία κρέμα που αναζητούσα δεν υπήρχε στο site. Πολύ ευγενικά μου είπαν ότι θα ψάξουν να την βρουν και θα με ενημερώσουν. Πράγματι, σε λιγότερο από μία ώρα επικοινώνησαν ξανά μαζί μου λέγοντας μου πως βρήκαν την κρέμα που ήθελα και έτσι προχώρησα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μου.
Η αποστολή έγινε με δική μου επιλογή μέσω ¨ΕΛΤΑ courier¨ και ήταν σούπερ γρήγορη, για να καταλάβετε η παραγγελία μου έγινε στις 12:00 το μεσημέρι και την επόμενη ημέρα στις 10:00 είχα παραλάβει το δέμα μου!!!

Ας πάμε τώρα στα ενδότερα του πακέτου. Όταν το άνοιξα είδα αρχικά τα προϊόντα που παρήγγειλα και πολλά αφρώδες γαριδάκια για την προστασία τους, αλλά πρόσεξα μια μυρωδιά … μια ωραία μυρωδιά κάτι σαν κολόνια, μετά φυσικά ανακάλυψα ότι το πακέτο μου ήταν αρωματισμένο με την White Tea/Bergamont/Freesia από τον Κορρέ! Οπότε, thumbs up για την πολύ ευωδιαστή ιδέα!
Η κρέμα που ήθελα πιο πολύ ήταν της Neostrata-Biretix gel, μία κρέμα για την αντιμετώπιση των ατελειών της ακμής την οποία μου σύστησε η δερματολόγος μου για την βραδινή περιποίηση του προσώπου μου. Μπορεί για το πρωί να φοράω οποιαδήποτε κρέμα επιλέξω αλλά για το βράδυ πάντα φοράω αυτήν που μου συστήνει. Αφού λοιπόν βρισκόμουν ήδη στην Neostrata και η ενυδατική μου φτάνει στο τέλος της αποφάσισα να δοκιμάσω την Oil-Control Gel PHA AHA 8, λέει ότι ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα ενώ περιέχει και αντιγηραντικά οφέλη. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω σε μερικές μέρες αφού την τεστάρω πρώτα.
Επόμενο είναι ένα σετ της Caudalie, που είχε μέσα το Lip Conditioner για τα χείλη 4,5g και την Creme Mains Pamplemousse Rose κρέμα χεριών & νυχιών 30ml. Αυτό που έχω να πω από μία πρώτη δοκιμή είναι ότι και τα δυο έχουν μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά. 
Δυο γαλακτώματα σώματος του Κορρέ, το Water Lilly 200ml και το καινούργιο με Τροπική Καρύδα & Αίσθηση Καλοκαιρινής Δροσιάς 200ml, τα οποία δοκίμασα λίγο στο χέρι μου και ξετρελάθηκα με την μυρωδιά τους!. 
Το Βάλσαμο για γάμπες της Gehwol που είναι για πονεμένες και πρησμένες γάμπες, το οποίο όμως προορίζεται για την μητέρα μου.
Αν πονάς σε οπουδήποτε μέρος του σώματος σου τότε αυτό είναι ακριβός που χρειάζεσαι, σου μιλάω για το Tol Velvet Plus- PharmaSept ένα τοπικό αναλγητικό gel με φυτικά εκχυλίσματα, για την αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου με την αίσθηση της δροσιάς. Είναι η δεύτερη φορά που το αγοράζω γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό από την δεύτερη κιόλας χρήση.








Ένα ακόμα + , είναι και η γενναιοδωρία τους στα δείγματα, μιας και αποτελούν έναν από τους κύριους λόγους στην αγορά ενός προϊόντος, γιατί ¨αν δεν δοκιμάσεις, πώς θα ξέρεις αν σου αρέσει ή όχι ώστε να αγοράσεις την κανονική συσκευασία του!¨
Οπότε περιληπτικά, έχουμε και λέμε:
Φιλικές τιμές
Υπέροχη και γρήγορη εξυπηρέτηση
Γρήγορη αποστολή και παράδοση
Πολλά δείγματα
Ωραία και ασφαλή συσκευασία




♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


Και κάπου εδώ έρχεται το καλύτερο κομμάτι αυτού του άρθρου ….. ένα giveaway με πολύ αγάπη από εμένα για εσάς!!! ♥ ♥ 
Ένα Gift Set της εταιρείας Caudalie που περιέχει το Mousse Nettoyant 150ml & Creme Exfoliante 60ml & Masque Purifiant 50ml.
Μία από εσάς λοιπόν θα κάνει δικό της αυτό το κουτί με τα υπέροχα προϊόντα της Caudalie. 

Για να το κερδίσετε θα πρέπει να κάνετε τα επόμενα απλά βήματα :
1.      να είστε μέλη στο blog μου.
2.      να έχετε κάνει like στην σελίδα μου στο Facebook.
3.      να μου αφήσετε στα σχόλια κάτω το email σας.




........................................................................


