When the sun goes down – Korres and HawaiianTtropic After Sun (review)

by - Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2014



Τώρα το καλοκαίρι όπου όλοι χρησιμοποιούμε αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα και λάδια μαυρίσματος, ένα ακόμα must have προϊόν που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας είναι τα After Sun!

Ο ήλιος και η ζέστη αφυδατώνουν το δέρμα μας, ακόμα και το πιο λιπαρό έτσι πάντα μετά από την έκθεσή μας στο ήλιο όση διάρκεια και αν έχει το σώμα μας χρειάζεται ενυδάτωση και λάμψη, αυτό σου το προσφέρουν τα  After Sun προϊόντα.
Τα περισσότερα από αυτά περιέχουν εκχυλίσματα από Aloe Vera που έχει τα πιο πλούσια ενυδατικά συστατικά καθώς περιέχει τις κυριότερες βιταμίνες Β, C, Ε και β-καροτίνη (πρόδρομο της βιταμίνης Α), μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κυρίως μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αλλά και αμινοξέα, που είναι οι «οικοδομικοί λίθοι» των πρωτεϊνών. Έχουν αντιφλογιστική δράση και έτσι καταπραΰνουν τους ερεθισμούς του δέρματος ενώ ενδυναμώνουν το φωτοπροστατευτικό ρόλο της μελανίνης, δροσίζουν το δέρμα, επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης και παρατείνουν το μαύρισμα.

Δύο αγαπημένα μου After Sun προϊόντα για τα οποία και θα σας μιλήσω σε αυτό το post είναι του Κορρέ και της Hawaiian Tropic.

Πιο αναλυτικά
Κορρές : 
·     Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα Aloe Vera.
·     Έχει βιταμίνες C, E, Ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα.
·     Προβιταμίνη Β5, βούτυρο Αβοκάντο, Χαμομήλι και Καλέντουλα.

Hawaiian Tropic :
·     Συνδυάζει λωρίδες από gel και κρέμας.
·     Περιέχει καταπραϋντικό gel Aloe Vera.
·     Έχει πρωτεΐνες μεταξιού, βούτυρο Shea και Μάνγκο.
·     Τροπικό άρωμα Coconut Vanilla.

* Και τα δύο συνιστώνται για καθημερινή χρήση, από 1-3 φορές την ημέρα μετά από το μπάνιο ή το ντουζ ιδιαίτερα αν έχετε αφυδατωμένη επιδερμίδα. Extra tip: αν τα βάλετε στο ψυγείο θα έχετε μία σούπερ έξτρα δροσιά!.

Εντυπώσεις :

Τα αγαπώ πολύ και τα δύο εξίσου το ίδιο γιατί έχουν ελαφριά σύσταση, απλώνονται και απορροφώνται υπέροχα, δεν είναι λιπαρά, περιποιούνται και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα μου, το αισθάνομαι πάρα πολύ απαλό και πιο λείο, ενώ συγχρόνως μου προσφέρουν ανακούφιση μετά από την έκθεση μου στο ήλιο και κάτι βασικό … δεν ξεφλουδίζομαι!. Στα συν βρίσκεται φυσικά και η μυρωδιά τους, το Hawaiian Tropic με το υπέροχο τροπικό του άρωμα από Καρύδα και Παπάγια και του Κορρέ με την φοβερά καθαρή και ζωντανή μυρωδιά του!





Εσείς χρησιμοποιείτε After Sun ; Ποιο είναι το αγαπημένο σας ;


.....................................................................



You May Also Like

18 σχόλια

  1. Πολκ ωραίο ποστ !!! Εγώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ τησ castalia φιλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thankssss! δεν το έχω δοκιμάσει, ίσως στο μέλλον?

      Διαγραφή
  2. hawaian και πάλι hawaian! δεν υπάρχει η μυρωδιά του! τα αγαπώ!! :P

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα από Hawain, αλλά έχω ακούσει ότι μυρίζουν πολύ όμορφα! Αυτό το tip να κρατάμε τις κρεμούλες μας στο ψυγείο το ακολουθώ πιστά και πραγματικά δεν έχω καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως άν το δέρμα σου τραβάει σε μερικά σημεία η ανακούφιση που νιώθεις δεν περιγράφετε!!!! <3

      Διαγραφή
  4. θέλω να δοκιμάσω προϊόντα hawaian tropic, και μάλιστα πρόσφατα είχα δει σε προσφορά ένα αντηλιακό προσώπου και μετάνιωσα που δεν το πήρα..... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατί δεν την πήρες? είναι πολύ ωραία και κατάλληλη για λιπαρά δέρματα!!!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει Hawaian αλλά αυτό με την καρύδα με βάζει σε πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις! είναι πολύ καλό και μυρίζει υπέροχα!!!

      Διαγραφή
  6. δεν έχω κάποιο ειδικό άφτερ σαν φέτος, βάζω απλά ενυδατική σώματος ή γαλάκτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ έβαζα για πολλά χρόνια ενυδατική αλλά πάντα ξεφλουδιζόμουν στο τέλος! απο τότε που χρησιμοποιώ After Sun σταμάτησε!

      Διαγραφή
  7. μονο ενυδατική χρησιμοποιώ συνήθως γιατί δεν κάθομαι ποτέ για ηλιοθεραπεια, αλλά ένα έπρεπε να το πάρω να υπάρχει... Ισως του χρόνου :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να δοκιμάσεις μία, θα δεις διαφορά! ;-)

      Διαγραφή
  8. Τι ωραίο και χρήσιμο άρθρο!!!! Καλά ε το tip σου με το ψυγείο δεν το είχα σκεφτεί και θα το κάνω οπωσδήποτε... Είναι πολύ ωραία τα hawaian tropic, έχουν εξαιρετική μυρωδιά τα αντηλιακά οπότε φαντάζομαι και αυτό... χε χε δεν χρησιμοποιώ after sun αλλά ενυδατικές σώματος και λάδια... Η απορία μου είναι έχουν μεγάλη διαφορά στην αίσθηση και ανακουφίζουν πχ από ένα αρκετά εκτεθειμένο και ερεθισμένο δέρμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι κορίτσι μου που σου άρεσε! ναι όλα τα hawaian tropic έχουν υπέροχη μυρωδιά!!!
      Κοίτα αν έχεις έντονο ερεθισμό σχεδόν σαν έγκαυμα χρειάζεσαι πιο φαρμακευτικές κρέμες αλλά για έναν μικρό ερεθισμό σίγουρα σου προσφέρουν μεγαλύτερη ανακούφιση απο τις κοινές ενυδατικές σώματος, ;-)

      Διαγραφή

Instagram

Labels