ERRE DUE - SUNCARE FOUNDATION 15 SPF (review)

by - Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2013




Αυτό το προϊών με εξέπληξε διπλά ,πρώτον γιατί το κέρδισα σε ένα διαγωνισμό που έκανε η εταιρεία μέσω του Facebook το οποίο πρώτα παρέλαβα και μετά διάβασα ότι ήμουν μια από τις 10 τυχερές (κουφό ε!) και δεύτερων για την ποιότητα του !
Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά .


Τι λέει η εταιρεία :

FOUNDATION ΜΕ ΜΗ ΛΙΠΑΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΦΙΛΜ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ E ΚΑΙ C ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ. Η ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΡΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ, ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


ERRE DUE - SUNCARE FOUNDATION 15 SFP


Συσκευασία : άσπρη πλαστική συσκευασία ,καλής ποιότητας πλαστικό, εύκολο άνοιγμα ,χωρίς καθρέπτη αλλά με σφουγγαράκι εφαρμογής στο πάτο τις συσκευασίας .


Εντυπώσεις : όντως το προϊών αυτό πραγματοποιεί κατά 90% αυτά που υπόσχεται! στη συσκευασία η υφή του είναι κρεμώδης ωστόσο όταν εφαρμόζεται στο δέρμα αφήνει μια βελούδινη-πουδρένια ύφη.
Καλύπτει τις δυσχρωμίες ή κοκκινίλες και τα μικρά σημάδια ώστε να δίνει μια ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο, αλλά δεν θα έλεγα το ίδιο και για τα σπυράκια, εκεί θα χρειαστεί  να τα καλύψετε με κάποιο concealer πρώτα και μετά να εφαρμόσετε το foundation (αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον).
Είναι  πολύ ελαφρύ, δηλαδή δεν σου αφήνει την αίσθηση ότι φοράς foundation, και η κάλυψη του είναι μέτρια προς ελαφριά .
Και το καλύτερο και σημαντικότερο κατά την γνώμη μου πάντα, είναι ότι αφήνει το πρόσωπο μου ματ, για τουλάχιστον 4-5 ώρες, χωρίς να το έχω σετάρει με κάποια πούδρα!.
Η εταιρία το διαθέτει σε 2 αποχρώσεις (Νο1 και Νο2) αλλά στο δικό μου δεν αναγράφετε πουθενά κανένα νούμερο, έτσι δεν ξέρω να σας πω με σιγουριά ποιο από τα δυο έχω.



Αρνητικά : 'Ισως το ότι δεν έχει καθρέπτη.
Θετικά     :  Έχει SPF 15,
                    Περιέχει  βιταμίνη Ε και C,
                    Δεν οξειδώνεται,
                    Ελαφριά σύνθεση,
                    Ματ αποτέλεσμα.


Αν θα το αγόραζα ; Σίγουρα ναι, αλλά την πιο ανοιχτή απόχρωση.

.............................................................................



You May Also Like

0 σχόλια

Instagram

Labels