Καλή επιτυχία κορίτσια μου και καλό Πάσχα!
Μέχρι το επόμενο post ... Πολλά φιλιά!!! 


You May Also Like

21 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα ολα τα προιοντα .. Υπέροχη παρουσίαση .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια η περιγραφη σου κ τα πραγματακια σου!!Σε ευχαριστουμε πολυ για το δωρακι!!!Καλο Πασχα κ με υγεια!!!!email:an_eua@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα μοιαζουν τελεια! εκανες παρα πολυ ωραιο review!!:)

    WWW.KMEETSSTYLE.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ! Καλό Πάσχα! mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα προϊόντα δείχνουν άκρως ενδιαφέροντα! Με γεια και καλή Ανάσταση! facebook: Alkmini Mini
    alkminipi@gmail.com
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι απο τα καλυτερα online φαρμακεια το Boxpharmacy, παραγγειλα και εγω προσφατα και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις. Πολυ ωραιες επιλογες εκανες! Χρησιμοποιουσα και εγω χρονια την ενυδατικη και το solution της Neostrata και τα θεωρω πολυ καλα προιοντα!!!
    Ευχαριστουμε για το δωρακι!
    fb: Evagelia Diamantakou
    GFC: Eva Diama
    e-mail: evadiama@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To box pharmacy το υποστηρίζω τουλάχιστον 1 χρόνο και πάντα είναι έτσι γενναιόδωροι και ευγενικοί όσο και να κοστίζει η παραγγελία που θα κάνεις και αυτό με κέρδισε σε εκείνους! Το υποστηρίζω τόσο θερμά στη σελίδα μου που κάποιοι νόμιζαν ότι το διαφήμιζα με κάποιο κέρδος και χαίρομαι που γράφουν όλο και περισσότερες κοπέλες την ευχάριστη εμπειρία τους!! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκανα κι εγώ παραγγελία από το Box Pharmacy τις προάλλες και έμεινα κατευχαριστημένη! Να τα χαρείς όλα και Καλό Πάσχα!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω παραγγείλει ποτε από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμκείο,αλλά νομίζω ήρθε η ώρα!!
    Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!
    Καλό Πάσχα,καλή Ανάσταση! :)
    vikaki_kem@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις δικιο για το φαρμακειο ειναι ακριβως οπως το περιγραφεις κι εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη απο την παραγγελια μου. Καλοφορετα λοιπον. xriiat73@gmail.com - fb Lia Iatrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με γεια σου κούκλα μου!! Κι εμένα μου άρεσε το γαλάκτωμα καρύδας του Κορρέ, αλλά με κέρδισε περισσότερο το Μάνγκο. Απλά υπέροχη σειρά!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ομορφα να τα χαρεις, σε ευχαριστουμε και για το δωρακι!
    gfc:Eleftheria S.
    fb:Ελευθερία Σιατήρα
    email:eleftheraki0000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραιότατο...thanks για το δώρο!
    email:makeupaholic(a)hotmail(dot)gr
    Αν ενδιαφέρεσαι έχω κι εγώ giveaway αυτές τις μέρες!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2015/04/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστός Ανέστη!Πολύ όμορφο δώρο.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή τη μάρκα.Ας ελπίσω να τα καταφέρω!
    gfc-fb names:Domniki Sarri
    Mail:domniki70(at)hotmail(dot)gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βλέπω πολλές κοπέλες να το προτιμούν τελευταία και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, οπότε δεν θα αργήσω να το επισκεφθώ και εγώ!! Πολύ όμορφες οι αγορές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρα πολύ ωραία αυτά που πήρες (μου έκανε πολύ εντύπωση το αναλγητικό τζελ, αν θέλεις γράψε μας περισσότερες πληροφορίες) και υπέροχο το σετ του giveaway! Έκανα όλα τα βηματάκια και το μέιλ μου είναι despateraki (at) gmail (dot) com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με γεια σου κοπελάρα μου!! Το White Tea/Bergamont/Freesia από τον Κορρέ το είχα σε αφρόλουτρο παλιότερα και μυρίζει ΘΕΪΚΑ!! Ουφ και εσύ θέμα με ακμή; Το χρησιμοποιούσα το biretix την προηγούμενη φορά που έκανα θεραπεία για την ακμή στη φάση της συντήρησης, καλό ήταν! Πωπω το coconut sand από Κορρέ πρέπει να μυρίζει θεϊκά, λατρεύω την καρύδα! Φιλάκια Νατάσα μου :)

    Το e-mail μου : stevoulina (at) gmail (dot) com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Πρόσφατα έκανα κι εγώ παραγγελία από το box pharmacy και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ευχαριστούμε και για το υπέροχο δωράκι! mariaaggelaki@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με γειαα! Να χαρείς όλα τα πραγματάκια!
    Και εγώ πριν λίγο καιρό έκανα μια παραγγελία από το Box pharmacy και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!
    Σε ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!
    Το e-mail μου είναι=> tsapimaria@gmail.com

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels