Winder sales haul 2015

by - Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015



Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες αγορές που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό από την αρχή των χειμερινών εκπτώσεων έως σήμερα. Κάποιες από αυτές θα τις έχετε δει και στο Instagram.
Θα ξεκινήσω λοιπόν από τις πιο παλιές έως τις πιο πρόσφατες αγορές μου.

Για αρχή πήρα μερικά ρούχα, μπλούζες δηλαδή! από Stradivarius, Tally Weijl, Κανελλόπουλος και  Zizel. Το ξέρω είναι πολλές αλλά πριν από λίγο καιρό έκανα και ένα ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα μου, οπότε χρειαζόμουν καινούργιο ¨υλικό¨! Επίσης πήρα ένα ζευγάρι μπότες από την Καζάκου και πολλά προϊόντα μακιγιάζ … τι περίεργο ε? Πάρτε έναν καφέ γιατί είναι πολλά.



Σε κάνα δυο εξορμήσεις μου στο Hondo αγόρασα κάποια πραγματάκια από την Erre Due - DD Cream (101-light) Την έχω φορέσει αρκετές φορές από τότε που την πήρα και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ κυρίως για το πρωινό μου μακιγιάζ, γιατί μου δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και έτσι δεν δείχνω σαν να φοράω τόνους makeup, ενώ σύγχρονος μου παρέχει μία μέτρια κάλυψη εξαφανίζοντας κάποιες κοκκινίλες προσφέροντας μου μία ομοιόμορφη όψη, όχι όμως και τα σπυράκια. Αλλά είναι κάτι που δεν με απασχολεί γιατί έχω το concealer για αυτή τη δουλειά! Μαζί με την κρέμα μου έδωσαν δώρο και την Erre Due - Bi-Phase Cleansing Lotion. Μία λοσιόν ντεμακιγιάζ δύο φάσεων. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα και μάλλον θα αργήσω καθώς δεν έχω πολύ καιρό που άνοιξα καινούργια συσκευασία της Loreal. Erre Due - Silky Lip Pencil (61) που είναι υπέροχα μολύβια χειλιών (κατ’εμέ) γιατί είναι κυρίως διάβροχα, πολύ απαλά και με μεγάλη διάρκεια. Άλλα δυο αγαπημένα μολύβια, ματιών αυτή την φορά, τα Erre Due - Luxury Eye Pencil (01, 23) ένα έντονο μαύρο και ένα καφέ. Έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια αφού είναι και αυτά αδιάβροχα, πολύ εύκολα στην εφαρμογή τους γιατί είναι ιδιαίτερα μαλακά ενώ το αποτέλεσμα που σου δίνουν είναι σαν eyeliner χάρη στην σούπερ έντονη απόδοση χρώματος που έχουν. Πήρα να δοκιμάσω το Erre Due - Liquid Mat lipstick  (111)  ένα κρεμώδες nude κραγιόν με doe foot applicator σαν τα αυτά που έχουν τα lipgloss. Προσφέρει έντονο χρώμα και ματ αποτέλεσμα και έχω ακούσει πως έχουν πολύ καλή διάρκεια. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στα χείλη μου. 
Όπως βλέπετε η Erre Due είχε την τιμητική της!
Από Catrice πήρα για δοκιμή το Eyebrow Filler - Perfecting & Shaping Gel (010). Κατά καιρούς δοκιμάζω πολλές λίμες αλλά πάντα ξαναγυρνάω σε αυτήν της Azade.Πήρα το αγαπημένο μου Garnier - Pure Active 3 in 1 Wash/Scrub/Mask (Σας μιλάω πιο αναλυτικά για αυτό το προϊόν εδώ) γιατί αυτό που έχω θα πάει για emties. Επόμενο, πήρα να δοκιμάσω τα πολυδιαφημισμένα βερνίκια νυχιών της Loreal - Infallible Gel Polish (020-Fuschia for life) Το οποίο αν και έχω αυτήν την στιγμή στα νύχια μου περιμένω να δω την διάρκειά του, οπότε θα αναμένεται εντυπώσεις!Το Batiste Dry ShampooCherry, Fruity & Cheeky 200ml που το έψαχνα να το πάρω από το εξωτερικό και για καλή μου τύχη βρέθηκε σε ένα κατάστημα της πόλης μου, φανταστείτε την χαρά μου!!! Την κρέμα χεριών Echo - Hand Cream της FarcomΕίναι η δεύτερη φορά που την αγοράζω γιατί είναι με φυσικό εκχύλισμα ελιάς, aloe vera, βιταμίνη Ε και φυσικά ενυδατικά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά. Είναι μη λιπαρή και απορροφάται αμέσως. Επίσης στα θετικά της είναι το βολικό μέγεθός της ώστε να μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου, το υπέροχο απαλό της άρωμα και φυσικά η τιμή της που είναι κάτω από 1.50€.



