Never buy again !!!

by - Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014




Είναι κάποια προϊόντα που έκανες το λάθος και τα αγόρασες είτε γιατί σου τάξανε λαγούς με πετραχήλια ή γιατί άκουγες συνέχεια από παντού το πόσο υπέροχα είναι! Και μετά ανακάλυψες ότι είναι μάπα το καρπούζι!!! Έτσι και εγώ μάζεψα τέτοια προϊόντα και σας τα παρουσιάζω.

W7 Honolulu Bronzer, το είχα πάρει πριν ένα χρόνο περίπου γιατί διάβασα ότι ήταν ένα καλό dupe για το Hoola - Benefit. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ωραίο bronzer, με πολύ καλή απόδοση-χρώμα-υφή ενώ είναι πάρα πολύ οικονομικό, είχε £2.00. Το πρόβλημα μου ήταν ότι φούντωσε την ακμή μου στα σημεία που το τοποθετούσα.

Το ρουζ της Clinique-110 Precious posy το είχα ξαναπάρει πριν από πολλά χρόνια και αφού το έλιωσα, είπα να το ξαναπάρω, που να φανταστώ ότι εκτός από την συσκευασία είχαν αλλάξει και την ποιότητα! Το παλιό μου είχε ναι μεν το ίδιο χρώμα αλλά είχε έντονη απόδοση και διάρκεια, αυτό δεν είχε τίποτα από τα δύο! Πρέπει να βουτήξω το πινέλο μου 150 φορές για να πιάσει λίγο χρωματάκι, όσο για την διάρκεια … μηδέν εις το πηλίκο!


Από την ίδια εταιρία πήρα και μία κρέμα  ημέρας, την Clinique-Superdefense SPF 20 για το λιπαρό πρόσωπο μου. Αυτή η κρέμα είναι ενυδατική, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και απορροφάται γρήγορα … η μανδάμ όμως, μου έδωσε των τύπο 1-2 που είναι για ξηρά-μεικτά δέρματα και όχι τον 3-4 που είναι για λιπαρά! (κάτι που ανακάλυψα αφού την είχα χρησιμοποιήσει ) Φυσικά και δεν φταίει η κρέμα για την έντονη λαδίλα στο πρόσωπο μου μίας και δεν προοριζόταν για το δικό μου δέρμα !!! Για να μην πάει χαμένη την έβαζα το βράδυ!


Μαζί με την κρέμα ημέρας είχα πάρει και την Estee Lauder- Advanced Night Repair. Η πωλήτρια μου έλεγε πως πρόκειται για την καλύτερη κρέμα ματιών που κυκλοφορεί. Εννοείται πως πείστηκα και την αγόρασα! Τι έκανε και την μίσησα? (και την πωλήτρια μαζί!) το ίδιο βράδυ θέλησα να την δοκιμάσω… και την δοκίμασα … και πήρα ΦΩΤΙΑ!!! όχι δεν μιλάω για ένα ελαφρύ κάψιμο τύπου ενόχλησης αλλά για έντονο κάψιμο! Μετά από 5΄λεπτα έκαιγαν και πρήστηκαν τα μάτια μου σε σημείο που δεν άντεχα άλλο και την αφαίρεσα άρον-άρον! Αλλά επειδή είμαι πεισματάρα και έδωσα μπόλικα ευρώ συνέχισα το πείραμα άλλες τρεις φορές …. με τα ίδια αποτελέσματα! Πως γίνεται μία κρέμα που προορίζεται για μία τόσο ευαίσθητη περιοχή να καίει τόσο πολύ? και μάλιστα να έχει από ότι θυμάμαι είχε γύρο στα 60€, ωωωω ναι!!! ακόμα τα κλαίω!!!

Λατρεύω την μάσκαρα της Jordana και ένα από τα προϊόντα που αγοράζω συνέχεια, αυτήν την σκιά όμως την θεωρώ πολύ χάλια! Μπορεί να φαίνονται δύο πολύ όμορφα χρώματα στην συσκευασία αλλά φαίνονται μόνο εκεί! Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δείτε στο μάτι σας!


Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την επόμενη μονή σκιά της ίδια εταιρίας, υφή κιμωλίας-μηδέν απόδοση.


Τα επόμενα είναι δύο προϊόντα για την ακμή το Ducray-Keracnyl και το Synchroline-Aknicare SR Skin Roller. Υποτίθεται ότι τα βάζεις τοπικά πάνω στα σπυράκια και τα εξαφανίζει! Χαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε? Όχι μόνο δεν τα εξαφάνισε-ξέρανε αλλά τα έκανε να γεμίζουν ακόμα πιο πολύ. Ειδικά το δεύτερο έτσουζε φοβερά! Πάνε άλλα 10.00€ έκαστος!



Είχα ακούσει πολλές κοπέλες να πίνουν νερό στο όνομα της και υπέθεσα ότι πραγματικά θα πρόκειται για μία πούδρα φαινόμενο! Σας μιλάω για την  Essence-All about matt  που ναι μεν έκανε το πρόσωπο μου ματ, μέχρι να ντυθώ και να βγω απ’το σπίτι. Καλό ε?



Αυτές ήταν οι αποτυχημένες μου αγορές, εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;


........................................................................



*Όλα τα παραπάνω προϊόντα  δεν μου άρεσαν και δεν θα τα ξαναγοράσω καθώς δεν κάλυψαν της δικές μου απαιτήσεις-ανάγκες, αυτό  όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι κατάλληλα για εσάς.

You May Also Like

31 σχόλια

  1. Χεχεχε γιαυτο και δεν αγοραζω ποτε οτιδηποτε μου προτεινουν οι πωλητριες.
    Διαλεγω και παιρνω μονη.
    Η αληθεια ειναι ομως πως δεν αγοραζω συχνα καλλυντικα και κρεμες δεν βαζω καθολου..
    Τις σκιες που τις προτιμω σε παλεττες για να τα εχω ολα συγκεντρωμενα και συνηθως τις παραγγελω απο το ebay.
    Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου υπάρχουν λογιών-λογιών άνθρωποι όπως και λογιών-λογιών πωλήτριες! Αν θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει θα σου δώσει ένα καλό προϊόν για αυτά που ζητάς, αν θέλει απλά να πουλήσει θα σε ξεπετάξει με ότι να' ναι!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα και απο οτι βλέπω ούτε πρόκειται! Πραγματικά κρίμα τα λεφτά σου ιδιαίτερα για ορισμένα απο αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε σε μερικά από αυτά πιάστηκα μεγάλος κότσος!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση!!! Είναι από τις πιο χρήσιμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, και εγώ ψάχνω τέτοιες αναρτήσεις!

      Διαγραφή
  4. Αντε ρε!!!Τόσο χάλια το Estee Lauder???Δεν το πιστεύω!!ΚΑι έκανει και τόσα λεφτά??!!Κριμα ρε γαμώτο!!
    Την πούδρα της essence,έχω ακούσει και γω τόσο καλά λόγια και έχω πειστεί ότι είναι φοβερή....τώρα με έβαλες σ σκέψεις..
    Ωραίο ποστ!!Και πολύ χρήσιμο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι από η χειρότερη κρέμα που έχω δοκιμάσει ποτέ! όσο αφορά την πούδρα ίσως σε άλλες κοπέλες να είναι καλή, σε εμένα δεν ήταν! Φιλάκια baby!!!

      Διαγραφή
  5. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για όλα τα πραγματάκια που πήρες μόνο για την κρέμα της estee lauder δεν έχω ακούσει κάτι.. Περιμένω review όταν την δοκιμάσεις καλύτερα και σχηματίσεις μία γνώμη!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου είχα πάρει την Advanced Oil-Free SPF25 της Estee Lauder πριν από δυο χρόνια, ήταν καλή κρέμα αλλά μόνο για τον χειμώνα καθώς ήταν λίγο βαριά.
      Τώρα δοκιμάζω την ίδια αλλά με SPF15, θα φανεί! πολλά φιλιά...

      Διαγραφή
  6. Κρίμα, ειδικά για την Estee Lauder :( !! Εμένα μου έχει συμβεί να αγοράσω ένα make up το οποίο όπως επέμενε η πωλήτρια είναι το χρώμα μου και όταν το φόρεσα ήταν λες και έκανα σολάριουμ!! Έγινα μέλος και στο blog σου, please γίνε και εσύ στο δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! φαντάζομαι την απογοήτευση σου! Θέλει καλό φωτισμό για να αγοράσεις καινούργιο foundation, να έχεις μαζί σου ένα καθρέπτη και να βγαίνεις από το κατάστημα για το τσεκάρεις σε φυσικό φωτισμό!
      Φυσικά, πάω τώρα! φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Τέλεια ανάρτηση ευτυχώς για μένα δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα πιο πάνω :Ρ Οι σκιές όντως φαίνονται πολύ κάλες κρίμα όμως που δεν έχουν καλή απόδοση. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς! απογοητεύτηκα λίγο στην αρχή αλλά είχαν το πολύ 2€ και το ξεπέρασα γρήγορα!!! :-)

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ Δέσποινα μου, όπως ανέφερα μου άρεσε πολύ! αν δεν μου έβγαζε σπυράκια θα συνέχιζα να το χρησιμοποιώ! Φιλιάαααα

      Διαγραφή
  9. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά που έδειξες και σίγουρα δεν πρόκειται μετά από το ποστ σου!!
    πραγματικά το πιο λυπηρό είναι η κρέμα της estee...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχχ! ένιωσα σαν να πέταξα τόσα λεφτά από το παράθυρο!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ήμουν έτοιμη να το πάρω το Bronzer της W7 αλλά μετά από αυτό το post θα το αφήσω!!!!Πολυ ωραίο post Νατάσα μου!!!xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δέρμα σου ταιριάζει με το δικό μου ακνεικό-λιπαρό-ευαίσθητο, ΙΣΩΣ να σου να έχεις τα ίδια αποτελέσματα!
      Φιλάκιααααα, ;-)

      Διαγραφή
  11. Το honolulu ήθελα να το πάρω ... αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω σκοπό να σε αποτρέψω να το πάρεις εφόσον το θέλεις!
      σε εμένα είχε θέμα, σε εσένα μπορεί να μην έχει! It's your choice!!!

      Διαγραφή
  12. Πωπωπω ειδικα αυτό που έπαθες στα ματια ,δε λεει με τίποτα!! Αλλεργία full δλδ H Essence all about mat και εμενα λιγο στην αρχή μου άρεσε, γιατί απο απόσταση αναπνοής πολύ ασπρίλα και απο ματ οχι πολλά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ματ αποτέλεσμα της είχε πολύ μικρή διάρκεια στο πρόσωπό μου, και όταν την ξαναέβαζα μετά από λίγο φαινόταν σαν σοβάς! καταλαβαίνεις τι εννοώ?

      Διαγραφή
  13. Για την πούδρα πάντως, το μόνο που έχω δοκιμάσει διαφωνώ, εμένα με καλύπτει απόλυτα σε θέμα λιπαρότητας και σε θέμα σταθεροποίησης διάρκειας και ειδικά για τα χρήματά της είναι πάρα πολύ καλή, φαντάσου ότι την πήρα και στην κόμπακτ μορφή μόλις κυκλοφόρησε που είναι πιο εύχρηστη . Αλλά καλά η πούδρα είναι το λιγότερο, τα άλλα τα high end είναι πολύ κρίμα και ειδικά της κλινίκ που ήταν καθαρά λάθος της πωλήτριας. Αυτό πάντως είναι ένα πράγμα που μ'ενοχλεί πολύ στα καταστήματα καλλυντικών ότι δε μπορείς να αλλάξεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν την πολιτική τους! στο εξωτερικό μπορείς να τα επιστρέψεις.
      Δεν διαφωνώ κοπέλα μου ότι στο δικό σου πρόσωπο έκατσε καλά, εξάλλου δεν έχουμε όλες το ίδιο δέρμα και τον ίδιο βαθμό λιπαρότητας. :-)

      Διαγραφή
  14. Πολύ κρίμα για την κρέμα από estee lauder!! :( Όσο για τις πωλήτριες στο stand της clinique δεν είσαι η πρώτη που το ακούω να το λέει!! Κι άλλες κοπέλες είχαν θέματα!!! Τους έδιναν πχ αντιρυτιδικές αντί για απλές ενυδατικές και άλλα πολλά! Τι να πω? Δεν τους κάνουν ούτε ένα σεμινάριο πριν τις πάρουν? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ! για να φανταστείς την κρέμα για τα μάτια την έδωσα μετά σε μία φίλη μου με λιγότερο ευαίσθητο δέρμα από εμένα και της έκανε το ίδιο πράγμα αλλά σε μικρότερο βαθμό.

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο έπαθε και η μαμά μου με ένα serum από mastic spa (32 ευρώ χαμένα). Φταίει κάτι στα συστατικά! Οπότε φαντάσου τι έχουν μέσα!!!

      Διαγραφή
  15. καλα εισαι θεα στην περιγραφη....ουτε εμενα δεν μου αρεσε η κρεμα ματιων καθολου.................και γενικα η περιποιηση της estee δεν την πολυσυμπαθω εκτος απο το σαπουνι και την λοσιον με πουδρα για λιπαρα δερματα...πεστα χρυσοστομη εχουν λυσσαξει με την πουδρα της essence...ουτε προκειτε να την παρεις..αν θες θεικη ανεπαναληπτη πουδρα σε σκονη για σεταρισμα και πορσελανη δερμα της vivhy dermabland!!!!!!!!!!μακιαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. μ'αρέσεις πολύ!!!! έχω βάλει στο μάτι ένα foundation απο vivhy αλλά θα κοιτάξω και την πούδρα που μου προτείνεις. Τώρα δοκιμάζω μία και ετοιμάζω review, φιλάκια!

      Διαγραφή

Instagram

Labels