Haul – Zara, H&M, Tally Weijl , Sephora.

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014





Γεια σας κορίτσια μου, το ξέρω ότι έχω χαθεί τον τελευταίο για ακόμη μία φορά, αλλά όπως σας είπα και πριν οι υποχρεώσεις μου είναι πάρα-πάρα πολλές και προστέθηκε και μία ακόμα αρκετά χρονοβόρα, αυτή της διοργάνωσης χριστουγεννιάτικου bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Δημόσιου Νηπιαγωγείου μας το οποίο παρουσιάζει αρκετές βασικές ελλείψεις. Έτσι μαζί με άλλες μαμάδες αποφασίσαμε να φτιάξουμε διάφορα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θέλουν πολύ κόπο και χρόνο, αλλά θα είναι φτιαγμένα από αγάπη και θα προορίζονται για καλό σκοπό. Κάποια στιγμή θα σας δείξω σίγουρα φωτογραφίες!!! 

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας που είναι ένα Haul με πράγματα που πήρα από την τελευταία επίσκεψή μου στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos.
Πέρασα από τα TALLY WEiJL και πήρα 3 βασικά καθημερινά μπλουζάκια  (γκρι-φουξ-λαχανί). Ένα βαμβακερό ροζ μπλουζάκι σε στυλ πουκαμίσας από τα Η&Μ και ένα σετ από πέντε χρυσά δακτυλίδια. Ένα γκρι-μαύρο μπλουζάκι από τα ZARA , και πολλά ρούχα για τα παιδιά μου (αλλά δεν σας τα δείχνω γιατί προφανώς δεν θα σας ενδιαφέρουν) Και τώρα στο καλύτερο! Πήγα στα SEPHORA όπου και είχε -25% προσφορά στα είδη μακιγιάζ και φυσικά αγόρασα μερικά!


Πήρα να δοκιμάσω την μάσκαρα της Benefit - They're Real! σε μικρή συσκευασία. Ένα cream Lip Stain της SEPHORA το 04 Endless Purple (matte-mauve plum). Ένα μολύβι ματιών της MAKE UP FOR EVER από την σειρά Aqua Eyes το Matte Black 0L στο οποίo θα σας κάνω review, και η γλυκύτατη Σέβη που με εξυπηρέτησε μου έδωσε 3 δείγματα από την HD Pressed Powder και δείγμα από το Mat Velvet + Matifying Foundation.


Πήρα επίσης άλλο ένα μολύβι φρυδιών το Brow Wiz από την Anastasia Beverly Hills γιατί το παλιό μου φτάνει στο τέλος του. Παρατήρησα όμως κάποιες διαφορές στην συσκευασία του, όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία τα γράμματα έχουν διαφορετική απόχρωση και ενώ το παλιό μου μολύβι έγραφε μόνο Medium Ash το καινούργιο έγραφε Medium Brown/ Medium Ash . Από το λίγο που το έψαξα έμαθα πως η εταιρεία άλλαξε τα ονόματα σε πολλές αποχρώσεις της για να ταιριάζουν με τα άλλα προϊόντα της (π.χ. τα μολύβια, τα τζελ κτλ) κατά τα άλλα είναι το ίδιο υπέροχο προϊόν!!!



Για τέλος πήρα άλλα 2 σακουλάκια από τα SEPHORA αλλά θα σας τα δείξω στο επόμενο post γιατί είναι Surpriseeeeeeeeee!!!!!!



Πολλά φιλιά!!!!!!

........................................................................


You May Also Like

22 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα όλα τους.Με γεια σου!! Καιρό τώρα ακούω τα καλύτερα για αυτά τα μολύβια φρυδιών από την Anastasia Beverly Hills και θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμάσεις! εμένα είναι το αγαπημένο μου!!!! φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  2. Με' γεια σου!! Τέλεια όλα!! Την σειρά aqua eyes την αγαπώ ιδιαίτερα!! Οπως και την they're real!! Τα μπλουζάκια σου πολύ όμορφα και ευκολοφόρετα!! Καλό βράδυ, να περνάς όμορφα! Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου γλυκιά! είναι πρώτη φορά που δοκιμάζω MUFE και μου αρέσει μέχρι στιγμής, την μάσκαρα δεν την δοκίμασα ακόμα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια, φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!! φιλάκιααααααα

      Διαγραφή
  4. Με γεια!!! Να τα χαρείς!!!Υπομονή με το bazaar άλλωστε είναι και για καλό σκοπό οπότε είναι πολύ σημαντικό και όμορφο που συμμετέχεις!!! Η μάσκαρα they re real είναι υπέροχη!! καλή συνέχεια!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε έχω κάνει την τραπεζαρία μου εργαστήρι χειροτεχνίας! ελπίζω να πετύχει το bazaar και να έχει ανταπόκριση γιατί είμαι πάρα πολύ αγχωμένη! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!! φιλάκια

      Διαγραφή
  5. πολύ όμορφα πράγματα! λατρεύω τα πουκάμισα και αυτό το ροζ μου καλάρεσε ;) Και εγώ θέλω να κάνω haul κάποια στιγμή :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! μου αρέσει πολύ να βλέπω post με αγορές! περιμένω το δικό σου! Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Μηπως θυμασαι τιμουλα για το μολυβι φρυδιων? Σ'ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμή του είναι 17.60€ αλλά με μία καλή προσφορά -30% θα βγει περίπου 12€. ;-)

      Διαγραφή
  7. πολύ πολύ όμορφα όλα!! έχω την ίδια μπλούζα από τα Η&Μ!!! να τα χαρείς όλα! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα lip cream ειναι εκπληκτικα εχω το φουξια.....τελεια τα δαχτυλιδια σου!!!η μασκαρα καλη???μεγιαααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks girl! ναι πολύ καλή θα βάλω φωτο στο fb με "πριν και μετά" ;-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels