Empties «1»

by - Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014




Γεια σας κορίτσια!, αυτό είναι το πρώτο empties post για το blog μου.
Μου αρέσουν πολύ τα video και τα post με άδεια προϊόντα, γιατί σου δείχνουν την πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το αν πραγματικά έχει ευχαριστηθεί κάποιος ένα προϊόν, πως του φάνηκε, αν του άρεσε και αν θα το ξαναγόραζε.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να αδειάσω τον κάδο με κάποια πράγματα που έχω τελειώσει εδώ και δυο μήνες πάνω, κάτω οπότε και σκέφτηκα να σας τα δείξω.


Nivea Express Hydration (100ml) : Κρέμα χεριών με φυσικά θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία. Η σύνθεση της είναι ελαφριά, με ωραίο άρωμα και απορροφάται ιδιαίτερα γρήγορα  χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
Αν θα την ξαναγόραζα ; μπορεί ναι, αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλες.

Apivita κρέμα με καλέντουλα (50ml) : Τη συγκεκριμένη κρέμα την πήρα για τον σύζυγο μου αφού λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετά το ξύρισμα, και ως after shave. Η καλέντουλα λοιπόν είναι γνωστή για την ενυδατική και καταπραϋντική της δράση, και πραγματικά έκανε το πρόσωπο του πάρα μα πάρα πολύ απαλό. 
Είναι χωρίς : Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα.
Αν θα την ξαναγόραζα ; μπορεί ναι, θα ήθελα όμως να έχει και αντιρυτιδικά στοιχεία μέσα.

Cetaphil Moisturizing Cream (100ml) : Άλλη μία κρέμα προσώπου που τελικά την τίμησε πάλι ο σύζυγος, διότι έχει μια σχετικά πλούσια  υφή και είναι βαριά για το δικό μου λιπαρό δέρμα. Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, απορροφιέται πολύ γρήγορα, χωρίς άρωμα και θα την συνιστούσα για πολύ ξηρές επιδερμίδες.


Nivea Dry Comfort : Αποσμητικό stick με μεταλλικά άλατα και  24ωρη προστασία.
Αυτό το αποσμητικό το λάτρεψα από την πρώτη φορά που το δοκίμασα, καθώς με κρατούσε για αρκετές ώρες από την εφίδρωση (τεσταρισμένο και σε καύσωνα!), και είχε ένα Υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που κρατούσε επίσης για πολλές ώρες. Το πόσο πολύ μου άρεσε μπορείτε να το καταλάβετε και από την φωτογραφία, όπου στην κυριολεξία το έχω «σκάψει» γιατί από τότε που τελείωσε έχω ψάξει σε ΟΛΑ τα σούπερ-μάρκετ και δεν το βρίσκω πουθενά!!!!  

 Colgate Max White One : υπόσχεται ότι αφαιρεί με ασφάλεια τους χρωματικούς λεκέδες και αποτρέπει τη συσσώρευση της πέτρας βοηθώντας τα δόντια να γίνουν ένα τόνο λευκότερα σε μία εβδομάδα. Εντάξει, δεν είδα και τα σούπερ-ουαου! αποτελέσματα, αλλά παρόλα αυτά νιώθω ότι είναι πιο καθαρά και πιο λαμπερά.
Αν θα την ξαναγόραζα ; την έχω αγοράσει ήδη, ήταν 1+1 δώρο!!!!, αλλά σε κόκκινη συσκευασία.

Frezyderm Baby Hydra Milk (200ml) : Είναι ένα υδρογαλάκτωμα για την περιποίηση βρεφών και παιδιών. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την αφυδάτωση και την ξηροδερμία καθώς περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού (αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση) και πρωτεΐνες σίτου (επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες), και έχει ένα υπέροχο απαλό άρωμα χαμομηλιού.
Αυτό το γαλάκτωμα το αγόρασα για πρώτη φορά τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε ο γιός μου γιατί είχε αρκετή ξηροδερμία στα ποδαράκια του, και είδα αμέσως διαφορά από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή. Έκτοτε είναι η μόνη κρέμα που χρησιμοποιώ για την καθημερινή περιποίηση τους, (ναι, μετά ήρθε και ο δεύτερος γιος! ) και εννοείτε πως θα συνεχίσω να την ξαναγοράζω για πολύ καιρό ακόμα!. 


Maybelline Brow Pencil (Soft Brown) : Αυτό το μολύβι φρυδιών ήταν μια από της «άκυρες αγορές» αν και είχε ωραίο χρώμα και ήταν σχετικά μαλακό δεν έφτασε ποτέ την στιγμή του ντεμακιγιάζ, είχε εξαφανιστεί ώρες πριν!!! Και άλλο ένα μείον είναι ότι το 1/3 ήταν κούφιο!
Αν θα το ξαναγόραζα ; όχι.

La Roche Posay - Effaclar Eau Micellaire Purifiante  (200 ml) : Καθαριστική λοσιόν για λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα, με pH 5.5,  χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα, χρωστικές, και Paraben.
Διαφανές άοσμο νεράκι. Το χρησιμοποιούσα κυρίως μετά από τα μαντηλάκια καθαρισμού και μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δεν έτσουζε στα μάτια και αισθανόμουν το δέρμα μου καθαρό από τα υπολείμματα του μακιγιάζ. 
Αν θα το ξαναγόραζα ; ναι, σαν εναλλακτικό από το Bioderma.

Pom Pom - μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (με ceramides): ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Δεν θυμάμαι πόσες τέτοιες συσκευασίες έχω τελειώσει!!! Αφαιρούν πολύ καλά και το πιο έντονο μακιγιάζ, όχι όμως το αδιάβροχο εκτός και αν τρίβεται τα μάτια σας για καμιά ώρα! Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, δεν μου προκαλούν σπυράκια, δεν τσούζουν τα μάτια και δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα…απλά υπέροχα!!!  
Αν θα το ξαναγόραζα ; ξανά και ξανά και ξανά και…….

Radiant Illuminator - concealer (03 beige) : Μου το σύστησε η κοπέλα της Radiant στα Hondo’s χωρίς να το δοκιμάσω και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Η σύσταση του είναι ούτε υγρή ούτε κρεμώδης, απλώνεται ωραία αλλά δεν καλύπτει τους μαύρους κύκλους που έχω και μάζευε λίγο στις λεπτές γραμμές. Για να το τελειώσω το έβαζα πάνω από άλλο concealer λίγο πιο κάτω από τα μάτια για φώς.
Αν θα το ξαναγόραζα ; όχι.

Aussie - Take The Heat Leave In Spray : Δεν έχω να πω και πολλά για αυτό.
Ελαφριά σύνθεση, καλό άρωμα, δεν λάδωνε τα μαλλιά, δεν είδα όμως και καμία διαφορά. Αδιάφορο προϊόν.
Αν θα το ξαναγόραζα ; όχι.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά ; θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας!


...................................................................................


You May Also Like

9 σχόλια

  1. Νατάσα καλησπέρα!!!Καλώς σε βρήκα στο όμορφο blog σου!!Τα θέματα σου είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα!
    Εδώ υπάρχει ένα βραβείο για 'σενα,που θα χαρώ πολύ να παραλάβεις:http://diaba-zo.blogspot.gr/2014/02/my-first-award.html Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρά? σε ευχαριστώ πολύ! πάω να το πάρω .... καλός ήρθες κοπέλα μου εύχομαι να τα λέμε συχνά!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα που αναφερεις.
    Ωστοσο θα λαβω υποψη την αποψη σου για μελλοντικες αγορες μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο το ποστ! Δεν εχω δοκιμασει καποιο αυτα αλλα θα τα εχω υποψην μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια τα empties σου!!δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα!! αν θες ριξε μια ματια και στα δικα μου <3 http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/empties-2015.html φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ναι φυσικά και θα πάω να τα δω, φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Instagram

Labels