Empties «2»

by - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014



Γεια σας κορίτσια μου! Έχω εδώ και πολύ καιρό ένα καλάθι που ασφυκτιά από άδειες συσκευασίες προϊόντων που έχω χρησιμοποιήσει, αλλά από την βαρεμάρα μου και την έλλειψη χρόνου δεν έκατσα να γράψω ένα post  για αυτά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα και πρέπει οπωσδήποτε, να πάνε στον κάδο ανακύκλωσης! Οπότε …. δείτε τα  παρακάτω….

Johnson's - Be Fresh & Revive Shower Gel with Lily of the Valley 250ml : Πολύ ωραία μυρωδιά , μέτρια ενυδάτωση. Ίσως να το ξαναγόραζα αν δεν είχαν βγει τα Dove!
Garnier Fructis - Hair Recovery Conditioner : Αυτό το μαλακτικό μαλλιών μπορεί ναι μεν να ξεμπέρδευε πολύ εύκολα τα μαλλιά μου αλλά παρατήρησα ότι μεγιστοποιούσε το χρόνο που γινόντουσαν λιπαρά. Τελικά για να μην πάει χαμένο το χρησιμοποίησα στο ξύρισμα των ποδιών μου….. απλά υπέροχο για αυτήν την χρήση!!!!
Avon - Bronze Moisturising After Sun Lotion 500ml : Σχετικά καλή κρέμα με ωραία μυρωδιά. Δεν την τίμησα πολύ και έτσι πετιέται μισοάδεια λόγο της περασμένης ημερομηνίας λήξης.
NIVEA - Spray Dry Comfort Plus : Αν και μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του μου έφερε φαγούρα στην περιοχή της αμασχάλης.
Primo Bagno Body Lotion - Vanilla Bean & Shea : Μου έδινε μια πολύ καλή ενυδάτωση με μία υπέροχη μυρωδιά της βανίλιας που κρατούσε αρκετή ώρα στο σώμα μου. Αν την βρω θα την ξαναπάρω!
Frezyderm - Baby Hydra Milk 200ml‎ : Υδρογαλάκτωμα από πρωτεΐνες σιταριού και χαμομήλι. Υπέροχο, μοναδικό, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών μου!!! Αυτό το γαλάκτωμα το απλώνω πάνω τους μετά το μπάνιο από την κορφή μέχρι τα νύχια! Έχει αυτή την υπέροχη μωρουδιακή μυρωδιά που σε κάνει να σκέφτεσαι «αγάπη μου, μην μεγαλώσεις ποτέ!». Θα το δείτε και στο πρώτο empties εδώ.
The Body Shop - Shea Body Butter : Είναι η αγαπημένη μου κρέμα σώματος με ένα φανταστικό, μαγευτικό άρωμα καρυδιού!!! Δεν θα πω πολλά, δοκιμάστε την και θα καταλάβετε!
Pom Pon Eyes & face - Υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ : Νομίζω ότι έχω πει πολλά για αυτά τα υπέροχα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ! Ξέρω έχετε βαρεθεί να τα βλέπετε αλλά …. λυπάμαι, θα συνεχίσετε για πολλή καιρό ακόμα γιατί κυριολεκτικά τα λατρεύω!!! Θα το δείτε και στο πρώτο empties εδώ.
Eviol Care Timeless - Κρέμα Προσώπου & Ματιών 50ml : Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και έτσι δεν θυμάμαι και πολλά, sory!!!
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι τώρα που την ξέθαψα για να την πετάξω, το ελάχιστο προϊόν που είχε μείνει μέσα από άσπρο έγινε ένα αντιαισθητικό πορτοκαλί χρώμα!
Estee Lauder - DayWear Plus - Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 for Oily Skin : Αυτή η κρέμα προσώπου ήταν ο λόγος που παραμέρισα την Eviol. Μου έδινε μια πάρα πολύ καλή ενυδάτωση τους χειμερινούς μήνες αλλά το καλοκαίρι μου έπεφτε λίγο βαριά και το πρόσωπο μου την «ξερνούσε» με μία μεγάλη δόση λιπαρότητας. Πλέον κυκλοφορεί με ανανεωμένη φόρμουλα καινούργια ονομασία. Θα την βρείτε ως Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF15 η οποία  βρίσκεται και αυτή στα χέρια μου αλλά τηρεί ακόμα περίοδο δοκιμής οπότε και δεν θα σας πω περισσότερα.



