Day & Night Face Routine

by - Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014




Γεια σας κορίτσια! σε αυτό το post θέλω να σας δείξω τη χρησιμοποιώ στην καθημερινή ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου μου. Είναι προϊόντα που έχουν ανταποκριθεί στης απαιτήσεις του προσώπου μου και έχουν συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα του. Μερικά από αυτά σίγουρα θα τα δείτε και άλλες φορές καθώς πρόκειται για πράγματα τα οποία αγαπώ και αγοράζω ξανά και ξανά.Πάμε να δούμε ποια είναι :


Θα ξεκινήσω από μία «άκυρη αγορά» το ….
Avene cleanance gel έκανα το λάθος και είπα να το δοκιμάσω! Τραβάει πολύ και μου εμφάνισε ξηροδερμία γύρο από το στόμα και σε άλλα σημεία που εμφανίζω λιγότερη λιπαρότητα. Συνεχίζω να το χρησιμοποιώ μπας και τελειώσει.
Bioderma sensibio h2o 500ml  όλες λίγο-πολύ ξέρετε για αυτό το μαγικό νεράκι οπότε δεν θα το αναλύσω.
Frezyderm matte effect cream ματ αποτέλεσμα με πολύ καλή διάρκεια. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ! (θέλει πολύ καλό άπλωμα αλλιώς αφήνει άσπρα σημάδια)
Frezyderm mild wash extra mild foam ήπιος αφρός καθαρισμού που είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, χωρίς σαπούνι και άρωμα. Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο μου και δεν τραβάει! Είναι δεύτερη φορά που το αγοράζω και θα συνεχίσω.
Glamglow super mud clearing treatment mask  έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
Colgate max white είμαι Colgate-girl! κρατάει τα δόντια μου λευκά από τις καταχρήσεις (καφές, τσιγάρο).
Mey balancing cream ενυδατική σμηγματορυθμιστική κρέμα προσώπου, περιέχει α-υδροξυ, οξέα (A.H.A.), σαλικυλικό οξύ, καταπραϋντικούς και ενυδατικούς παράγοντες (allantoin, provitamin B5) και αντηλιακά φίλτρα. Τι άλλο να ζητήσω;
Neostrata bionic eye cream plus 4 pha ένα θα πω, έχει μειώσει τους μαύρους κύκλους μου αισθητά!!!!!!!!
Pon Pon μαντηλάκια - sensitive skin λατρεμένα! Εντάξει… δεν καθαρίζει σε βάθος από το μακιγιάζ αλλά με ένα μαντηλάκι έχω ξεβάψει όλο το πρόσωπο και έχω κάνει την περισσότερη δουλειά εύκολά και γρήγορα.
L'oreal Paris απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών διφασικό ντεμακιγιάζ ….το αγαπώ!!! Λίγο πάνω στα cotton pads και το τοποθετώ λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια και εξαφανίζει τα πάντα!
Jumbo βουρτσάκι τι να πω; νομίζω το έχετε οι περισσότερες!
Garnier pure active 3 inWash-Scrub-Mask το έχω πάντα μέσα στο ντους για κάτι γρήγορο.
Lidl - Iseree cotton pads – καλοί και οικονομικοί!





Βήματα ντεμακιγιάζ :
1. Με ένα Pon Pon μαντηλάκι θα καθαρίσω το περισσότερο μακιγιάζ από το πρόσωπο ή θα χρησιμοποιήσω το coconut oil όταν έχω παραπάνω χρόνο και θα παραλείψω το βήμα 2 αν δεν χρησιμοποιώ αδιάβροχη μάσκαρα.
2. Θα βάλω σε ένα cotton pad λίγο από το διφασικό νεράκι της Loreal και θα το κρατήσω στα μάτια μου για λίγα δευτερόλεπτα.
3. Πάλι σε ένα cotton pad θα βάλω το νεράκι της Bioderma και θα περάσω όλο μου το πρόσωπο για να φύγει ότι μακιγιάζ δεν έβγαλαν τα δυο παραπάνω.
4. Με το βουρτσάκι από τα Jumbo και το Avene cleanance gel θα καθαρίσω όλο το πρόσωπο και θα το ξεπλένω με μπόλικο νεράκι.
5. (Θα βάλω την Glamglow) 1-2 φορές την εβδομάδα.
6. Βούρτσισμα δοντιών με Colgate.
7. Κρέμες προσώπου και ματιών (Mey, Neostrata).
8. Αν ξεπροβάλει κάποιο σπυράκι θα βάλω τοπικά  το Glamglow ή την Garnier 3 in 1 και θα τα αφήσω όλο το βράδυ.


Αυτή είναι η καθημερινή μου ρουτίνα πρωί και βράδυ.
Εσείς έχετε στην δική σας κάτι από τα παραπάνω;

..................................................................................


You May Also Like

10 σχόλια

  1. Ενδελεχής καθαρισμός :)

    http://mononai.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω ναι!!! αν είναι να το κάνεις, να το κάνεις καλά! όχι παίζουμε!!!! ;)

      Διαγραφή
  2. Αυτοο το καθαριστικο της Avene το εχω και γω!οντως τραβαει,αλλα επειδη εχω μεικτη προς λιπαρη επιδερμιδα με ακμη μ αρεσει πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ για αυτό το πήρα, αλλά μετά από μερικές χρήσεις άρχισα να βγάζω φλούδες!!!!

      Διαγραφή
  3. Το 3in1 της garnier θέλω πολύ να το δοκιμάσω και φυσικά η glamglow βρίσκεται στη wishlist μου εδώ και καιρό! Το καθαριστικό της Avene το χρησιμοποιούσα όταν είχα πρόβλημα ακμής στην εφηβεία μου και έκανε καλή δουλειά στα σπυράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Glamglow να το δοκιμάσεις!!! Λίγο τσουχτερό στην τιμή αλλά είναι φοβερό!!!

      Διαγραφή
  4. polu mou aresoun ta proionta pou xrisimopieis!!!! se exw kanei add: http://alinasbeautybloggr.blogspot.gr/2014/04/spring-lover-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κοπέλα μου, το είδα πριν λίγο και σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  5. Έχεις παρουσιάσει εξαιρετικά προϊόντα!!! Λοιπόν, το cleanance gel είναι πολύ καλό αλλά στη δική μου επιδερμίδα είδα ότι χρειάζεται να το χρησιμοποιώ με μέτρο. Η Glamglow απλά κορυφή! Και όσο αφορά τη balancing cream με έχεις βάλει σε σκέψεις γιατί μου την έχει προτείνει ο δερματολόγος αλλά διαστάζω να την πάρω γιατί πήγα και πήρα τα μπιχλιμπίδια της Avene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! και εγώ το χρησιμοποιώ αναγκαστικά μέχρι να τελειώσει αφού δεν μπορώ να το δώσω σε κάποιον άλλον!!! Καλή και η Avene αλλά η ΜΕΥ μου άρεσε περισσότερο!!! Φιλιάααα

      Διαγραφή

Instagram

Labels