swatches in natural light


Πέρασα μια βόλτα από τα Sephora αλλά έφυγα άπραγη διότι ότι ήθελα βρισκόταν σε έλλειψη! Παρόλο αυτά  πήρα 2 πραγματάκια, ένα κραγιόν της ίδιας εταιρείας τα Cream Lip Stain (13) και ένα πινέλο για τα φρύδια της Anastasia Beverly Hills - Duo Angled/Spooley Brush #7 , που το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό … γιατί? Για το πατενταρισμένο βουρτσάκι της και το απόλυτο σταθερό του λοξό σχήμα!!!

Από την πρώτη βόλτα μου στα Mac πήρα το Mac Lipstick - Cosmo (A) και το Mac Lipstick - Russian Red (M) μαζί με το Mac Lip Pencil - Kiss Me Quick (Pro) για να το ταιριάξω. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις?
Από μία φωτογραφία που είδα στο Instagram ερωτεύτηκα το Mac Mineralize Skinfinish - Perfect Topping και έτσι ξαναεπέστρεψα στα Mac για να το αποκτήσω!
Από Laura Mercier την  Translucent Loose Setting Powder. Όχι, όχι δεν θα πω τίποτα περισσότερο, μόλις την περάσω από crash test θα τα πω όλα αναλυτικά.
Και τέλος το Bobbi Brown Corrector (Bisque). Hands down! που λένε αγγλιστί! Αν έχεις μαύρους κύκλους τότε αυτό το προϊόν το χρειάζεσαι στην ζωή σου! Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα σχετικό post για αυτό, τι λέτε?




Αυτά ήταν κορίτσια μου τα πραγματάκια που πήρα μέσα στης εκπτώσεις, εσείς τι αγοράσατε; Έχουμε πάρει κάτι κοινό;

.................................................................................


You May Also Like

33 σχόλια

  1. Τόσο απολαυστικό haul!!!! Μπράβο, το ευχαριστήθηκα!! :D
    Αυτές τις μπλούζες τις ζήλεψα έτσι αραδιασμένες που τις είχες :P
    Να τα χαρείς όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου!!! τις χρειαζόμουν!!!! πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες αγορές, τέλειο post! με γεια σου :)
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό post! Τις ευχαριστήθηκα τις αγορές σου! Τα μπλουζάκια φαίνονται όλα υπέροχα και ομολογώ ότι τα τίμησα και εγώ στις εκπτώσεις! Τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξες μου αρέσουν όλα! Μου άρεσε ιδιαιτέρως το lip stain από Sephora και νομίζω θα πάω να το πάρω με την πρώτη ευκαιρία! Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ στα χρώματά μου! Σε φιλώ, να περάσεις όμορφα το υπόλοιπο του σ/κ!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! να σαι καλά! αυτά τα κραγιόν μου αρέσουν πάρα πολύ και κάθε φορά που πηγαίνω παίρνω και απο ένα, χιχι! Επίσης, πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία πράματα που πήρες βρε κορίτσι;;; Με γεια σου!! :) Θα τα τσεκάρω τα μολύβια της Erre Due, έχω γενικά πολλά μολύβια τους και μου αρέσουν πολύ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μου τα μολύβια αυτής της σειράς ιδικά είναι πολύ μαλακά και πάρα -πάρα πολύ σταθερά!!!!
      φιλάκιααααα ... σμουατς!!!!

      Διαγραφή
  5. Πόσο όμορφα πραγματλακια πήρες;;; και οι μπότες σου τέλειες!! Να τα χαρείς όλα!1Φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου, Πολλά φιλιά και σε' σένα!!!

      Διαγραφή
  6. με γεια σου!
    εινα ολα πανέμορφα! να τα ευχαριστηθείς!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια σου!!!! Να τα χαρείς όλα!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με'γεια!Αχ, ή δε μου ανοίγουν ή έχεις ξεχάσει να βάλεις τα λινκ για το Garnier pure active και με ενδιαφέρει πολύ να μάθω γι'αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! έχεις δίκιο Δέσποινα μου! πάω να το διορθώσω! thanks ;-)

      Διαγραφή
    2. σ'ευχαριστώ πολύ! Πάω να διαβάσω!!!

      Διαγραφή
  9. Wow τι όμορφο haul? Να τα χαρείς όλα :)
    Ειδικά τα mac φαίνονται υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι υπέροχα! το cosmo το φοράω συνέχεια απο τότε που το πήρα!! Φιλάκια γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  10. aaaaa!! το ότι τώρα ανακάλυψα το blog σου; πως το ερμηνεύεις; :Ρ χαχα.! τι υπέροχα πράγματα και τι υπέροχες φωτογραφίεεεεες! αυτή η erre due!!!!!! έχει αρχίσει να γίνεται απο τις αγαπημένες μου :* υπέροχα όλα! με γεια σου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα! τώρα τελευταία αγοράζω συχνά προϊόντα της εταιρίας! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου, φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραία πραγματάκια! Με γεια σου κοπέλα μου! Τα μολυβάκια της erre due ειδικά μου άρεσαν πολύ! Να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι κι εσύ από Θεσσαλονίκη ή έχει Zizel και σε άλλες πόλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! ναι είναι φοβερά!!!
      Όχι δεν μένω, αλλά τα πήρα απο Θεσσαλονίκη. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Πόσο όμορφο είναι το blog σου;! Κι εγώ δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα,τόσο άσχετη! χαχα
    Τι ωραίες αγορές! Θέλω πολύ να δοκιμάσω την DD erre due,έχω ακούσει τα καλύτερα! Επίσης,το ξηρό σαμπουάν της batiste παλεύω να το βρω να το παραγγείλω και πάντα είναι sold out! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! σιγά-σιγά θα το κάνεις μήν αγχώνεσαι, εγώ όταν το ξεκίνησα δεν είχα βάλει το Google Friend Connect και ήθελα να έχω και μέλη, τρομάρα μου!
      όσο για τον σχεδιασμό, ωραίο και το περίβλημα δεν λέω ,μα το περιεχόμενο μετράει!!! πολλά φιλιά
      (αν και δεν είμαι ειδήμων αν θέλεις κάτι στείλε μου mail-naarban@gmail.com)

      Διαγραφή
  13. Το Batiste Dry Shampoo – Cherry, Fruity & Cheeky 200ml σε πιο μαγαζί το βρήκες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πτολεμαΐδα το βρήκα, αν είσαι και εσύ απο εδώ ευχαρίστως να σου πω την διεύθυνση. ;-)

      Διαγραφή
  14. Με γεια και καλοφόρετα όλα! Δεν είναι υπέροχο το shopping therapy???? Καλό ΣΚ Νατάσα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με γεια σου, να τα χαρείς :)

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑ.ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΝΟ ΤΗΣ LOREAL..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! μεγάλη απάτη, άντεξε μετά βίας 4 ημέρες ενώ υποτίθεται πως θα κράταγε για 12. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

Instagram

Labels