Και για τέλος έχω και δύο δειγματάκια.
Capital Soleil – Χρώμα και ματ αποτέλεσμα SPF 50 : Αν και μου άρεσε στην αρχή γιατί όντως μου έδινε ματ αποτέλεσμα και την προστασία που ήθελα, γρήγορα όμως άλλαξα γνώμη καθώς το δέρμα μου έβγαλε πολύ γρήγορα  λιπαρότητα. Δεν την καταδικάζω όμως, γιατί το δειγματάκι μου έφτασε για 2 χρήσεις  και ίσως να φταίνε και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες (π.χ. υπερβολική ζέστη, ρύπανση). Θα ήθελα να την ξαναδοκιμάσω και ποιος ξέρει ίσως να αναθεωρήσω?
Nivea - Cellulite Gel Cream : Δεν πολύπιστεύω σε αυτές τις κρέμες για την κυτταρίτιδα οπότε και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες! Οι περισσότερες που έχω δοκιμάσει συνήθως σου αφήνουν μία δροσερή αίσθηση και κάτι σαν μικρά-μικρά τσιμπιματάκια ώστε να έχεις μία ψευδαίσθηση ότι κάτι μπορεί να κάνουν, με αυτήν δεν ένιωσα τίποτα από τα δύο! rien, nothing, nada!!!


Ξέρω ότι ήταν πολλά και προσπάθησα να μην τα αναλύσω πολύ για να μην σας κουράσω.
Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Ποιες είναι οι δικές σας εντυπώσεις;

................................................................................


You May Also Like

20 σχόλια

  1. Τα αποσμητικά της Nivea τα λάτρεψα. Έχουν τρομερή διάρκεια και άρωμα. Ανακάλυψα ένα τέλειο αποσμητικό που στεναχωριέμαι που δεν το είχα πάρει το καλοκαίρι..... Τα pom pon τα αντιπαθώ, μου προκαλούν τσούξιμο στο πρόσωπο και δεν θέλω ούτε να τα βλέπω... Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη!Φιλιά κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά? είσαι η μόνη που έχω ακούσει οτι δεν της αρέσουν! Πολλά φιλιά κοπέλα μου!!!

      Διαγραφή
  2. Ωραιότατα όλα! Εντάξει λατρεμένα body butters από Body Shop!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτος απο τα μαντηλακια δεν εχω δοκιμασει τιποτε αλλο και συμφωνω οτι ειναι πολυ ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω, τόσα προϊόντα και μόνο τα Pom Pon και το αφρόλουτρο Johnson's έχω χρησιμοποιήσει. Τα μαντηλάκια τα υπεραγαπώ! Για το αφρόλουτρο συμφωνώ οτι μυρίζει πολύ ωραία αλλά δεν ενυδατώνει! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ στην αρχή ενθουσιάστηκα με την μυρωδιά του αλλά μέχρι εκεί! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Tα pom pon ήταν κ μένα τα αγαπημένα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστείς οτι πριν λίγο καιρό τα βρήκα σχεδόν στην μισή τιμή και πήρα 5 για backup!!!! ;-)

      Διαγραφή
  6. Δεν όχι δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που άδειασες...θέλω όμως να δοκιμάσω τα μαντηλάκια μετά από τα τόσα καλά λόγια!!!!Φιλιά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα πολύ ωραίος τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου γρήγορα, προσωπικά όμως για να είμαι σίγουρη ότι το δέρμα μου είναι 100% καθαρό μετά απο τα μαντηλάκια θα χρησιμοποιήσω ή κάποιο νεράκι ή ένα αφρίζον καθαριστικό. Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  7. frezyderm body milk το αγαπώ και ναι δεν θέλω να μεγαλώσουν!!!!γενικά όμως δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο από αυτά που άδειασες!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό και τα μαντηλάκια είναι 2 πολύ αγαπημένα προϊόντα!!! Φιλάκια κοπέλα μου!!!

      Διαγραφή
  8. ωραίο post!
    εντάξει τα body butters των body shop τα λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mαρέσει να βλέπω empties..... Τα pon pon ειναι λατρεμένα....
    φιλιά κορίτσι
    ΜΑιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels