Golden Rose Haul !!! and mini review

by - Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014



Γεια σας κορίτσια!!! πριν λίγες μέρες πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα της πόλης μου το οποίο διαθέτει καλλυντικά της Golden Rose και αγόρασα μερικά πραγματάκια, επηρεασμένη κυρίως από το όμορφο blog της Βάσως mybeautymap.blogspot.gr και το υπέροχο review της για τα Velvet Matte κραγιόν της!

Ομολογώ πως είναι καταπληκτικά!  Για αρχή θα σας πω πως ανταποκρίνεται σε αυτό που λέει το όνομα του, δηλαδή έχει μαλακιά βελούδινη υφή πράγμα που το κάνει να γλιστράει στα χείλη υπέροχα, και αφήνει ένα ματ τελείωμα χωρίς όμως να ξηραίνει τα χείλη. Όσο για την διάρκεια? Ήταν αρκετά καλή και έμεινα πολύ ικανοποιημένη ιδικά όταν πρόκειται για ένα κραγιόν τον 4.00€!!! 
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι η συσκευασία του όσο αφορά το θέμα της τσάντας και αυτό γιατί δεν ακούω εκείνο το ¨κλικ¨ όταν κλίνεις το καπάκι, καταλάβατε τι εννοώ!( GR Velvet Matte - 08)
Σε ευχαριστώ Βάσω, θα πάρω και άλλα!

(GR - 08) Δεν ξέρω αλλά για κάποιον λόγο βγαίνει πιο ροζ- μοβ στα χείλη μου!

Επόμενη είναι  η  Black Sexy Mascara, με εντυπωσίασε η ροζ μεταλλική συσκευασία της με την μαύρη δαντέλα όμως ήμουν λίγο διστακτική με το βουρτσάκι της. Βλέπετε δεν έχει εκείνο το κλασικό σχέδιο αλλά  ένα διαφορετικό από αυτά που έχω συνηθίσει. Είναι στενό με μικρές τριχούλες στο πίσω μέρος ενώ μπροστά είναι πιο φαρδύ και καμπυλωτό. Σίγουρα ήταν μια πρόκληση για μένα!  


Ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Δείτε και μόνοι σας!

GR Sexy Black Mascara. Συγχωρέστε τα φρύδια μου, δεν πρόλαβα να τα ¨καλλωπίσω¨ !

Μπορεί να μην προσφέρει τον σούπερ όγκο μα σίγουρα σου δίνει ΠΟΛΥ μήκος!
κάτι που μου θύμισε την L'oreal Telescopic Mascara. Ελαφριά σύσταση και δεν μου βαραίνει τις βλεφαρίδες κατά την διάρκεια της ημέρας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να μουτζουρωθείτε στην διάρκεια της εφαρμογής της, μετά όλα καλά!

Για το τέλος σας άφησα δύο προϊόντα με τα οποία είμαι τρομερά ενθουσιασμένη! Είναι τα βερνίκια νυχιών από την τετράγωνη σειρά Rich Color. Έχουν τετράγωνο βουρτσάκι, κάτι που είναι πολύ βολικό γιατί με δύο κινήσεις έχεις βάψει τα νύχια σου, είναι 10,5 ml στα 2.00€ και ναι! είναι πολύ οικονομικά αλλά και τόσο καλά ποιοτικά!!!
Είναι opaque και με ένα πέρασμα έχεις ακριβός το χρώμα της συσκευασίας αλλά πάντα προτιμώ δύο στρώσεις. Στεγνώνουν σχετικά γρήγορα μα αυτό που με έκανε να τα αγαπήσω ήταν η διάρκεια τους!!! Και για του λόγου το αληθές δείτε την εικόνα από κάτω.


Μου κράτησαν δυο εβδομάδες!!!! Μπορείτε να δείτε πως τα νύχια μου έχουν μεγαλώσει πολύ, αλλά ελάχιστα έχει χαλάσει το χρώμα τους στις άκρες! (μαζί με top coat) Το βερνίκι στις πάνω εικόνες είναι το Νο 44 και το είχα δοκιμάσει πρώτη φορά σε προηγούμενο haul εδώ.

Επειδή όμως έχω μια καλλιτεχνική ¨φλέβα¨ (thanks μανούλα!) και είμαι ανυπόμονη με τα καινούργια πράγματα γενικός, σας έχω και σχεδιάκι!!!


Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας; 

........................................................................


You May Also Like

22 σχόλια

  1. Υπέροχο post!! Μ'άρεσε πολύ το άκρως καλοκαιρινό κραγιόν σου,η mascara είναι εξαιρετική και όσο για τα νύχια...δεν έχω λόγια!! Μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ τέτοια όμορφα σχεδιάκια!! Πολλά φιλιά Νατάσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ναι το κραγιόν είναι πολύ ωραίο, και η μάσκαρα με εξέπληξε θετικά! Φιλάκιαααα

      Διαγραφή
  2. ωωω τι γλυκια..ευχαριστω για την αναφορα...περιττο να σου πω οτι εχει φοβερα χειλη...τελειο δειχνει το κραγιον..τη μασκαρα αν τη βρω θα την παρω σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο post!!!Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα προϊόντα της golden rose και φαίνονται όλα τόσο ωραία!Το σχεδιάκι στα νύχια είναι υπέροχο Νατάσα μου!!!xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που συνεργάζεται και το αριστερό μου χέρι, διαφορετικά θα είχε καρδιογράφημα αντί για λουλουδάκια!! χιχιχιχι!!! Πολλά, πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω βρει ακόμη golden rose στην πόλη που μένω και ειδικά αυτά τα ματ κραγιόν και τα βερνίκια τα θέλω σαν τρελή χαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να τα δοκιμάσεις σύντομα! και να μου πεις την γνώμη σου! :-)

      Διαγραφή
  5. Τα συγκεκριμένα βερνίκια τα αγαπώ. Όσο για το κραγιόν σου πάει απίστευτα!
    Ζήλεψα! Θα το πάρω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κραγιόν και το τιρκουάζ μανό είναι φανταστικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ καλό ποστ ,εξαιρετικά τα προιότα της εταιρίας !!!
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έμεινα πολύ ικανοποιημένη!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Τι να πρωτοσχολιάσω... το ότι ζηλεύω όλα όσα πήρες ειδικά το κραγιόν (για το οποίο ακούω τα καλύτερα)? γιατί εγώ στην πόλη μου δεν μπορώ να βρω golden rose? για το υπέροχο σχεδιάκι στα νύχια αλλά και τον συνδυασμό χρωμάτων που διάλεξες? για το ότι μου φαίνεται απίστευτο που κράτησε το βερνίκι δύο εβδομάδες?
    Να τα χαρείς όλα και άσε με εμένα να σκάω από τη ζήλεια μου!!! χιχιχιχι φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!! να μην σκας καθόλου, στο site της εταιρίας μπορείς να δεις σημεία πώλησης ίσως να υπάρχει κάποιο κοντά σου! Πολλά φιλάκιααααα!!!

      Διαγραφή
  9. Όλα φαίνονται υπέροχα! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχα όλα! Αυτά τα velvet matte κραγιόν πρέπει να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε! Πολύ όμορφο χρώμα το δικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thankssss!!! δεν είχε πολλές αποχρώσεις να διαλέξω, αλλά από το swatch στο χέρι μου, μου φάνηκε καλό! και ευτυχώς είναι πολύ καλό!!!

      Διαγραφή
  11. φοβερά όλα...τα βερνίκια είναι φανταστικά και καλοκαιρινά!!!νομίζω ότι αυτά τα matte τα θέλω όλα!!!παρα πολύ ωραίο post!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram

Labels