NYX (product review)

by - Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013






Είχα ακούσει πολλά για αυτήν την εταιρία αλλά πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει κατάστημα της στην Θεσσαλονίκη, οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και στην τελευταία μου επίσκεψη στην συμπρωτεύουσα πέρασα από εκεί για να πάρω/δοκιμάσω μερικά πραγματάκια….



Για αρχή είπα να πάρω μερικά πινέλα :
Β 06 Powder, Β 02 Cheek, Β 12 Crease, και το μαύρο που δεν έχει ονομασία. Όλα τα πινέλα της NYX είναι από συνθετική τρίχα ,πολύ απαλά και το κυριότερο δεν μαδανε !!!.




Wonder pencil: μολύβι είναι 3 σε 1, είναι για περίγραμμα των χειλιών, για την εσωτερική γραμμή του ματιού αλλά και για concealer. Βγαίνει σε 3 αποχρώσεις και έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά και διάρκεια.(Light)
Slide on pencil: μαλακό μολύβι eyeliner που δεν μουντζουρώνει, πολύ καλή απόδοση χρώματος και με πολύ μεγάλη διάρκεια. Διαθέσιμο σε 18 φανταστικές αποχρώσεις. (Jet Black)
Jumbo eye pencil: υγρή σκιά σε μορφή μολυβιού, με πολύ καλή απόδοση αλλά σπάει αν δεν το σεταρεις με σκιά από πάνω. (Milk)
Powder blush: υπέροχο ρουζ σε πάρα πολλές αποχρώσεις ματ και shimmer με πολλή καλή απόδοση, και ευκολοδούλευτο. (Pinched, ροζ-κοραλλί με χρυσό ιριδίζον)



Εντυπώσεις : σίγουρα θα πάω ξανά και ξανά και ξανά από την NYX , για να πάρω/δοκιμάσω και άλλα ενδιαφέρων πραγματάκια καινούργια και μη.

Ααααα!!!! Και να μην ξεχάσω να πω ένα μεγάλο thanks  και μπράβο στα κορίτσια για την εκπληκτική τους εξυπηρέτηση που με βοήθησαν να βρω αυτά που ήθελα ,αλλά και για της προτάσεις τους . Love NYX!!!

.......................................................................................................


You May Also Like

0 σχόλια

Instagram

Labels