Empties «3»

by - Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015




Γεια σας κορίτσια μου!
Καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα empties post! Για μένα τα empties είναι μεγάλη υπόθεση, γιατί συνήθως χρησιμοποιώ προϊόντα που μου αρέσουν και μου είναι πολύ δύσκολο να τελειώσω ένα προϊόν το οποίο δεν θα μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, ωστόσο μπορώ να πω ότι προσπάθησα. 
Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στα σκουπίδια μου! ;-)

Skin care

Frezyderm, Mild Wash Foam – Είναι μακράν το αγαπημένο μου προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου μου. Θα το δεις αναλυτικά εδώ.
The Body Shop, Shea Butter – Τα Body butters από τα TBS όλες τα γνωρίζετε για αυτό και δεν θα το αναλύσω, το συγκεκριμένο όμως είναι από τα αγαπημένα μου για την υπέροχη μυρωδιά του.
Ren, Grapefruit Body Wash – Όταν ήσασταν μικρές είχατε κολλήσει ποτέ ψείρες? Θα μου πείτε τώρα πού κολλάει η ερώτηση? Στην μυρωδιά του! Μυρίζει το ίδιο άσχημα με τα σαμπουάν για τις ψείρες. Το είχε μέσα το συνδρομητικό κουτάκι (εδώ) και έλεγε ότι «Ενισχύει τη διάθεση και παρέχει διεγερτική αρωματοθεραπευτική επίδραση » Σοβαρά τώρα, το μόνο που διέγειρε ήταν την μύτη μου και εκείνο με πολύ άσχημο τρόπο.
Vichy, Liftactiv Advanced Filler – Κρέμα ημέρας για επανόρθωση των ρυτίδων. Την κρέμα αυτή την πήρα για τον άντρα μου. Δεν του άφησε καμία ιδιαίτερη εντύπωση, ούτε θετική ούτε αρνητική. Ήξερα βέβαια ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτά που υπόσχεται σαν κρέμα, αλλά στο φινάλε την αγοράζεις για αυτό που λέει και έχεις μια μικρή αυταπάτη ότι κάτι-κάπως θα βοηθήσει. Επανόρθωση όμως στις ρυτίδες του δεν είδαμε.   
Seba Med, Anti-hairloss Sampoo – Σαμπουάν για το πέσιμο της τρίχας. Δεν μπόρεσα να σχηματίσω γνώμη γιατί ήταν πάρα πολύ μικρή η ποσότητα του.
L'oreal, Απαλό Ντεμακιγιάζ Ματιών και Χειλιών – Ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το υπέροχο διφασικό νεράκι. Θα το δείτε και εδώ.


Miss Sandy – Κρεμοσάπουνο με άρωμα καρύδας. Απαλό με τα χέρια με ευχάριστη μυρωδιά. Ελληνικό προϊόν, 1lit, με κάτω από 3€ τιμή, μια χαρά!
Bioten, Skin Defence – Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 15. Προσπάθησα πολλές φορές να την φορέσω στο πρόσωπο μου αλλά δεν άντεχα την έντονη μυρωδιά της, μου έφερνε πονοκέφαλο και έτσι θα την δώσω μάλλον σε κάποια φίλη.
Sanex, zero 0% - Αποσμητικό που δεν περιέχει Parabens, Aluminioum και Alcohol. Αν και δεν συμπαθώ τα αποσμητικά σε μορφή σπρέι ωστόσο μου άρεσε πολύ αυτό γιατί δεν περιέχει βλαβερές ουσίες , έχει ευχάριστο άρωμα και με κρατάει από δυσάρεστες μυρωδιές για πολλές ώρες.
Estee Lauder, Sun performanceΑντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 15. Αυτή η κρέμα θα έπρεπε να είναι στα empties εδώ και πάρα πολύ καιρό αν δεν ήταν ξεχασμένη στο τέρμα πίσω μέρος του ντουλαπιού. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή αλλά η καινούργια της σύσταση είναι ακόμα πιο καλή για λιπαρά δέρματα.

Perfume
Jean Paul Gaultier, Classique – Αυτό το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν μου. Είναι ένα ρομαντικό oriental, floral άρωμα κατάλληλο για όλες τις ώρες τις ημέρας.
Hugo Boss, Boss Bottled – Ανδρικό άρωμα (του συζύγου φυσικά). Θα το περιέγραφα σαν ένα καθαρό,φρέσκο ανατολίτικο άρωμα Βραβευμένο από το  Sunday Times Style Beauty Awards 2014.

Makeup

PomPom – Σας μιλάω για αυτά εδώ.
Lancome – Μία παλέτα με σκιές απομίμηση. Μου την έδωσε μία φίλη πριν από πολύ καιρό αλλά ούτε καν την δοκίμασα.
Στρόγγυλη παλέτα σκιών – Αυτή η παλέτα αν και έχει πολύ ωραία χρώματα και με καλή απόδοση , βρίσκετε στα empties γιατί έχω πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω αλλά και επειδή την έχω στην κατοχή μου πάρα πολλά χρόνια.
LiposanAngel Star – Όπως ξέρετε έχω 2 μικρά παιδιά. Ο μικρός μου κάποια στιγμή είχε την περιέργεια να περιεργαστεί αυτό το ενυδατικό χειλιών και … έβαλε όλο το δάκτυλο του μέσα! Θα μου πείτε δεν το τελείωσες εσύ, όχι αλλά μου το αποτελείωσε εκείνος! ;-ρ  Παρόλα αυτά δεν μου άρεσε και πολύ λόγο του χρώματος του (πολύ ανοιχτό ροζ) αλλά και κυρίως για τα πολλά shimmer που είχε μέσα.
Avon, Big Colour – Μολύβι ματιών με δύο χρώματα. Μπορεί να έχει 2 πολύ ωραία χρώματα και στο χέρι μου να γράφουν , ωστόσο δεν απλώνονται ομοιόμορφα στο μάτι λόγο της πολύ λιπαρής σύστασης τους.   




Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara – Για πάρα πολύ καιρό ήταν η αγαπημένη μου μάσκαρα μου έδινε πολύ όγκο και καλό μήκος. Τώρα έχω καινούργια αγαπημένη.
L'oreal, Telescopic Mascara (carbon black) – Είναι μία μάσκαρα με πολύ λεπτό πλαστικό βουρτσάκι που δίνει πολύ καλό μήκος στις βλεφαρίδες και τέλειο διαχωρισμό. Κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω, τώρα όμως περνάω την φάση του όγκου!



Yves Saint Laurent, Mascara Volume Effet Faux Cils Babydoll – Αν δεν ήταν τόσο ακριβή ίσως και να έπαιρνα το κανονικό μέγεθος της. Είναι μία πολύ ωραία μάσκαρα που δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, διαχωρίζει πολύ ωραία τις βλεφαρίδες ακόμα και τις πιο μικρές και δεν θρυμματίζεται.
Lancôme, Hypnose Volume Mascara – Αν και είναι μία μάσκαρα που η μαμά μου αγαπάει πολύ, σε εμένα δεν έκανε κάτι παραπάνω από αυτό που μου δίνουν οι πιο οικονομικές μάσκαρες τύπου drugstore.


Αυτά ήταν κορίτσια τα σκουπιδάκια μου! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Τι γνώμη έχετε;

................................................................................


You May Also Like

30 σχόλια

  1. Πολύ ωραία empties!!! Απ' αυτά έχω δοκιμάσει τo body butter και τη mascara YSL τα οποία μου άρεσαν τρελά!! <3 Την μάσκαρα της Maybelline την έπαιρνα πιο παλιά τώρα έχω κολλήσει με άλλες!! Φιλιά Πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πλέων δεν με ικανοποιεί αυτή η μάσκαρα , υπάρχουν πολλές ακόμα που θέλω να δοκιμάσω. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολλά πραγματάκια !!!!! Η L'oreal, Telescopic Mascara είναι μια μάσκαρα που πάντα υπάρχει στα καλλυντικά μου .Την θεωρώ καταπληκτική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω.

      Διαγραφή
  3. Την colossal κ γω την αγαπούσα, αλλά έχω να την πάρω σίγουρα 2 χρόνια, μιας και υπάρχουν δεκάδες άλλες μάσκαρες που θέλω να δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα να μην έχω δοκιμάσει τίποτα?? :Ρ Πολύ ωραίο post! Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποια είναι η αγαπημένη σου μάσκαρα τώρα ??? γιατί για μένα η telescopic είναι η υπέρτατη μάσκαρα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πάθος με τον όγκο και έχω βολευτεί την L'Oreal Voluminous αλλά μου αρέσει πολύ και η Better Than Sex Mascara - Too Faced για πιο ακριβή.

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι, μου άρεσε όμως πολύ το ποστ σου γιατί εκτός από empties είναι και ξεκαθάρισμα καλλυντικών που πιστεύω πρέπει να κάνουμε όλες ανά διαστήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! ναι χρειάζεται κάπου-κάπου, σειρά θα έχουν τα βερνίκια μου αλλά με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που το σκέφτομαι!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα! Η Babydoll έχει γίνει και η δική μου αγαπημένη τον τελευταίο καιρό :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το shea butter είναι απο τις αγαπημένες μου μυρωδιες του TBS...Η baby doll εμένα δε με ενθουσίασε..καλή..αλλά ως εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αναλόγως απο το τι ζητάς απο μία μάσκαρα και το τι σου δίνει. Εμένα μου άρεσε αλλά είναι ακριβή. Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Λατρεύω τα empties! Χρησιμοποιώ και εγώ την σειρά zero της Sanex για τον ίδιο λόγο! Μόνο που έχω δοκιμάσει αυτό για 48 ώρες..αλλά ίσως δοκιμάσω και αυτό για τα άσπρα σημάδια! :)

    studyaboutfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις! όντως δεν αφήνει άσπρα σημάδια στα ρούχα!

      Διαγραφή
  10. ωραία empties!!
    εντάξει το νεράκι loreal ειναι το αγαπημένο μου αν και δεν ειναι διφασικο κανει την ίδια δουλεια και καλύτερη!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό και της Bioderma δεν τα αλλάζω με τίποτα!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  11. Νομίζω ότι η μάσκαρα της Lancome εμένα μου έκατσε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την YSL, όμως καμία δεν αξίζει κατά την γνώμη μου τόσα χρήματα... Την telescopic θέλω να δοκιμάσω, έχω ακούσει τόσα πολλά! Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Κωνσταντίνα μου, είναι πολλά τα λεφτά! Να την δοκιμάσεις και να μας πει τις εντυπώσεις σου! Φιλάκια

      Διαγραφή
  12. Έχω δοκιμάσει το liposan angel star και τη μάσκαρα της maybelline και μου άρεσαν πολύ και τα δύο. Ειδικά η μάσκαρα! Θα χαρώ να δω σχόλιο σου και στο δικό μου blog irenesworld.squarespace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η telescopic είναι καταπληκτική mascara για μήκος, την είχα σε αδιάβροχη και κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω! Ιχ πόσο άθλιο όταν έχουν shimmer/glitter μέσα τα προϊόντα χειλιών (ό,τι προϊόν και να είναι), νιώθω λες και απευθύνονται σε μικρά κοριτσάκια που παίζουν με τα φθηνά καλλυντικά που τους πήρε η μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη! άσε που αν είναι και χοντροκομένα τα νιώθεις να σου γδέρνουν τα χείλη!

      Διαγραφή
  14. Κορίτσια μιας που πρωταγωνίστρια του άρθρου είναι η μάσκαρα να σας ρωτήσω, μήπως ξερετε αν βρίσκουμε πουθενα online Smashbox? κι επίσης να σας προτείνω και κάτι που αγαπώ πολύ! Είναι (κρέμα ημέρας) της Lancome - Absolue. Είναι σαν βελούδο για το δέρμα. Δε μπορώ να την αποχωριστώ από τότε που τη δοκίμασα και νομίζω θα παραμείνω εδώ για πολύ καιρό.. επίσης είναι ροζ! Τρελάινομαι για το ροζ <3 https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/enudatosi-adigiransi/imeras/lancome-absolue-regenerating-brightening-soft-cream-00000062522/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels