Frezyderm - Mild Wash Extra Mild Foam (review)

by - Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014



Γεια σας κορίτσια μου!! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ αγαπημένο μου προϊόν. Ένα προϊόν που δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχω αναφερθεί τόσο καιρό καθώς το αγοράζω ξανά και ξανά. Ένα προϊόν που το δέρμα μου λατρεύει και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου περιποίησης (δείτε εδώ). O λόγος για τον αφρό καθαρισμού της Frezyderm το Mild Wash Extra Mild Foam.

Το Mild Wash Extra Mild Foam είναι ένας απαλός αφρός καθαρισμού και περιποίησης του ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση καθώς περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά συστατικά, ενυδατικά και μαλακτικά ενεργά, αντιφλογιστικούς παράγοντες και CM-Glucan ένα συστατικό το οποίο έχει ανοσο-διεγερτικές ιδιότητες γιατί α) Αυξάνει την ικανότητα αυτό-προστασίας του δέρματος β) Επιταχύνει την αποκατάσταση του δέρματος και γ) Επαναφέρει το φράγμα υγρασίας της επιδερμίδας. Ένα ακόμα θετικό σε αυτόν τον αφρό είναι ότι περιέχει pH7 (Στο 7 επέρχεται η ισορροπία (ουδέτερο pH), τα όξινα έχουν μειωθεί τόσο, ώστε να είναι όσα και τα αλκαλικά μόρια.) που το κάνει να είναι "φιλικό" προς το δέρμα μας. Επίσης είναι κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα, ενώ δεν περιέχει άρωμα, χρώμα, σαπούνι και είναι δερματολογικά ελεγμένο, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας.

Το Mild Wash Extra Mild Foam καθαρίζει και περιποιείται τις δερματίτιδες εξ επαφής, ατοπίες, αλλεργικές και εκζεματοειδείς καταστάσεις, την δυσανεξία σε αλκαλικά σαπούνια, καθώς και μετά από δερμο-απόξεση ή αποθεραπεία αισθητικών επεμβάσεων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υγιεινή της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και σε εξανθηματικά νοσήματα π.χ. ανεμοβλογιά, ή αλλεργικά εξανθήματα. Για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής κατά την προεφηβική και εφηβική ηλικία αλλά και μετά την εμμηνόπαυση. Επίσης αφαιρεί τους ρύπους και το μακιγιάζ.



Το δέρμα μου αν και είναι ευαίσθητο-λιπαρό-με τάση ακμής κυριολεκτικά το λατρεύει!!! Καθαρίζει το πρόσωπο μου υπέροχα αφαιρώντας όλους τους ρύπους και την λιπαρότητα από το δέρμα μου χωρίς να το ερεθίζει ή να το ξεραίνει και να αισθάνομαι αυτό το "τσίτωμα", ενώ ταυτόχρονα δείχνει πιο φωτεινό, ανανεωμένο και απίστευτα απαλό. Δεν μου προκαλεί σπυράκια και όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει καλλυντικά που ευθύνονταν για την ανάπτυξη τους ο αφρός αυτός επανέφερε το δέρμα μου στην αρχική του κατάσταση. Δύο αντλήσεις είναι αρκετές για να καθαρίσω το πρόσωπο μου. Απλώνω τον αφρό με τα χέρια μου στα μάγουλα και στο μέτωπο και με κυκλικές κινήσεις κάνω μασάζ παντού. Προσωπικά το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του προσώπου μου πρωί-βράδυ και όχι για ντεμακιγιάζ, όχι πως δεν κάνει απλά έτσι το προτιμώ. Τις μέρες που έχω κάνει ένα πιο βαρύ μακιγιάζ και έχω χρησιμοποιήσει κάποιο πιο λιπαρό προϊόν για το ντεμακιγιάζ μου π.χ. Loreal διφασικό νεράκι, coconut oil ή αισθάνομαι το πρόσωπο μου περισσότερο ρυπαρό το χρησιμοποιώ συνδυαστικά με το βουρτσάκι από τα Jumpo κάνοντας τις ίδιες κινήσεις.


Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας έτσι και αυτό θα το βρείτε στα φαρμακεία περίπου στα 15.00-17.00€ (150ml) αλλά και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία σε καλύτερη τιμή. Διατίθεται και σε οικονομικές συσκευασίες 1+1 μειωμένη ποσότητα.

Το έχετε δοκιμάσει;

.................................................................................





*Το προϊόν είναι αγορασμένο με δικά μου χρήματα, 
και δεν αποτελεί προώθηση/συνεργασία.

You May Also Like

22 σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση! Χαίρομαι που σου άρεσε ο αφρός, μιας και τον έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό! :-) Από Frezyderm έχω δοκιμάσει μόνο αντιηλιακή προσώπου και σώματος και είμαι πολύ ικανοποιημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πάρα πολλά προϊόντα της Frezyderm, είναι αγαπημένη μου εταιρεία και δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής! Αν τον δοκιμάσεις θα περιμένω την γνώμη σου, φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία προιόντα φαίνονται!
    Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν εταιρία είναι τοπ,εγώ παίρνω τον αφρό καθαρισμού για την ευαίσσθητη περιοχή. Τέλειο!Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!Φιλιά κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο συνιστώ να το δοκιμάσεις! κάνει και για το σώμα και για την ευαίσθητη περιοχή. Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  4. Mμμ , πολύ ενδιαφέρον ακούγεται και ισως πρπει να το δοκιμάσω αφού έχω και εγώ περίεργο δέρμα! Εγω τελευταια αγαπώ τα φυτικά σαπούνια για το πρόσωπο......
    φιλια πολλά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο θα σου αρέσει πολύ! η αλήθεια είναι οτι τα σαπούνια τα φοβάμαι λίγο! Φιλάκιααα

      Διαγραφή
  5. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α δεν το ήξερα!!! και μόλις μου τέλειωσε το ντεμακιγιαζ!!! μου αρέσουν τα αφρώδη προϊόντα.. θα το σκεφτώ μήπως και πάρω αυτό για δοκιμή!!! ευχαριστούμε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις κορίτσι μου και να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!! Φιλάκια ;-)

      Διαγραφή
  7. Αναλυτική και όμορφη παρουσίαση! Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν αλλά η Frezyderm είναι μια εταιρία που εμπιστεύομαι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γεωργία μου!!! ναι και εγώ για όλη την οικογένειά μου!!! ;-)

      Διαγραφή
  8. Ωραίο,ανλυτικό review!! (Εκεί που εξηγούσες για το pH του δέρματος αισθανόμουν λες και διάβαζα χημεία,χαχα :P) Θα το έχω υπόψην μου γιατί καιρό ήθελα να δοκιμάσω ένα σαπούνι καθαρισμού σε μορφή αφρού, αλλά επειδή έχω λιπαρό δέρμα διάβαζα ότι είναι πιο καλά τα τζελ :/ Αλλά για να λες ότι έχεις λιπαρό δέρμα και κάνει δουλεία, μάλλον έχω κι εγώ ελπίδες!! Φιλιά από thegirlybible.blogspot.gr :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! ;-D
      Ναι, για λιπαρά πρόσωπα τα προϊόντα που κάνουν αφρό είναι ιδανικά! αλλά και σαν εταιρεία η Frezyderm είναι εγγύηση! Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  9. Afto fainatai poli oreo!! :)

    Filakia apo londino!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Great review!!!
    Thank you so much for your comment!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels